شناسهٔ خبر: 178631 - سرویس سیاست
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا

رئیس جمهور: اشتراکات مسلمانان تمدن دینی را در جهان شکل داده است

رئیسی رییس جمهور سرزمین های اسلامی با غنای فرهنگی و مادی، جوانان فرهیخته با گرایش به معنویت و دین و روحیه مقاومت در مقابل دشمنان را سرمایه های عظیم امت اسلامی در دنیای امروز دانست و گفت: امروز مسلمانان اشتراکات بسیاری دارند که تمدن دینی را در جهان شکل داده است.

به گزارش «نماینده»، آیت الله سیدابراهیم رییسی صبح روز سه شنبه در افتتاحیه سی‌وششمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در تهران با برشمردن توانمندی های امت اسلامی در جهان معاصر تاکید کرد: امروز ما پرچمی را که امام راحل (ره) برافراشتند، پرچم اتحاد بین مسلمانان در سراسر عالم با همه گویش ها، اقلیم ها و نگاهها بوده است.

وی اظهار داشت: امروز مسلمانات اشتراکات بسیاری دارند که در برابر آنچه ممکن است موجب اختلاف شود، امور روشنی است که ما را در کنار هم قرار داده و می تواند توانایی بزرگی را در عالم بوجود آورد و تمدن دینی را در عالم بوجود آورد و در مقابل همه تمدن های امروز عالم خود را سر خود را بلند کند و پرچم خود را افراشته کند.

رییس جمهور در ادامه بصیرت افزایی و جهاد تبیین را از وظایف فرهیختگان و اندیشمندان جهان اسلام در عصر حاضر دانست و گفت: امروز روشنگری و تبیین وظیفه همه است تا با هر وسیله‌ای جایگاه اسلام و مسلمانان و وضعیت دشمن و ناتوانی او را تبیین کنند و بگویند دشمن با همه ادعاهایش بسیار ناتوان است اما خود به ظاهر توانمند و دارای منطق جلوه می دهد اما منطق، استدلال و قول سدید را نمی فهمد.

رییسی با بیان اینکه دشمنان نمی‌توانند حقایق را درک کنند و حقایق را ببینند، اظهار داشت: آنهایی که فکر می کردند راه نجات فلسطین در میزهای مذاکره و سخن گفتن و نشستن با کسانی است که منطق سرشان نمی شود، اشتباه کردند و دیدم که جریان سازش با صهیونیست‌ها شکست خورد و جریان مقاومت پیروز شد.

رییس جمهور با برشمردن قراردادها و مذاکرات متعددی که در موضوع فلسطین با صهیونیست ها به امضا رسید اما نتیجه ای برای ملت مظلوم فلسطین نداشت، تاکید کرد: مگر رژیم صهیونیستی میثاق و پیمان می فهمد! اگر می فهمیدند که به پیمان وفادار بودند.

وی منطقه و راه اصلی در موضوع فلسطین را مقاومت و ایستادگی دانست و تاکید کرد: این همان راه و کاری است که گروه های مقاومت فلسطینی و لبنانی انجام داده اند و امروز ابتکار عمل به دست مجاهدین است.

در جریان جنگ های ۲۲ و ۳۳ روز ه و هشت روزه و رزهای بسیاری که بر غزه و لبنتان گذدشت آموختند که راه فقط ایستادگی و مقاومت در مقابل رژیم صهیونیستی است.

امروز با اتکا به داشته های سیبار می شود در برابر آنها ایستادگی کرد.

ما علاوه بر حمایت از جریات مقاومت در جهان اسلام، ارتباط با کشورهای

وی با انتقاد از عادی سازی: فرق است رابطه بین دولت ها با ملت ها / آیا ملت ها هم این آعادی سازی را می پذیرند/ به هیچ عنوان ملاتن های منطقه عادی سازی با صهیونتیست ها را نمی پذرند. این رابطه سیاسی است و تصور می کنند آمریکایی ها و صهیوتنیست ها این قضیه امیت ساز است اما هر گز امنیت ساز نخواهد بود.

دنبال تحمیل تفرقه بر اراده کشورها هستند و ایجاد ایجاد بازار تسلیاحتی هخستند و تصاحب منافع کشورها را دنبال می کنند و به حاشیه راندن مساله اول جهان اسلام فلسطین و قدس شریف را/ امروز قدس شریف و وقدس شریف مساله جهان اسلام و مسلمانان است و اگر روز قدس وجود دارد برای اعلام نمود و نظر است وگرنه مسلمانان همنواره دنبال ازادی هستند.

ایران مبارزه با ظلم تروریسم و تکفیر را جزو برنامه های اصلی خود قرار داده است/ کینه دشمنان هم به همین دلیل است/ آنها هم دنبال تروریسم هستند اما کسی که نداند قهرمان مبارزه با تروریسم در جهان حاج قاسم سلیمانی و المهندس و نیروهای مجاهد در منطقه هستند که منطقه را از لوث وجود داعش پاکسازی کردند .

اعتارف آمریکاییها که جریان تروریستی را آنها ایجاد کردند و شهادت شهید سلیمانی به چه معناست؟ آیا طرفداری از تروریسم است یا مبارزه؟> چه کسی است که نداند که این کارها

اینها که امرو مدعی حقوق انسان و حقثوق بشر هستند در ئجایگاه ضدیت با حقوق بشتر هستند و بزرگترین ناقضان حقوق بشر اروپایی هخا و آمریکایی ها هستند که پز حقوق بشر را می دهند.

اگر کیفرخواستی تنظیم شود، کیفرخواستی بلندی خواهد شد از جرایمی که اینان علیه بشریت مرتکب شدند.

فرهیختگان باید آگاه کنند ککه اینها چه جنایتی علیه بشریت می کنند و داعیه حقوق انسان دارد.

درک متشرک در این نشست می تواند نتیجه اش صلح پایدار در منطقه و کشورهای اسلامی و امنیت پایدار باشد که در گروه وحدت مسلمانان و درک مشترک است و خودیابی و داشته های خود را مرور کردن/ اشتراکات فرهنگی و مذهبی و دینی باید دنبال شود.

گفت و گوی بین مذاهب و ادیتم

مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، همه ساله همزمان با هفته وحدت از دوازدهم تا هفدهم ربیع الاول، کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی را با حضور شخصیت های هم جهان اسلام برگزار می کند. پس از دو سال که کرونا باعث برگزاری کنفرانس وحدت به صورت وبیناری و غیرحضوری شد و سال گذشته نیز تعدادی از میهمانان کنفرانس در این کنفرانس حاضر شدند، امسال شاهد حضور چهره های سیاسی و فرهنگی جهان اسلام هستیم که با شعار «اتحاد اسلامی، صلح و پرهیز از تفرقه و تنازع در جهان اسلام؛ راهکارهای اجرایی و اقدامات عملیاتی» به بیان دیدگاه های خود می پردازند.

در بخش حضوری کنفرانس امسال ۲۰۰ اندیشمند از ۶۰ کشور و ۱۰۰ شخصیت سیاسی و فرهنگی داخلی شرکت دارند و در بخش وبیناری که از یکشنبه ۱۷ مهر آغاز شده، ۱۲ نشست وبیناری با ۱۴۴سخنرانی انجام می شود. این سخنرانی ها به صورت زنده به زبان های انگلیسی، عربی و فارسی از پایگاه اینترنتی کنفرانس وحدت قابل دریافت است.

خبر تکمیل می شود...

نظر شما