نمایش همه
  • انبارلویی ۱۴۰۰-۰۲-۲۸ ۱۳:۱۲

    ادب و اخلاق رقابت

    محمدکاظم انبارلویی

    ما در نظامی زندگی می‌کنیم که با نظام‌های مرسوم جهان متفاوت است . جنس جمهوریت نظام ما با نظام‌های متعارف جهان فرق می‌کند.

  • پیرهادی ۱۴۰۰-۰۲-۲۷ ۱۵:۰۰

    این تازه شروع ماجراست

    محسن پیرهادی

    در بحبوحه انتخابات ریاست جمهوری و توجه همه فعالان سیاسی کشور به آن، مهم‌ترین اتفاقات جهان اسلام در حال وقوع است. در یک جمله می‌توان گفت صحنه جنگ نابرابر هفتادساله فلسطین و غاصبان صهیونیست به‌سرعت در حال تغییر به سود جریان مقاومت اسلامی است. اما چرا؟

  • حسین شریعتمداری ۱۴۰۰-۰۲-۲۷ ۱۴:۵۰

    اینجا صف نامزدهاست اشتباه نیامده‌اید؟

    حسین شریعتمداری

    جای این سؤال است که دست‌اندرکاران و مسئولان کلیدی دولت باید برای بازخواست به مراجع قضایی و مراکز بازرسی معرفی شوند و یا برای ثبت‌نام به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری به وزارت کشور مراجعه کنند؟! آقایان با کدام رو! خود را نامزد ریاست جمهوری کرده‌اند؟! ...

  • قاسم جعفری/1 ۱۴۰۰-۰۲-۲۵ ۱۷:۱۲

    طوفانی اما توأم با سرگشتگی و حیرانی

    قاسم جعفری

    آری، عرصه سیاست به یک وجه « پادگان و دادگاه» نیست اما به وجه موکد «باشگاه» هم نیست که اشراف و طبقه آریستوکراسی در آن گرد آیند و با مغازله تکنوکراسی و تظاهر به تعقل و اندیشه‌ورزی فارغ از میدان، مشق تک بعدی سیاست را سیاهه کنند.

  • دکتر رسولی ۱۴۰۰-۰۲-۲۵ ۱۰:۲۹

    تخریب؛ رمز عملیاتی که باید از کار انداخت!

    امیر ابراهیم رسولی

    این دولت و حامیانش هر چقدر در تحقق وعده چرخاندن چرخ اقتصاد ناکام بودند به همان اندازه در جنگ روانی و انداختن تقصیر گردن دیگران استاد هستند! همین الان هم مدعی اند بهترین عملکرد اقتصادی را داشتیم و اگر ما نبودیم وضع بسیار بدتر می شد!!!

  • بحرینیان ۱۴۰۰-۰۲-۲۲ ۱۰:۰۵

    افغانستان یک «حزب‌الله» قوی می‌خواهد

    سید محمد بحرینیان

    مطالعه آنچه در قرن بیستم میلادی بر منطقه غرب آسیا رفته، دل هر انسانی را به درد می‌آورد. سلسله خرابی‌ها، ویرانی‌ها، قتل و غارت و ناامنی، تهاجم و دخالت نیروهای فرامنطقه‌ای، قحطی گسترده و نسل‌کشی که در بیش از ۳۰ کشور منطقه غرب آسیا به وقوع پیوسته، معلول مجموعه‌ای از عوامل است که در رأس آن‌ها، ظهور غده سرطانی صهیونیستی در حساس‌ترین نقطه این منطقه است.

  • محسن مهدیان ۱۴۰۰-۰۲-۲۲ ۰۹:۴۲

    دو قطبی‌ های موهوم

    محسن مهدیان

    بداخلاقی در انتخابات‌ ها ریشه در رقابت‌های توهمی و خیال‌انگیز دارد. رقابت در فضای سیاسی ما برآمده از نزاعات دیو و دلبری است. در خیال و ذهن از یکی دیو می‌سازیم و از یکی دلبر.

  • عبدالله گنجی ۱۴۰۰-۰۲-۲۱ ۱۰:۳۸

    امنیت‌آوریِ مشارکت چگونه؟

    عبدالله گنجی

    جمهوری اسلامی ایران از بدو پیروزی، بازی نظام سلطه در قاعده سلطه‌گر – سلطه‌پذیر یا جهان آزاد و قرنطینه را به هم زد. چنین امری در شأن ملت کهن ایران بود، اما پرهزینه هم بود.

  • علیرضا تقوی ۱۴۰۰-۰۲-۲۱ ۱۰:۳۵

    احتمال گسترش آتش در فلسطین

    علیرضا تقوی‌نیا

    درگیری‌های اخیر در مناطق اشغالی در سال‌های گذشته کم‌سابقه بوده است. ریشه این زدوخوردها به مشکلات فعلی ساکنان محله الشیخ‌جراح در قدس شرقی برمی‌گردد که صهیونیست‌ها قصد بیرون کردن آن‌ها از این محله و تخریب خانه‌هایشان را دارند

  •  حسین شریعتمداری ۱۴۰۰-۰۲-۲۱ ۱۰:۲۵

    عصا را از زیر بغل آمریکا بکشید!

    حسین شریعتمداری

    همزمان با مذاکرات وین (که هنوز معلوم نیست در این مذاکرات دنبال چه می‌گردیم)، حرکت دیگری نیز در این سوی ماجرا شکل گرفته و دنبال می‌شود. حرکت مشکوک و مرموزی که اگر با برخورد قاطع و هوشمندانه‌ای روبه‌رو نشود می‌تواند خسارت سنگینی درپی داشته باشد. بخوانید!

  • حنیف غفاری ۱۴۰۰-۰۲-۲۱ ۱۰:۱۸

    بأی ذنب قتلت…

    حنیف غفاری

    مشاهده تصاویر دردناک انفجار در یک مدرسه دخترانه در غرب کابل،دل هر انسانی را به درد می آورد.شهادت دانش آموزان شیعه ای که در مدرسه ای مزین به نام مبارک سیدالشهداء علیه السلام مشغول کسب علم بوده اند،دیدگان را پر از اشک و خون ساخته است.به راستی چه سناریویی در افغانستان در حال شکل گیری است؟

  • حسن رشوند ۱۴۰۰-۰۲-۲۰ ۱۰:۰۲

    سناریوی رقیب هراسی در انتخابات با ادبیات جدید

    حسن رشوند

    یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های مؤثر در انتخابات، توانایی مدیریت افکار عمومی است، به طوری که در رقابت‌های انتخاباتی، هر شخص یا گروهی که بتواند کنترل افکار عمومی را در دست بگیرد، بدون شک پیروز انتخابات خواهد شد به همین دلیل است که از چند ماه مانده به انتخابات، شگردهای مختلف برای اثرگذاری بر افکار رأی‌دهندگان طراحی می‌شود. ادوار انتخابات گذشته نشان داده شگردهای عملیات روانی چه از سوی دشمن و چه از سوی جریان‌های سیاسی رقیب، در انتخابات ایران از پیچیدگی‌های فراوانی برخوردار است که شناخت آن‌ها نیازمند هوشمندی و بصیرت است.

  • محمد ایمانی43 ۱۴۰۰-۰۲-۲۰ ۰۹:۵۰

    تحلیل امنیتی غرب از وین تا هفت‌تپه

    محمد ایمانی

    آقای روحانی دیروز گفت «نگذاشتیم حوادث (قحطی) سال‌های ۱۲۹۶ تا ۱۲۹۸ تکرار شود. دشمنان، تحریم را علیه ایران اعمال کردند که کشور دچار قحطی شود، اما ما اجازه ندادیم قحطی ایجاد شود». قبلا هم مشابه این سخنان از سوی آقای جهانگیری عنوان شده است. قطعا در خباثت دشمنان- که اتفاقا مودب و اهل تعامل وانمود شدند-، هیچ شکی نیست. اما آیا این هنر است که هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا را شش رتبه تنزل بدهند و از خودشان، متشکر هم باشند؟!

  • محسن پیرهادی431 ۱۴۰۰-۰۲-۲۰ ۰۹:۳۸

    نگهبان مظلوم

    محسن پیرهادی

    نوسانات عالم سیاست، چهره‌ها و مجموعه‌های مختلف را تحت تأثیر قرار می‌دهد و حتی گاهی موجب کاهش شفافیت و ندیده شدن عملکردها می‌شود. در میان سازمان‌ها و نهادهای مؤثر جریان سیاست، هیچ مجموعه‌ای به‌اندازه شورای محترم نگهبان، هر دوره و در فصل بهار سیاست، یعنی انتخابات ریاست جمهوری در میانه میدان نبوده است.

  • حسن نوروزی.jpg ۱۴۰۰-۰۲-۱۹ ۱۱:۴۴

    شورای نگهبان، برنامه نامزدها را دقیق بررسی کند

    حسن نوروزی

    شورای نگهبان به تازگی شرایط نامزدهای ریاست جمهوری را اعلام کرده که این مسئله در راستای قانونِ در حال طراحی در مجلس بود که به علت نرسیدن قانون به موعد انتخابات، شورای نگهبان از اختیارات خود استفاده و این شرایط را تدوین کرد. اما باید توجه داشت این پایان کار نیست.

  • سعدالله زارعی ۱۴۰۰-۰۲-۱۹ ۱۱:۳۷

    نقش وزیر خارجه در سیاست‌گذاری و اجرا

    سعدالله زارعی

    وزارت امورخارجه مسئولیت اجرای سیاست خارجی نظام را برعهده دارد و سیاست گذاری در این خصوص به نهاد بالادستی-شورای عالی امنیت ملی- سپرده شده این درحالی است که علاوه بر شخص وزیر امور خارجه که عضو این شوراست رییس جمهور, وزیر اطلاعات و وزیر کشور نیز عضو شورای عالی امنیت ملی هستند بنابراین مجموعه ی دولت(که دکتر ظریف هم باید در چارچوب آن عمل کند) در سیاست گذاری نقش برجسته ای دارند , در این میان وزارت امور خارجه به عنوان نهادی که هم در سیاست گذاری نقش برجسته ایفا می کند و هم در اجرای آن بازیگر اصلی است به طور فزاینده ای در سیاست خارجی تاثیر گذار است وشاید بتوان گفت بیشترین نقش را در سیاست گذاری و اجرای آن به دوش می کشد

  • احمد نادری ۱۴۰۰-۰۲-۱۹ ۱۰:۳۳

    اتفاقی مبارک

    احمد نادری

    امید است با خلع یدی که از مالک هفت تپه صورت گرفت این مساله شروعی برای پیگیری سایر پرونده‌های مشابه باشد

  • انبارلویی ۱۴۰۰-۰۲-۱۹ ۱۰:۱۱

    چند کلمه پیرامون مذاکره با آمریکا

    محمدکاظم انبارلویی

    موضوع مذاکره با آمریکا بیش از 40 سال است در دستور کار دیپلماسی خارجی کشور است. مقوله دفاع و مقاومت هم در دستور کار نظام و دیپلماسی خارجی است. آیا دوقطبی مذاکره و مقاومت، یک دوقطبی حقیقی است؟!

  • محمد جواد لاریجانی ۱۴۰۰-۰۲-۱۶ ۱۴:۳۶

    خطای بزرگ ظریف؛ «نارسیسم» افراطی و «بساطت» غیرقابل توجیه

    محمدجواد لاریجانی

    آنچه آقای وزیر را به این گرداب هدایت کرده است نارسیسم مفرط همراه با نایئوته (بساطت) غیرقابل توجیه بوده است.

  • احمدی بیغش ۱۴۰۰-۰۲-۱۵ ۱۰:۱۵

    سرنوشت «آلماتی» در انتظار «وین»

    محمود احمدی بیغش

    این روزهای کشور از چند جهت خیلی مشابه بهار سال ۱۳۹۲ است که اگر گروه مذاکره کننده آن زمان کمی تدبیر و از خود گذشتگی داشتند ، سرنوشت کشور به کل دگرگون و شاید هرگز گرفتار این وضعیت غم انگیز و بلاتکلیفی نمی شد .

  • عسگری ۱۴۰۰-۰۱-۳۱ ۱۲:۳۲

    لزوم استفاده از ظرفیت نخبگان استانی در مرکز پژوهش‌های مجلس

    این مرکز باید از ظرفیت نخبگان استانی استفاده و به عنوان یک مرکز تولید فکر مسائل و معضلات را اولویت‌بندی و به کمیسیون‌های تخصصی مجلس ارجاع دهد.

  • قاضی زاده هاشمی ۱۴۰۰-۰۱-۳۰ ۱۲:۱۴

    صبر استراتژیک دیگر توجیهی ندارد

    سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی

    هیچ توجیهی برای سیاست صبر استراتژیک نمانده چون دشمن با فرض اینکه ایران به خاطر سیاست صبر، هیچ کاری نخواهد کرد ممکن است دست به اقدامات تحریک‌آمیز بیشتری هم بزند.

  • غنی نظری ۱۴۰۰-۰۱-۲۹ ۱۲:۵۳

    لزوم نقش آفرینی مجلس در توافق احتمالی وین

    سیدغنی نظری خانقاه

    در مذاکرات صرفا در چارچوب مصوبات مجلس رفتار کنند البته غنی سازی ۶۰ درصدی ابزار مهمی برای بالا بردن قدرت چانه زنی مذاکره کنندگان است.

  • شریعتمداری ۱۴۰۰-۰۱-۲۵ ۱۰:۵۷

    نعل وارونه صهیونیست‌ها در مذاکرات وین!

    حسین شریعتمداری

    گزینه اول پایان دادن به مذاکرات وین و باز گرداندن تیم کشورمان از وین است و گزینه دوم اینکه دو تن از نمایندگان مجلس، ترجیحاً از اعضای کمیسیون خارجی نیز برای کمک به تیم مذاکره‌کننده، در مذاکرات حضور پیدا کنند تا از نزدیک بر انطباق مذاکرات با مصوبه لغو تحریم‌ها نظارت داشته باشند.

  • پیرهادی ۱۴۰۰-۰۱-۲۱ ۱۳:۲۸

    تله فقر در دولت روحانی

    محسن پیرهادی

    دولت در برنامه‌ریزی برای یکی از مهم‌ترین شاخص‌های اقتصادی، ۱۰۰ درصد خطا کرده و غیر از اصل تورم که فشارش عمدتا بر طبقات ضعیف است، این میزان از ضعف و انحراف در برنامه‌ریزی و اجرا خود بحران دیگری است.

  • جعفر قادری431 ۱۴۰۰-۰۱-۲۱ ۱۲:۳۴

    بنای دشمنی با غرب را نداریم اما نباید از ظرفیتهای شرق غافل شویم

    عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نوشت: بخشی از نگرانی‌های ایجاد شده در جامعه در مورد سند راهبردی ۲۵ ساله با دولت چین ناشی از القائات افرادی است که دل در گرو ارتباط با کشورهای غربی دارند. سند راهبردی امضا شده با چین یک نقشه راه است و برای دو کشور الزام آور نیست.

  • شریعتمداری ۱۴۰۰-۰۱-۲۱ ۱۱:۰۲

    آقای روحانی! بر سر گرگ آب توبه نریزید!»

    حسین شریعتمداری

    مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت: رئیس‌جمهور محترم این پرسش را بی‌پاسخ گذاشتند و توضیح ندادند که آمریکا، کِی و کجا اعلام کرده است که قصد توبه دارد؟

  • انبارلویی ۱۴۰۰-۰۱-۱۹ ۱۵:۴۸

    رازگشایی از جیغ و داد ضدانقلاب

    امضای سند همکاری راهبردی ایران و چین، موجی از مخالفت و معاندت از سوی ضدانقلاب را پدید آورد که شگفت‌آور نیست. راز اصلی جیغ و داد آن‌ها این است که این سند ۲۵ ساله است.

  • پاک آیین ۱۴۰۰-۰۱-۱۷ ۱۷:۰۸

    روزنامه نگاری انتخاباتی

    پدرام پاک آیین

    نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات و خبرگزاری ها نوشت: هنر اهل رسانه در مواجهه با پدیده انتخابات، یافتن نقطه تعادل میان حقوق و حدود و راه رفتن بر مرز رقابت آفرینی و نگاهداشت اندازه ها و حرمت هاست.

  • توانگر ۱۴۰۰-۰۱-۱۶ ۱۶:۰۸

    عدالت‌خواهی در گلوگاه فساد

    مجتبی توانگر

    «مبارزه‌ با فساد خیلی مسئله‌ مهمی است که بایستی کانال‌های فساد و مجاری فساد بسته بشود که این درواقع به معنای اصلاح کردن نظام بانکی و اصلاح کردن گمرک و امثال این‌ها است که بایستی راه فساد به کلی بسته بشود.»