شناسهٔ خبر: 169767 - سرویس فرهنگ
نسخه قابل چاپ منبع: خانه ملت

سیاست گذاری اشتباه کابوسی بر پرده سینما در روزهای کرونایی

راستینه عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: سیاست‌های حمایتی بدون کمک دولت از مشاغل آسیب دیده از کرونا امکان پذیر نیست.

به گزارش «نماینده» احمد راستینه هفشجانی در مورد خسارات مالی شیوع کرونا به برخی از مشاغل گفت: شیوع کرونا ضربه سنگینی به بسیاری از مشاغل از جمله صنعت سینما، گردشگری و حتی حوزه ورزشی کشور وارد کرد.  به دلیل سیاست گذاری نادرست و اشتباهات در کنترل ویروس کرونا نتوانستم از بسیاری از مشاغل هنری،  ورزشی و گردشگری در شرایط ناخوشایند کرونا حفاظت کنیم.

نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی افزود: بیشتر آسیب‌های وارده به مشاغل هنری از جمله سالن‌های نمایشی و سینماها و باشگاه‌های ورزشی خصوصی بوده است؛ بماند صنعت نو پای گردشگری که متولی اصلی آن وزارت میراث فرهنگی و گردشگری است و هر از چندگاهی آماری از خسارات کووید١٩ به این صنعت منتشر می‌شود.  نحوه کنترل کرونا در سیاست رنگ بندی، محدودیت و تعطیلی اماکن تفریحی و ورزشی خلاصه شد که همگی به نوعی هزینه‌های سنگینی برای اینگونه مشاغل به همراه داشت.

برنامه ریزی درستی در کنترل بیماری کرونا  نبوده است

نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: تاکنون شاهد چهار موج متفاوت شدت گیری بیماری در کشور بودیم که با هر اوج گیری در اولین گام بدون برنامه‌ریزی اقدام به تعطیلی چنین مشاغلی شد. این سیاست گذاری اشتباه در طول یکسال اخیر خسارات جبران ناپذیری به این مشاغل وارد کرده تا جایی که حتی شاهد تغییر کاربری این اماکن از جمله سالن‌های سینما و باشگاه‌های ورزشی بودیم. در صورتی که اگر برنامه ریزی درستی در کنترل بیماری کرونا صورت می‌گرفت، بدون شک نظاره‌گر چنین شرایط نابسامانی در خصوص برخی از مشاغل نبودیم.

یکی از دغدغه‌های اصلی کمیسیون فرهنگی حمایت از هنرمندان و ورزشکاران است که در طول بیش از یکسال شیوع کرونا آسیب جدی دیده‌اند

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: سیاست‌های حمایتی بدون کمک‌های دولت از مشاغل آسیب دیده از کرونا امکان پذیر نیست و همچنین یکی از دغدغه‌های اصلی کمیسیون فرهنگی حمایت از هنرمندان و ورزشکاران است که در طول بیش از یکسال شیوع کرونا آسیب جدی دیده‌اند.  امیدواریم سیاست‌های جدی در دستور کار متولیان امر بویژه وزارت فرهنگ و ارشاد و وزارت ورزش و جوانان غیر از رنگ بندی و تعطیلی در دستور کار این وزارتخانه‌ها باشد و روند مداوم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای بازگشایی این اماکن در نظر گرفته شود.

رئیس کمیته ورزش و تربیت بدنی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: زمانی که نتوانیم در عرصه هنر و حتی ورزش کشور منبع درآمد مشخصی را برای هنرمندان و ورزشکاران در نظر بگیریم، بدون شک شاهد ظهور دلالان در سایه تجارت به نام ورزش و هنر کشور خواهیم و هنرمندان و ورزشکاران به مشاغل کاذب دیگری روی خواهند آوردند که در ظاهر مشکلی ندارد؛  اما در باطن خسارات جبران ناپذیری به صنعت سینما و ورزش کشور وارد خواهد کرد که همگی به سیاست‌های نادرست کنترل بیماری کرونا باز می‌گردد.  

نظر شما