شناسهٔ خبر: 134092 - سرویس سیاست
نسخه قابل چاپ منبع: رجانیوز

دعوت ۱۱۰ نفر از ادوار تشکلهای دانشجویی از جلیلی برای حضور در انتخابات

جلیلی جمعی از مسئولان سابق تشکلهای دانشجویی با انتشار نامه ای خطاب به سعید جلیلی، از وی برای حضور در انتخاببات ۹۶ دعوت کردند.

به گزارش «نماینده»، جمعی از مسئولان سابق تشکلهای دانشجویی با انتشار نامه ای خطاب به سعید جلیلی، از وی برای حضور در انتخاببات ۹۶ دعوت کردند. در این نامه که به امضای ۱۱۰ نفر از مسئولان سابق تشکلهای جامعه اسلامی، بسیج دانشجویی، جنبش عدالتخواه، دفتر تحکیم وحدت و انجمن اسلامی دانشجویان مستقل رسیده است، آمده: «نگاه ما به شما فقط یک کاندیدا برای حضور در انتخابات و پیروزی در این عرصه نیست، بلکه معتقدیم بعد از پیروزی در انتخابات وظیفه سنگین تری بر دوش نیروهای انقلابی وجود دارد و آن اداره موفق کشور و حل مشکلات مردم است که با توجه به سابقه شما در این باره و از طرف دیگر سالها جلسات کارشناسی و تخصصی تان با کارگروه های مختلف در عرصه های اقتصاد، کشاورزی، بانک، صنعت، معدن، محیط زیست، خانواده، آموزش و پرورش و ... می توانید این بار سنگین را بر دوش بگیرید.»
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر سعید جلیلی
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی؛
سلام علیکم
همانطور که مستحضرید کمتر از ۸۰ روز تا انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم باقی مانده و بدون تردید از امروز هر چه  به ۲۹ اردیبهشت ۹۶ نزدیک تر شویم فضای سیاسی، اجتماعی کشور نیز پر شور و هیجان تر خواهد شد اما آنچه در این میان اهمیت بیشتری دارد، لزوم درک صحیح و عمیق برای انتخاب رییس جمهور آینده است.
جناب آقای دکتر جلیلی!
 تجربه سه و سال و نیم گذشته و عملکرد دولت یازدهم در عرصه های مختلف نشان می دهد، «ایده اصلی» دولت آقای روحانی برای حل مشکلات کشور «اشتباه» و «ناکارآمد» بوده است. آقای روحانی در سال ۹۲ با بیان اینکه برای حل بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور در ۱۰۰ روز اول برنامه کوتاه مدت دارد توانست با رای ناپلئونی ۵۰.۷% اقبال عمومی را از آن خود کند و چه در ایام انتخابات و چه بعد از آن نیز بارها و بارها اعلام کرد اصلی ترین راه حل وی برای حل مشکلات کشور عرصه «سیاست خارجی» و مذاکره با گروه ۱+۵ و در راس آن امریکاست؛ اما امروز با گذشت بیش از ۱۰۰۰ روز از شروع به کار این دولت و اتمام مذاکرات؛ آنچه در عرصه واقعیت دیده می شود نه تنها حل مشکلات نیست بلکه انباشه شدن مشکلات جدید بر مشکلات قدیم است و به خوبی مشخص شده منطق شما در سال ۹۲ برای اداره کشور «واقع بینانه» و «منطقی» بود چرا که در ۳ سال گذشته علیرغم تمام عقب نشینی های دولت یازدهم در برابر امریکا، نه تنها تحریم ها لغو نشد بلکه تمدید و افزوده نیز شد و در این میان آنچه دیگر وجود ندارد، توان هسته ای کشور است! لذا امروز بسیاری از مردم نیز به این نتیجه رسیده اند که مشکل اصلی کشور نه تحریم های فلج کننده بلکه «تحلیل های فلج کننده» ای بود که همه چیز حتی آب خوردن مردم را نیز به اجازه دشمن و سراب وعده های او گره زده بود.  
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی!
در شرایط فعلی کشور که دولت یازدهم در عرصه های ضربات اساسی به کشور وارد کرده است، بسیاری از نیروهای انقلابی نیز سردرگم و منفعلانه دچار روزمرگی شده اند و از سوی دیگر برخی سیاست بازان نیز که در برهه های تاریخی مختلف، جاده صاف کن جریان لیبرال و غربگرا بوده اند، با استفاده از فضای رخوت آلود و منفعلانه بخشی از بدنه انقلابی در فکر تکرار مدل های شکست خورده سابق برای تحمیل خواست خود بر انقلابی ها و به تبع آن مردم هستند تا از این طریق بتوانند حضور خود در بدنه اجرایی کشور را تضمین شده بدانند.
بدون تردید بزرگترین آفت این اقدام، جا افتادن ساز و کاری معیوب و ناقص است که حتی در صورت نتیجه دادن اولیه در انتخابات، دولت بعدی را به یک شرکت سهامی قبیلگی برای احزاب و چهره های سیاسی تبدیل خواهد کرد که نتیجه نهایی آن «ناکارآمدی» خواهد بود و علاوه بر آن، آنچه بر ما روشن است بی نتیجه بودن این مسیر است که تنها به «فرصت سوزی» نیروهای انقلابی منجر شده و در حالی که کمتر از ۸۰ روز دیگر انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم به پایان رسیده و رییس جمهور ۴ سال آینده کشور مشخص می شود، بسیاری از نیروهای انقلابی درحال از دست دادن بهترین فرصت ها برای اثرگذاری در این عرصه خطیر هستند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام!
آنچه در این بین بر تک تک ما به عنوان جمعی از فعالان سابق تشکل های دانشجویی اعم از جامعه اسلامی دانشجویان، دفتر تحکیم وحدت، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل، جنبش عدالتخواه و بسیج دانشجویی یک «حجت» شرعی و عقلی است؛ عبور از این فضای منفعلانه و پر از شک و تردید و در مقابل مطالبه صریح و جدی از حضرتعالی برای حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ است. چرا که معتقدیم در بین تمام کاندیداهای احتمالی این عرصه، شما به معنای واقعی کلمه «اصلح» هستید و ثانیا در صورت شناخت صحیح مردم از شما، احتمال اقبال عمومی ملت به جنابعالی نیز بسیار محتمل است.
عضو شورای راهبردی روابط خارجی!
علاوه بر سوابق روشن شما در پاک دستی، ساده زیستی، تقوا و اخلاق مداری که حتی مورد تایید بسیاری از مخالفان شما نیز هست، ما قاطعانه معتقدیم مسیر درست حل بسیاری از مشکلات کشور در گرو حاکم شدن نگاه کارشناسی و انقلابی بر دستگاه اجرایی کشور است؛ نگاهی که به دور از شعار؛ با نگاه تخصصی و جهادی «اولویت» های اساسی برای اداره کشور را بشناسد و به جای نگاه به خارج از کشور و اعتمادسازی با دشمن، اعتمادسازی با مردم را آغاز کند و با شناسایی درست استعدادهای فراوان داخل کشور، در درجه اول مشکلات اصلی توده های  مردم را حل کند و در درجه دوم در برابر خطرات و ضررهای پر شماری که بواسطه عملکرد دولت کنونی برای آینده کشور بوجود آمده است، بایستد.
ما معتقدیم اداره کشور در نگاه اول به معنای «قدرت تصمیم گیری» و «شناخت اولویت ها» است؛ همان حلقه مفقوده امروز عرصه مدیریت کشور و نیاز واقعی مردم و قوه مجریه! و سابقه ۶ ساله ی حضور شما در شورای عالی امنیت ملی و تجربه تان در شناخت مسایل و مشکلات اساسی مردم در عرصه های مختلف از مسایل اقتصادی تا اجتماعی، فرهنگی و سیاست خارجی باعث شده به خوبی ریشه بسیاری از این مشکلات را بشناسید و با نگاه تخصصی می توانید علاوه بر بازگرداندن ریل اجرایی کشور به مسیر اصلی و انقلاب، بسیاری از مشکلات را با «اولویت شناسی» درست به حداقل رسانده یا حل کنید چرا که نگاه ما به شما فقط یک کاندیدا برای حضور در انتخابات و پیروزی در این عرصه نیست، بلکه معتقدیم بعد از پیروزی در انتخابات وظیفه سنگین تری بر دوش نیروهای انقلابی وجود دارد و آن اداره موفق کشور و حل مشکلات مردم است که با توجه به سابقه شما در این باره و از طرف دیگر سالها جلسات کارشناسی و تخصصی تان با کارگروه های مختلف در عرصه های اقتصاد، کشاورزی، بانک، صنعت، معدن، محیط زیست، خانواده، آموزش و پرورش و  ... می توانید این بار سنگین را بر دوش بگیرید.
جناب دکتر جلیلی!
علاوه بر مسایل مورد اشاره، آنچه ما را نسبت به مدیریت شما برای آینده کشور امیدوارتر می سازد مدیران خوشنام و خوش سابقه ای هستند که سالهاست چه در دوره حضور شما در شورای عالی امنیت ملی و چه در سه سال گذشته همراه شما بوده اند و بدون تردید یکی از وجوه تمایز شما با بسیاری از کاندیداهای احتمالی در این عرصه همین سرمایه کارشناسی و نخبگانی مدیرانی است که برای اداره کشور با شما همراه هستند.
دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی!
اطاله کلام نمی کنیم؛ آنچه در پایان جا دارد متذکر شویم این است که امیدواریم با حضور شما در این عرصه، توده های مردم نسبت به حضور یک کاندیدای انقلابی، توانمند و با برنامه در این عرصه تکلیف خود را بشناسند و به اذن الهی و شناخت درست افکار عمومی از شخصیت و توانمندی های شما؛ انتخابات سال ۹۶ یک نقطه عطف برای بازگشت اداره کشور به ریل انقلاب و خود مردم باشد.
والسلام

نظر شما