شناسهٔ خبر: 186121 - سرویس جامعه
منبع: فارس

شهریاری: کمیسیون بهداشت در حال نظارت بر اجرای برنامه هفتم است

حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت مجلس با اشاره به گذشت یک سال از شروع قانون برنامه هفتم پیشرفت، گفت: نظارت بر موارد مربوط به بهداشت و درمان با جدیت در کمیسیون بهداشت درحال یگیری است تا همین الان نقاط ضعف شناسایی و رفع شوند.

به گزارش «نماینده»، حسین علی شهریاری نماینده زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه یک سال از قانون برنامه هفتم توسعه می گذرد، مجلس طبق قانون موظف شده است تا گزارش نظارتی کاملی از عملکرد موادی که به کمیسیون های مربوطه برمیگردد را در خصوص اجرای این قانون تهیه کند.

وی بیان داشت: در همین راستا کمیسیون‌های مختلف مجلس من جمله بهداشت و درمان که ۱۱۵ مورد این برنامه مرتبط به این کمیسیون و وزارت بهداشت است را بررسی کرده تا میزان و کیفیت اجرای این موارد تاکنون مشخص شود.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: پس از آن، این گزارش به هیئت رئیسه، ریاست و معاونت نظارت مجلس شورای اسلامی ارسال می‌گردد و همچنین به دولت نیز ابلاغ شده تا از عملکرد خود مطلع گردد.

شهریاری عنوان کرد: به این شکل در کنار اطلاع از رشد برنامه، آنجایی که نیاز به اصلاح و تغییر دارد نیز روشن شده تا برای آن تصمیم گیری شود. وی تصریح کرد:‌ این امر بدان سبب که موضوع همچون دوره‌های قبل تکرار نگردد، زیرا در گذشته زمانی که دوره ۵ ساله تمام می‌شد تازه می‌آمدند و می‌گفتند قسمت کمی از موارد برنامه اجرایی شده یا مواردی اصلا انجام نشده است و دیگر کاری نمی‌توان کرد.

این نماینده مردم در خانه ملت در پایان بیان کرد: خوشبختانه در برنامه هفتم نظارت و پیگیری جدی در حال انجام است و امید داریم که به زودی در سامانه بارگذاری و رسانه‌ای شود تا مردم از سیر تکمیل مفاد برنامه هفتم توسعه که پیشرفت و آبادانی کشور را در بر دارد، مطلع گردند.