شناسهٔ خبر: 59263 - سرویس تاریخ
نسخه قابل چاپ

به مناسبت پنجمین سالگرد فتنه ۸۸ - (۲۰)

نامه احمدی نژاد به قوه قضائیه برای پیگیری یک قتل مشکوک!

گناه نابخشودنی

۵ سال گذشت ! به همین سادگی ...و چه تلح بود زمانی که حماسه ماندگار و ۴۰ میلیونی مردم پیش پای هوای و هوس عده ای دل به بیگانه داده قربانی شد و انتخاباتی که می توانست حلال بسیاری از مشکلات شود با فتنه از پیش طراحی شده به معظلی بدل گشت ...معظلی که اگر نبود وجود رهبر عزیز انقلاب امروز ایران بدل به اوکراین و دیگر قربانیان انقلاب های رنگین شده بود . سخن را کوتاه کنیم  فتنه در شبانگاه ۲۲ خرداد و با سخنان از پيش نوشته شده ميرحسين موسوي فاز عملي خود را به صورت جدي شروع كرد و در روز قدس، ۱۳ آبان، ۱۶ آذر و عاشورا با هدايت اصحاب فتنه بر جسارت خود افزود.حماسه به يادماندني و تاريخي ۹ دي فتنه گران را در اغما فرو برده و يوم الله ۲۲ بهمن سرنوشت مختوم مرگ خفت بار را براي آن رقم زد.
دوران شاگردان مكتب ماكياولي ديگر به سر رسيده است و اين مكتب انبيا است كه با عزت به راه خود تا رسيدن به قله كمال در حكومت منجي آخرالزمان مهدي موعود(عج) ادامه مي دهد.

سایت نماینده تلاش دارد تا از امروز و به مناسبت پنجمین سالگرد انتخابات حماسی ۲۲ خرداد به بازخوانی روزانه فتنه آمریکایی ۸۸ بپردازد به این امید که گامی هر چند کوچک در راه مقابله با تلاش های صورت گرفته در به فراموشی سپردن جنایت ها و خیانت های اصحاب فتنه برداشته باشد ...

۱۲ تیر ۱۳۸۸

* الهام، وزیر دادگستری درباره علت نامه احمدی نژاد به هاشمی شاهرودی برای پیگیری ماجرای قتل ندا آقا سلطان در جمع خبرنگاران گفت: «موضوع قتل ندا آقاسلطان مشکوک بود و قرائن نشانگر سناریویی برای تحقیر ملت و دولت بود و چون این موضوع به کلیت حاکمیت بازمی‌گشت رئیس‌جمهور لازم دانست در نامه‌ای به قوه قضائیه خواستار پیگیری موضوع شود»

* ایرنا: ضرغامی، رئیس سازمان صدا و سیما گفت: «دشمنان با استفاده از نرم افزارها و تمام فن‌آوری های نوین خواستند چهار تا کوچه ایران را تحت پوشش قرار دهند که بگویند این تمام خیابان‌های ایران است و بعد تمام شبکه‌های شان بسیج شدند و میز مخصوص ایران در رسانه‌های خود ایجاد کردند وBBC و CNN یک به یک برخی تصاویر ساختگی مثل مرگ همان خانم (ندا آقا سلطان) را به نمایش گذاشتند و بعد آقایی به نام آرش حجازی در این زمینه جوسازی کرد و اکنون نیز گم و گورشده و پیدایش نیست را به راه انداختند. سفیر ونزوئلا نیز تعریف می‌کرد که در دور دوم انتخابات این کشور نیز همچین صحنه‌ای نظیر مرگ آن خانم را در آن کشور به راه انداختند و این سناریو هم در آنجا پیاده شد و می‌خواستند بگویند که رای آقای چاوز هم ساختگی است اما موفق نشدند.»

* مهر: آیت ا... جنتی در خطبه های نمازجمعه تهران گفت: «باید دید آنها چه می خواستند؟ آیا این غیر از بی قانونی و هرج و مرج معنای دیگری هم می دهد؟ مگر این مملکت قانون ندارد؟ مگر ما دلایلی برای ابطال انتخابات در قانون نداریم؟ مگر این اولین انتخابات ما بوده است؟ همیشه شکایات بوده و بعد هم متناسب با آن اقدامات لازم انجام شده و گاهی اوقات هم در برخی حوزه ها به ابطال کشیده شده است ... پس چه می خواهند، دنبال چه می گردند؟ این حرف ها آیا معنایی جز اینکه ما قانون را قبول نداریم، دارد؟ می گویند هیات معتمد مردم و نظارت شورای نگهبان را قبول نداریم، وزارت اطلاعات را که گام به گام دنبال مسائل بوده و گزارش های خوبی برای مردم دادند را قبول نداریم، پس چه چیزی را قبول دارند؟»

* شیخ یوسف صانعی با صدور بیانیه ای اعلام کرد: "استقامت شرط موفقیت است و چگونه چنین نباشد حال آنکه کاندیدهای معترض به مسئولین انتخابات و روند و نتیجه آن و نظر شورای نگهبان همانگونه که در نامه حضرت حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای کروبی (دامت افاضاته و برکاته) و یا در بیانیه دوست مکرم، مؤمن و یار باوفای امام امت جناب آقای مهندس موسوی (دام عزه و توفیقه) آمده است، از نظر سیاسی و قانونی مشروعیت دولت را مورد سوال قرار داده و آنرا نفی می نمایند."

* خانبابا تهرانی از عناصر اپوزیسیون در گفتگو با دویچه وله گفت: "باور من این است که آقای موسوی و کروبی نه تنها از خودشان شخصیت نشان دادند بلکه یک نوع هوشمندی سیاسی را بروز دادند. آنها در برنامه های انتخاباتی و در کارزار مقابله با احمدی نژاد، بیشتر مطالب مطرح شده از طرف اپوزیسیون و مطالبات اپوزیسیون را در برنامه شان گنجاندند. کارنامه تاکنونی میرحسین موسوی و آقای کروبی، ایستادگی و پایداری در کنار آزادیخواهان است. اگر آنها به همراهی و پایداری ادامه دهند می توانند به چهره های تاریخ ساز تبدیل شوند درغیر این صورت و به خرج دادن سستی، به کنار گذاشته خواهند شد ... . من امیدوارم با این فضایی که باز شده، نیروهای اپوزیسیون بتوانند جان بگیرند و باید بدانیم ما در کنار همین نیروهای حاضر در میدان و در پرتو یک سیاست کلان می توانیم به هدف برسیم نه در پرتو سیاست های کوچک و بسته."

* فارس: جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گزارشی تفصیلی از شکست کودتای مخملی در جریان انتخابات شکوهمند ۲۲ خرداد ۸۸ منتشر کرد.

محمد خاتمی در سخنان امروز خود ضمن تأکید مجدد بر وقوع تقلب در انتخابات و اعلام نارضایتی از کشتار مردم! بیان می‌کند که «مردم نتیجه انتخابات را نپذیرفته‌اند و هنوز تکلیف روشن  نیست!» حال آنکه رهبر معظم انقلاب و دستگاه های نظارتی بارها بر صحت انتخابات تأکید کرده و مدعیان، سندی در خصوص اتهاماتشان علیه مجاری برگزاری انتخابات عرضه نکردند.

وی در ادامه پیشنهادی برای برون‌رفت از این وضعیت داده که «تشکیل هیئتی بی‌طرف برای بررسی تمامی جوانب انتخابات» بود تا پس از بررسی دقیق و موشکافانه اگر به تخلفی پی برد نظام با شجاعت به آن اعتراف کند و اگر مسئله‌ای در میان نبود، با استدلال منطقی اذهان مردم اقناع شود.

خاتمی به گونه‌ای به عدم صدور مجوز جهتِ برگزاری تجمعات سالم! از سوی وزارت کشور اشاره می‌کند که گویی نمی‌داند که موسوی هیچ گاه درخواست مجوز نکرده و همواره تجمعات خود را از طریق انتشار بیانیه در شبکه‌های ماهواره‌ای و سایت‌های ضد انقلاب برگزار می‌کند.

نکته دوم اینکه در این تجمعاتی که از طرف ایشان «مسالمت‌آمیز» خوانده می‌شود، اغتشاش‌گران خیابان‌ها و اموال عمومی حتی صندوق‌های صدقات و کارگاه‌های خصوصی تولیدی در شهر، تابلوهای راهنمایی و ایستگاه پلیس را هم تخریب و به آتش کشیدند.

خاتمی در بخش دیگر سخنان خود موسوی و کروبی را سرمایه انقلاب! خوانده و با جوسازی قلمداد کردن طرح سؤال از موسوی از مواضع وی و کروبی حمایت می‌کند.

منبع: کتاب روزشمار ۸ ماه نبرد مقدس

نظرات مخاطبان 0 1

  • ۱۳۹۳-۰۴-۱۵ ۱۱:۵۰مهدی 0 0

    ایکاش رئیس جمهور نشده بودی و الان چقدر زندگی مردم راحت تر بود و تورم و گرانی ناشی از برنامه های اشتباهت و استقراض های بیحساب ازبانک مرکزی کمر مردم را خرد کرده به این شدت نبود . چه کردی که مردمی که در ابتدا حامیت بودند ازتو روی برگرداندند و آقازاده ها و رانتخوارانی که به گوشه ای خزیده بودند امروز دوباره سر برآوردند و عرض اندام میکنند؟ 
                                

نظر شما