شناسهٔ خبر: 185092 - سرویس مجلس
منبع: ایسنا

قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی متناسب با تورم افزایش پیدا کند

محمد جواد عسگری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در صورت افزایش تورم قیمت‌ خرید تضمینی محصولا کشاورزی باید مجدداً در شورای قیمت‌گذاری با حضور نمایندگان بهره‌برداران بازنگری شود.

به گزارش «نماینده»، محمد جواد عسکری امروز جمعه ۲۹ فروردین، در سومین روز سفر خود به استان گلستان و در جریان بازدید از یک مجتمع کشاورزی با اشاره به نقش حیاتی بخش کشاورزی در اقتصاد و اشتغال کشور بر لزوم تسهیل مسیر تولید و صادرات محصولات کشاورزی تأکید کرد.

وی با اشاره به سهم قابل توجه اختصاص یافته به بخش کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست در برنامه هفتم توسعه، خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های مستمر کمیسیون تلفیق، توانستیم سهم قابل توجهی از منابع را به این بخش اختصاص دهیم.

رئیس کمیسیون کشاورزی با تأکید بر اهمیت بخش کشاورزی، از حمایت همه‌جانبه مجلس از تولید و صادرات محصولات کشاورزی خبر داد.

وی با اشاره به ظرفیت بالای صادرات محصولات کشاورزی ایران به کشورهای همسایه، نظارت، برنامه‌ریزی و استمرار تولید را از عوامل حیاتی در تأمین امنیت غذایی دانست و افزود: امنیت غذایی امروز مهم‌ترین دغدغه جهانی است و کشورها باید با نقشه راه کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت در این حوزه حرکت کنند.

عسگری از تصویب قوانین حمایتی از جمله خرید تضمینی محصولات کشاورزی و لحاظ کردن هزینه‌های تولید و سود متعارف کشاورزان در قیمت‌گذاری خبر داد و تصریح کرد: در صورت افزایش تورم، قیمت‌ها باید مجدداً در شورای قیمت‌گذاری با حضور نمایندگان بهره‌برداران بازنگری شود.

وی در پایان با تجلیل از کشاورزان پیشرو منطقه، بار دیگر حمایت قاطع مجلس از تولید و تولیدکنندگان را مورد تأکید قرار داد.