شناسهٔ خبر: 180379 - سرویس مجلس
نسخه قابل چاپ منبع: خانه ملت

مهم ترین عامل برای تحقق شعار سال، عوامل اجرایی است/ برای تحقق شعار سال باید تغییراتی در تعدادی از وزارتخانه‌ها ایجاد شود

رسولی نژاد عضو کمیسیون صنایع مجلس مهم ترین عامل برای تحقق شعار سال را عوامل اجرایی دانست و گفت: برای تحقق شعار سال رئیس جمهور باید در سه ماه اول سال، حداقل در چهار الی پنج وزارتخانه تغییراتی ایجاد کند.

به گزارش«نماینده» سید احمد رسولی نژاد نماینده مردم دماوند و فیروزکوه و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در مورد شعار سال ۱۴۰۲ با برنامه «تازه شو» رادیو جوان گفت و گو کرد.

رسولی نژاد درباره شعار سال مهار تورم، رشد تولید عنوان کرد: سالیان متعددی است که مقام معظم رهبری شعار هر سال را با دقت بسیار نام گذاری و متوجه بخش اقتصادی کرده اند. از جمله؛ رونق تولید، جهش تولید، حمایت از کالای ایرانی، اقتصاد مقاومتی- تولید و اشتغال و …امسال هم مهار تورم و رشد تولید را داریم و از دیدگاه من مهم ترین عامل برای تحقق شعار سال، عوامل اجرایی خواهد بود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن افزود: در فضای رسانه، بین مردم و نخبگان، اشکال و ایرادی که همواره بر ما گرفته می شود که کارهای ما بیشتر جنبه شعاری دارد؛ مانند؛ بنر، پلاکارد، سمینار، اعلام حمایت و تغییر سربرگ ها که برای شعار سال است، نتیجه همه مباحث این خواهد شد که اگر بدین شکل باشد ما به اهدافمان در پایان سال نخواهیم رسید.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در پیام نوروز و سخنرانی ایشان در مشهد مقدس گفت: اگر ما بخواهیم به اهدافمان برسیم، عامل اجرایی حائز اهمیت خواهد بود، تعارف را باید کنار بگذاریم و آقای رئیس جمهور هم متوجه این موضوع شدند و بارها در جلسات غیر علنی، جلسات خصوصی که ما نمایندگان مجلس با رئیس جمهور داشتیم که بخش اقتصادی دولت ضعیف است و باید این را بپذیریم.

رسولی نژاد درباره اینکه برخی از وزرای کابینه باید تغییر پیدا کنند گفت: ما در حال حاضر چند وزیر در نوبت استیضاح داریم، اما این اقدام زمان خواهد برد و درخواست استعفا باید توسط خود وزیر صورت بگیرد و یا برکناری که توسط رئیس جمهور اقدام شود همچنین رئیس جمهور در پیام نوروزی نکاتی را بیان کرد که نسبت به افرادی که ضعیف و ناتوان هستند، برخورد خواهد کرد و الان بیش از یک سال و نیم از شکل گیری دولت گذشته است و رئیس جمهور به اندازه کافی متوجه شده که نقاط ضعف دولت در کجاست و باید اقدام کند.

وی ادامه داد: وزیر در گزارش نوروزی مدعی هستند که صنعت ما در سال گذشته ۱۱/۶ درصد رشد داشته است. با این همه قطع گاز و برق در صنایع، که در سال گذشته صورت گرفت، چطور صنایع رشد داشته است؟ در وزارت کشور، رسولیان معاون وزیر صمت در ایامی که جلسات اضطراری در حضور وزیر کشور برگزار شد و اعلام کرد که سال های قبل اگر برق در تابستان در صنایع ما قطع می‌شد ۱۵ تا ۲۰ روز بوده است.

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس یازدهم افزود: قطع برق کارخانجات در نیمه اول سال گذشته چهار ماه طول کشید و بعد فاصله بین قطع برق تا قطع گاز که معمولا یک فاصله چهار الی پنج ماهه بود و در زمستان مثلا ۲۰ روز قطع گاز داشتیم، در زمستان سال گذشته در کارخانجات برای اولین بار قطع گاز و برق را با هم داشتیم.

وی یادآور شد: به عنوان عضو کمیسیون صنایع و معادن که دو سال نائب رئیس این کمیسیون بودم و از نزدیک وضعیت صنایع کشور را مشاهده می کنم، نباید آمارسازی و نباید اطلاعات غلط به رئیس جمهور ارائه کنیم و همچنین بر مبنای اطلاعات غلط ما رئیس جمهور اظهار نظری می کنند که در صنعت نمی بینیم.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به عنوان نماینده مجلس به صورت متمادی مسائل و مشکلات را منتقل می کنیم و البته که طبق ( اصل هفتاد و ششم قانون اساسی ) ابزارهای نظارتی مثل تحقیق و تفحص، سوال، استیضاح را داریم، اما این کافی نخواهد بود و ما نمی توانیم هر روز وزیر استیضاح کنیم. اگر بخواهیم که شعار سال تحقق پیدا کند عامل اصلی، عوامل اجرایی خواهد بود.

رسولی نژاد افزود: وزرا، مدیران توانمند، کارآمد و مدبر، آشنای به کار و متخصص باید کار را پیش ببرند، حالا شعار اعلام شد و همگی اعلام حمایت نمایند، اما مردم، رسانه ها باید در عمل ببینند ما جلساتی داشتیم و نیز پیگیرهایی داریم، من معتقدم اگر این شعار می خواهد تحقق پیدا کند در سه ماه اول سال، حداقل در چهار الی پنج وزارتخانه تغییرات را توسط رئیس جمهور داشته باشیم.

نظر شما