شناسهٔ خبر: 179774 - سرویس مجلس
نسخه قابل چاپ منبع: خانه ملت

برنامه هفتم توسعه باید قابل اندازه‌گیری باشد/ عملیاتی شدن برنامه هفتم در گرو تعیین ضمانت اجرای کافی

حسین گودرزی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با بیان اینکه برنامه هفتم توسعه باید پارامتری و قابل اندازه‌گیری باشد تاکید کرد که در این برنامه باید مجازات لازم برای ترک فعل‌ دستگاه‌ها و نهادها در خصوص اجرای قانون برنامه نیز لحاظ شود.

به گزارش «نماینده»، حسین گودرزی با اشاره به مواردی که باید در برنامه هفتم توسعه و بودجه ۱۴۰۲ مورد توجه قرار گیرد، گفت: رفع آسیب‌های اجتماعی از اهمیت بسزایی برخوردار است کما اینکه رهبر معظم انقلاب نیز بر ضرورت توجه به این مهم تاکید فرمودند و کارگروهی هم برای آن تشکیل شد.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: توجه به وضعیت سه دهک پایین جامعه، ارتقا وضعیت معیشت عمومی، زنان سرپرست خانوار، اشتغال جوانان و ...از دیگر موارد مهمی است که باید هم در قانون برنامه هفتم و هم بودجه ۱۴۰۲ مورد توجه قرار گیرند.

وی تصریح کرد: توجه به اقوام که عموما در مرزها ساکن هستند از دیگر موضوعات مهمی است که باید مود توجه قرار گیرد چرا که از گذشته‌های تاریخی با یک مرکز پیرامونی در کشور مواجه هستیم به طوری که هر چه از پایتخت به سمت حاشیه‌ها و مرزها فاصله می‌گیریم فقر و محرومیت بیشتری مشاهده می‌شود که باید برای خروج از این حالت تدبیری اندیشیده شود به طوری که اقوام احساس کنند از لحاظ بهره‌مندی از برنامه‌های محرومیت‌زدایی، تصمیم‌گیری‌ها و مشارکت‌های اجتماعی تفاوتی با مراکز استان‌ها ندارند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، یادآور شد: آنچه مسلم است برنامه هفتم توسعه باید پارامتری و قابل اندازه‌گیری باشد و مجازات لازم برای پیشگیری از ترک فعل دستگاه‌ها و نهادهایی که در اجرای قانون برنامه کوتاهی می‌کنند در آن لحاظ شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: هم‌اکنون گزارش‌ها حاکی از آن است که تنها ۳۰ درصد قانون برنامه ششم توسعه اجرا شده است و عدم اجرای ۷۰ درصد آن نیز ناشی از اشکال در برنامه‌نویسی، غیر قابل اندازه‌گیری بودن و ترک فعل‌ها است./

نظر شما