شناسهٔ خبر: 61644 - سرویس مجلس
نسخه قابل چاپ منبع: فارس

سالک:

به تعویق انداختن انتخاب ناظر برای هیأت نظارت بر مطبوعات خلاف آئین‌نامه مجلس است

سالک رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: اقدام هیأت رئیسه در به تعویق انداختن انتخاب ناظر مجلس در هیأت نظارت بر مطبوعات خلاف آئین‌نامه داخلی مجلس است و کمیسیون فرهنگی بر رأی خود در این باره ایستادگی می‌کند.

به گزارش نماینده به نقل از فارس حجت‌الاسلام احمد سالک کاشانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی  با اشاره اقدام هیأت ‌رئیسه مجلس در به تعویق انداختن انتخاب ناظر مجلس در هیأت نظارت بر مطبوعات از سوی هیأت ‌رئیسه مجلس اظهار داشت: اقدام هیأت ‌رئیسه مجلس در به تعویق انداختن انتخاب ناظران مجلس برای هیأت نظارت بر مطبوعات خلاف آئین‌نامه داخلی مجلس و سوگندی است که هیأت ‌رئیسه خورده، بنابراین اگر ابهامی در آئین‌نامه داخلی وجود دارد باید انتخابات برگزار و بعد از آن نسبت به رفع ابهام آن اقدام ‌شود.

وی افزود: کسانی که خواهان نامزدی علی مطهری برای انتخاب ناظران مجلس در هیأت نظارت بر مطبوعات هستند عنوان می‌کنند که کمیسیون فرهنگی باید افرادی را هم که رأی کمیسیون را هم کسب نکرده‌اند به صحن مجلس معرفی کند که این حرف و اقدام فلسفه وجودی کمیسیون تخصصی در بند یک ماده ۲۱۸ آئین‌نامه داخلی مجلس را زیر سؤال می‌برد.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس اضافه کرد: بر اساس بند یک ماده ۲۱۸ آیین‌نامه داخلی مجلس ناظران مجلس در هیأت‌های مختلف باید توسط کمیسیون‌های تخصصی به صحن مجلس برای رأی‌گیری معرفی شوند و تعداد آنها حداقل باید دو برابر ناظران منتخب مجلس برای عضویت در این هیأت‌ها باشد.

سالک تصریح کرد: کمیسیون فرهنگی در معرفی نامزدها برای انتخاب ناظران، عملکردی صحیح و مبتنی بر عدالت داشته است و بر رأی خود در این باره محکم خواهد ایستاد.

وی خاطرنشان کرد: اگر استفساریه در مورد انتخاب ناظران مجلس در هیأت نظارت بر مطبوعات در مجلس به تصویب برسد، این موضوع در خصوص تمام کمیسیون‌های تخصصی در ماده ۲۱۸ اجرا شده و آنها دیگر نظری در مورد انتخاب ناظران در هیأت‌ها نخواهند داشت و در غیر این صورت کار در خصوص انتخاب ناظران طبق روال قبل ادامه پیدا خواهد کرد.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: در دو سال گذشته که کمیسیون به نامزدی علی مطهری برای انتخاب ناظران مجلس در هیأت نظارت بر مطبوعات رأی می‌داد و هیچ اعتراضی نبود، حال چگونه است که آئین‌نامه در زمان انتخاب وی ایراد و ابهامی نداشته و مطهری نتوانسته رأی کمیسیون را کسب کند و آیین‌نامه داخلی مجلس دچار ایراد و ابهام پیدا شده است.

نظر شما