شناسهٔ خبر: 154063 - سرویس مجلس
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا

لطفی: ایجاد بسترهای لازم برای رسیدن به اهداف وظیفه مسئولان است

 حسن لطفی یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به بخشی از بیانیه گام دوم انقلاب تاکید کرد: مقام معظم رهبری راه را به ما نشان داده و هدف را مشخص کرده‌اند. این مسئولان کشور هستند که باید زیرساخت‌ها و بسترهای لازم برای رسیدن به آن هدف را مشخص کنند.

به گزارش «نماینده» ، مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب خطاب به جوانان می‌فرمایند: «در طول این چهل سال و اکنون مانند همیشه سیاست تبلیغی و رسانه‌ای دشمن و فعّال‌ترین برنامه‌های آن، مأیوس‌سازی مردم، مسئولان و حتی مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیل‌های مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیّت‌ها، پنهان کردن جلوه‌های امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ، برنامه‌ی همیشگی هزاران رسانه‌ی صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملّت ایران است؛ و البتّه دنباله‌های آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهده‌اند که با استفاده از آزادی‌ها، در خدمت دشمن حرکت می‌کنند. شما جوانان باید پیش‌گام در شکستن این محاصره‌ی تبلیغاتی بوده و در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید.»

در همین راستا، حسن لطفی در پاسخ به این پرسش که بستر فعالیت جوانان کجاست؟ گفت: مقام معظم رهبری راه را به ما نشان داده و هدف را مشخص کرده‌اند. این مسئولان کشور هستند که با زیرساخت‌ها و بسترهای لازم برای رسیدن به آن هدف را مشخص کنند. یکی از مشکلاتی که ما در تهیه‌ی زیرساخت‌ها و بسترها داریم این است که آمار و ارقام مشخصی از وضعیت موجود نداریم.

نماینده مردم رزن ادامه داد: اگر می‌خواهیم که زمینه را برای حضور جوانان فراهم کنیم ابتدا باید زیرساخت‌ها را بسازیم و دوم باید به جوانان اعتماد کنیم. بنده ۲۰ سال سابقه‌ی کار دارم اما اینگونه نیست که توانایی جوانی تازه‌کار از من کمتر باشد. ممکن است خلاقیت یک جوان به اندازه تجربه‌ی ۲۰ ساله من باشد. میدان دادن به جوانان خیلی مهم است. اعتماد داشتن به جوانان زمانی مشخص می‌شود که ما ابتدا پشتیبان آنها باشیم سپس به آنها میدان دهیم تا آنها بتوانند خود را به ظهور برسانند.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی مشخص و مبتنی بر واقعیات در پاسخ به این پرسش که حضور جوانان در فضای مجازی و حقیقی داخلی و بین المللی برای خنثی سازی تبلیغات دشمن چقدر ضروری است؟ تاکید کرد: مسئله ما صرفاً فضای مجازی نیست. به عبارت دیگر ما نمی‌توانیم که همه‌ی امورات را رهاکنیم و صرفاً به فضای مجازی بچسبیم. فضای مجازی بخشی از برنامه‌های ما و البته یکی از ارکان تبلیغی ما است. ما ابتدا باید نقاط ضعفان را برطرف کنیم، سپس نقاط قوت خود را نیز به رخ جهانیان بکشیم. اختلافات را پایان داده و وحدت داشته باشیم و سپس وارد عرصه‌ی بین‌المللی شویم؛ چون آنها صرفاً نقاط ضعف ما را می‌بینند. ولی ما چون دچار یک اختلاف نسبی بین گروه‌ها هستیم خودمان، قبل از تضعیف شدن توسط دشمنان، خویش را تضعیف می‌کنیم.

نظر شما