به گزارش «نماینده» به نقل از دیلی میل؛ یکی از اعضای داعش با ۱۳۰ کیلوگرم وزن به "بولدوزر داعش" شهرت یافته و تاکنون اجرای چندین مراسم اعدام را برعهده گرفته است. این جلاد داعشی به دلیل حمل یک سلاح جنگی به وزن ۵۲ کیلوگرم به "بولدوزر" شهرت یافت. او همیشه چهره خود را با پارچه میپوشاند و لباسی بلند بر تن دارد.
او در یکی از مراسمهای اعدام، دست و پای پسر بچه سوری را که حاضر به پیروی از داعش نشده بود قطع کرد.
"عمر،" پسر ۱۴ ساله سوری که یک ماه شدیدترین شکنجهها را نزد داعش تحمل کرده بود، در باره وی گفت: بولدوزر برای قطع کردن دست و پای من، گروه زیادی از پسران نوجوان و کم سن را گرد خود جمع و آنها را مجبور کرد این صحنه وحشتناک را تماشا کنند. عمر درباره مراسم تنبیه خود گفت: بولدوزر ابتدا دست من را روی تخته چوبی قرار داد . با ساطور قصابی و در یک ضربه آن را قطع کرد. سپس نوبت به پایم رسید و آن را نیز در یک حرکت قطع کرد.
بولدوزر علاوه بر سوریه، در استان انبار عراق نیز چند اعدام انجام داده است.





نظرات مخاطبان 0 2
۱۳۹۴-۰۷-۱۸ ۱۷:۳۴علی 0 6
خداوند بزرگ یکشبه جواب این جلادان رابده خداوندگار بنیروینظامی ومردمی قدرت بده ان شاله انهارانابودکندند۱۳۹۴-۰۷-۲۲ ۱۰:۴۵سیدغریب 0 0
این کار با دعا به انجام نمی رسد . این کار به تجربه به اثبات رسیده و این کار با حضور وکیل و وزیر در محرکه به نتیجه می رسد . یعنی بجز رهبر که دارای دلیل برای عدم حضور شرعی دارد بقیه با حضور خود در صحنه به این خاتمه خواهد داد .