به گزارش نماینده، عزتالله یوسفیانملا در گفتوگو با تسنیم با اشاره به تأکیدات مکرر مقام معظم رهبری مبنی بر اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی دستگاههای اجرایی گفت: وقتی ما اقتصاد مقاومتی را در برنامههایمان، چه در بودجه و چه در سایر تصمیمات نیاوریم و عملیاتی نکنیم و فقط حرف بزنیم، قطعا تحریمها اثرگذار خواهد بود.
وی با بیان اینکه اجرای صحیح سیاستهای اقتصاد مقاومتی ابزار مقابله با تحریم است، افزود: اتکا به توانایی داخلی، ایجاد فرهنگ مصرف داخلی و روی پای خود ایستادن و نیز متکی به خارج از مرزها نبودن، معنی کلی و دقیق اقتصاد مقاومتی است که باید از سوی دولت و مجلس و سایر دستگاههای اجرایی نیز مودر توجه قرار گیرد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در همین زمینه، تصریح کرد: وقتی ما همه اینها در هیچ جا منظور نکنیم و توجه به اقتصاد مقاومتی فقط در حد سمینار، صحبت و حرف باشد، قطعا تحریم و کاهش قیمت نفت بر اقتصاد کشور تأثیرگذار بوده و ما را در تنگنا قرار خواهد داد.
یوسفیانملا در ادامه به مقایسه توانمندی ایران در قدرت نظامی با موضوع اقتصادی پرداخت و گفت: سؤالی که در اینجا مطرح میشود این است که چرا در بحث نظامی دشمن همواره میگوید که گزینه نظامی را روی میز دارد، اما هیچ کاری نمیتواند بکند؟ این به دلیل این است که ما در بخش نظامی مقاومت را مبنا قرار دادهایم و مقاوم شدهایم و دشمن هم میبیند که اگر اقدام و حرکتی انجام دهد، خودش زیان میبیند.
وی با بیان اینکه یکی از راههای تحقق اقتصاد مقاومتی است که ما در بحث اقتصادی نیز مانند حوزه نظامی و دفاعی مقاوم شویم، اظهار داشت: ما باید در بخش اقتصادی هم همین الگو را مدنظر قرار دهیم، تا مادامی که دشمن تصور کند که کاهش قیمت نفت و یا تحریمها تأثیرگذار است، فشارهای خود را وارد میکنند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در ادامه، تأکید کرد: وقتی دشمن تصور کند که تحریمها تأثیرگذار است و هر چه ما هم در توجه به سیاستهای اقتصاد مقاومتی کوتاهی کنیم، قطعا تحریمها تأثیرگذار خواهد بود.
یوسفیانملا همچنین، تصریح کرد: اگر سیاستهای اقتصاد مقاومتی اجرا نشود، قطعا و یقینا تأثیر تحریمها روز به روز بیشتر خواهد شد و دشمنان نیز از این سلاح و حربه بیشتر علیه ما استفاده خواهند کرد که باید دولت و مجلس به این نکته توجه شود.
وی درباره رویکرد بودجه سال ۹۴ به اقتصاد مقاومتی نیز، گفت: در بودجه بندهایی در بخش تولید وجود دارد، اما باید برای اقتصاد مقاومتی باب و فصلی در بودجه با عنوان اقتصاد مقاومتی باز میکردیم و اقتصاد مقاومتی شفاف و روشن میآمد و مشخص میشد که ردیفها و شاخصهای خاصی در این لایحه برای حمایت از اقتصاد مقاومتی اختصاص دارد که متأسفانه دولت و مجلس در این زمینه کوتاهی کردند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان با بیان اینکه در بودجه سال ۹۴ توجه جدی به موضوع سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی نشده است، خاطر نشان کرد: در مجموع میتوان گفت که اگر بودجه سال آینده درست عملیاتی شود، اقتصاد مقاومتی هم تا حدودی اجرا میشود، اما واقعا هدفگذاری و شفاف و مشخص نیست که چه بندهایی به طور قطعی به سیاستهای اقتصاد مقاومتی دلالت دارد که این نکته قابل توجهی است که در این لایحه رعایت نشده است.
نظر شما