شناسهٔ خبر: 95316 - سرویس سیاست
نسخه قابل چاپ

حبیبی: "موتلفه" واجد امتیازهای انحصاری است

محمد نبی حبیبی/431 دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه "موتلفه" واجد امتیازهای انحصاری است، گفت: تشکیل این حزب توسط امام خمینی یکی از امتیازاتی است که هیچ تشکلی چنین امتیازی نداشته است.

به گزارش نماینده به نقل از روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، وی که در مراسم بزرگداشت پیشکسوتان نهضت انقلاب اسلامی در باغ موزه قصر سخن می گفت با اشاره به نقش موتلفه اسلامی در نهضت امام خمینی(ره) اظهار داشت: موتلفه اسلامی در مقاطع گوناگونی در تاریخ سیاسی کشور بسیار خوش درخشیده است و واجد امتیازهای انحصاری است. تشکیل این حزب توسط امام خمینی یکی از امتیازاتی است که هیچ تشکلی چنین امتیازی نداشته است.

حبیبی تصریح کرد: سالها قبل در دیدار حزب موتلفه اسلامی با سید حسن نصرالله، ایشان به این موضوع اشاره کردند که تنها تشکل هایی که به دستور امام تشکیل شده حزب الله لبنان و حزب موتلفه اسلامی بوده است.

وی افزود: موتلفه اسلامی از ابتدای تاسیس با اعتقادات دینی خالص کار سیاسی انجام داده است و این امتیاز برجسته ای برای این حزب است. در دهه ۴۰ کسانی که کار انقلابی می کردند عموما مارکسیست بودند  و انقلابی بودن به دلیل جو و شرایط ان زمان به مارکسیست بودن تلقی پیدا می کرد اما می بینیم در فراز مهمی از اساسنامه موتلفه اسلامی آمده هدف این حزب تشکیل جامعه نمونه اسلامی است.

حبیبی تاکید کرد: اعضای حزب موتلفه اسلامی تاکید بر مبارزه علیه رژیم طاغوت را با مبانی دینی آغاز کردند و این سند افتخاری برای موتلفه اسلامی است که این حزب کارنامه درخشانی در این زمینه دارد.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به حادثه ۱۵ خرداد بیان داشت: تنها تشکیلاتی که از صبح ۱۵ خرداد خبر دستگیری امام(ره) را در میان محافل مذهبی نشر داد حزب موتلفه اسلامی بود و این از امتیازات این حزب است که با اینکار بسیاری از هیات های مذهبی به میدان آمدند.

وی افزود: اعضای حزب موتلفه اسلامی با انگیزه تشکیل جامعه نمونه اسلامی با مرجعیت و روحانیت بیعت کردند و در این راه از مال و جان خود گذشتند تا مرجعیت پیشوا باشد و این مساله نیز از خصوصیات این حزب است.

حبیبی تصریح کرد: جبهه ملی و حزب توده حرکت انقلابی دینی علیه طاغوت در ۱۵ خرداد را شورش کور نامیدند اما موتلفه اسلامی بر هدف خود در انجام وظیفه دینی صادق بود و پشت سر رهبری نهضت همواره حرکت کرد.

وی افزود: گلوله ای که اول بهمن ماه سال ۴۳ به گلوی حسنعلی منصور خورد و باعث اعدام انقلابی وی با کسب نظر شرعی مرجعیت بود همانند ۱۵ خرداد بود. در ان زمان آنچنان جو رعب و یاس حاکم شده بود که شهید مطهری در جلسه شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی می گوید دیگر منبر رفتن و سخنرانی و اعلامیه کاری از پیش نمی برد و باید کار جدی کرد که در اخر منتهی به اعدام انقلابی منصور شد و این جو رعب و یاس را موتلفه اسلامی شکست.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در پایان گفت: خداوند را شاکریم که در حزبی فعالیت می کنیم که شهیدان بزرگی را تقدیم انقلاب اسلامی کرده و جان تازه ای در مبارزات علیه رژیم طاغوت رقم زد.

نظر شما