شناسهٔ خبر: 70091 - سرویس فرهنگ
نسخه قابل چاپ

سکانس خشونت در «خانه پدری»؛ قدرت تصویر یا جراحت روح و روان؟ / عیاری: چه ایرادی دارد مردم کمی آزرده شوند؟!

کیانوش عیاری کارگردان و تهیه کننده فیلم «خانه پدری» پیرامون وضعیت اکران فیلم گفت: «اجازه دهید قدرت تصویر یک بار در تاریخ نمایش، هنر و فرهنگ خودش را به رخ بکشد که دیگران آزرده شوند! چه ایرادی دارد مردم کمی آزرده شوند؟»

به گزارش نماینده به نقل از سینماپرس فیلم «خانه پدری» از جمله فیلم های مسئله داری است که از زمان آماده شدن فیلم و بعد از نمایش در جشنواره فیلم فجر سال گذشته همچنان نتوانسته مجوز نمایش عمومی را دریافت کند. این فیلم به دلیل برخورداری از یک سکانس به شدت خشن (کشته شدن یک دختر نوجوان توسط پدر و برادر کوچک تر خود به وسیله سنگ آسیاب) در ابتدای فیلم مورد اعتراض عده ای زیادی از مسئولین و منتقدین قرار گرفته است.

عیاری در گفتگویی با خبرنگار ما افزود: «اگر بگویم دلم می خواهد فیلم به همان شکل کلی اکران شود، عده ای می گویند عیاری آدم یکدنده ای است! مسلم است انسان هم در مقابل لجبازی برخی، مقاومت می کند و البته این به ضرر فیلم من است.»

عیاری: «عده ای باید برای اکران عمومی فیلم تصمیم بگیرند که با آن سکانس مشکل دارند؛ اما من فیلم را با همان سکانسی که به آن ایراد گرفته اند می خواهم.»

عیاری که علاوه بر کارگردانی، تهیه کنندگی فیلم را برعهده دارد در پاسخ به این سوال که آیا فکر نمی کنید آن سکانس به لحاظ روحی آزار دهنده است، بیان داشت: «اجازه دهید قدرت تصویر یک بار در تاریخ نمایش، هنر و فرهنگ خودش را به رخ بکشد که دیگران آزرده شوند! چه ایرادی دارد مردم کمی آزرده شوند؟»

داستان فیلم «خانه پدری» قصه اتفاق‌های یک خانه قدیمی را از سال ۱۳۰۸ (اواخر دوره قاجار تا ۱۳۷۹) روایت می‌کند و با بازیگرانی همچون مهدی هاشمی، شهاب حسینی و مهران رجبی ، ناصر هاشمی، مینا ساداتی، نازنین فراهانی و... در چند اپیزود ساخته شده و مسائل و مشکلات زنان ایران را در هفتاد سال اخیر به تصویر کشیده است. در این فیلم ناصر هاشمی (نقش کودکی) و مهدی هاشمی (نقش بزرگسالی) ‌کاراکتر اصلی این فیلم را،که روایت زندگی‌اش از پانزده تا هشتاد سالگی به تصویر کشیده شده، بازی می‌‌کنند

 

 

 

 

 

 

نظر شما