به گزارش نماینده به نقل از خبرگزاری فارس، آیتالله سیداحمد علمالهدی عضو مجلس خبرگان رهبری با حضور در پنجمین همایش همگرایی اصولگرایان که صبح امروز پنجشنبه در سالن اجتماعات مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد با اشاره به تقارن میلاد پیامبر (ص) و امام صادق (ع) اظهار داشت: این تقارن برای ما بیانگر یک حقیقت است و ذات مقدس پروردگار بسیاری از واقعیات را در قالب جریانات تکوینی به خلائق اعلام میکند.
آیتالله علمالهدی ادامه داد: ولایت پیامبر (ص) در یک سلسله تحولات تکوینی صورت گرفت و از سوی دیگر ماهیت مکتب پیامبر (ص) و اسلام ناب در پرتو تعالیم امام صادق (ع) است.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: تمام جریاناتی که در زمان بنیامیه و بنیعباس به قدرت رسیدند تلاششان برای براندازی اهل بیت (ع) متمرکز بود.
وی با اشاره به مظلومیت اهل بیت (ع) خاطرنشان کرد: ۲۴۰ سال یعنی دو قرن و نیم محور سیاسی اجتماعی امت اسلام منحصر به سرکوبگری تبار پیغمبر (ص) شد تا آن نقطه اسلام ناب حاکمیت پیدا نکند اما این آرمان عظیم اسلامی که در واقع حاکمیت اسلام بود بعد از گذشته ۱۴ قرن با انقلاب اسلامی در دنیا متبلور شد.
آیتالله علمالهدی خاطرنشان کرد: ما انقلاب اسلامی را یک دگرگونی برای سرنگون کردن نظام شاهنشاهی، بنیانگذاری نظام عادلانه مردم سالاری، حاکم کردن مؤمنان صالح در سرنوشت مردم نمیدانیم بلکه انقلاب اسلامی تحقق یک آرمان عظیم اسلامی بود که دو قرن و نیم سرکوب شده بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید براینکه آرمانهای اسلام ناب در افق این انقلاب تحقق یافت، یادآور شد: آرمان عاشورا، آرمان امام هشتم و آرمان تشکیلاتسازی امام هادی، امام حسن عسگری و همچنین آرمان دانشگاه ۴ هزار نفری امام صادق (ع) در انقلاب اسلامی متجلی و به دست فرزند برومند آنها یعنی امام بزرگوار به پیروزی رسید.
وی با تأکید براینکه انقلاب اسلامی با جریان نفاق در دنیای اسلام و جریان الحاد و کفر در جبهه استکبار مبارزه میکند، گفت: جریان اجتماعی پاسدار این واقعیت جریانی به اسلام اصولگرایی و ولایتگرایی و مسئله اصلی آنها ولایت است.
آیتالله علمالهدی تأکید کرد: بنابراین حرکتها باید به حاکمیت معصوم چهاردهم بینجامد و هدف این تبار اجتماعی یعنی اصولگرایان باید پیش بردن این هدف باشد لذا هرکس که این را پذیرفته و به آن معتقد است اصولگرا محسوب میشود و در حزب و تشکلی که باشد تفاوت ندارد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه استراتژی ما از تعالیم اهل بیت اخذ شده است یادآور شد: مجموعه تعالیم رهبری و امام بزرگوار مبتنی بر مبادی روایی، حدیثی و قرآنی است.
وی با تشریح استراتژیهای اهل بیت در مقابله با دشمن اظهار داشت: روش و استراتژی حرکت ائمه آنجا که فشار دشمن زیاد میشد و جریانات ولایتستیز با توان بیشتری به عرصه میآمدند این بود که مردم و شیعیان را منسجم میکردند و در دوره امامین عسگریین تشکیلاتسازی و منسجم کردن به یک نقطه در برابر حرکات تند ولایتستیزانه تبدیل شد.
آیتالله علمالهدی بر همین اساس تأکید کرد: بنابراین راهبرد ما در حرکت دفاع از خط اهل بیت و انقلاب اسلامی مسئله انسجام و همگرایی است.
امام جمعه مشهد با بیان اینکه انسجام و همگرایی دارای سه عنصر است به تشریح عنصر اول یعنی ظرفیت و امکانات جریان ولایتمدار و جبهه ولایی پرداخت و گفت: این جریان به تمام معنا اصولگرا است و اکثریت جامعه ما متدین هستند که پای کار نظام و انقلاب میآیند لذا ظرفیت اجتماعی ما بالاترین است.
وی عنصر دوم را مسئله وحدت و اصل همگرایی برشمرد و خاطرنشان کرد: ما باید در مسئله وحدت واقعگرا باشیم و از شعار بیرون بیاییم چرا که وحدت اصولگرایان یک امر قطعی و فطری محسوب میشود.
آیتالله علمالهدی تأکید کرد: ما چه از یکدیگر گله داشته باشیم یا نه یکی هستیم چرا که جریان اصولگرایی به اظهارنظر و شعار و حزب منحصر نیست بلکه محور جریان اصولگرایی عشق به اهل بیت و ولی فقیه است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید براینکه ما در مسئله وحدت هیچ مشکلی نداریم بلکه مشکل ما آفات و آسیبهای وحدت است، یادآور شد: آفت وحدت خطکشیهایی است که بین ما صورت میگیرد و برخی فقط خود را نخبه و ولایتمدار میدانند.
وی این خطکشیها را باعث آسیب دیدن جریان وحدت عنوان کرد و گفت: برخی عناصر ریزشی از اصولگرایی که در فتنه ۸۸ حامی جریان رقیب شدند این خطکشیها را القا میکنند.
آیتالله علمالهدی به بازخوانی جریان اصولگرایی پرداخت و توضیح داد: در گذشته جامعه روحانیت و جامعه مدرسین در رأس قرار داشتند و نخبگان براساس تجربه تصمیمگیری میکردند و در ادامه نیز نیروهای متدین در میدان حرکت به عنوان پیرو و پیادهنظام عمل میکردند که در نهایت اصولگرایی فاتح میشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: این مربوط به اصولگرایی است و در ۳۵ سال گذشته آن پیادهنظامها پیرو بودند اما امروز خودشان بزرگان قوم شدهاند و نمیتوان گفت باید امروز هم پیادهنظام باشید و هرچه ما میگوییم قبول کنید چرا که باید بپذیریم اینها بزرگ شدهاند در محیط آکادمیک و روحانیت صاحب اندیشه هستند لذا باید در تصمیمگیریها سهیم شوند.
وی در ادامه به تشریح عنصر سوم همگرایی اصولگرایان اشاره کرد و اظهار داشت: عنصر سوم ماهیت وحدت تکلیفمحوری است؛ تفاوت اصولگرایی با جریانات لائیک در همین تکلیفمحوری است و اصولگرایی به دنبال قدرت و وکالت نبوده و نیست و تا پای جان از حاکمیت اهل بیت که در انقلاب اسلامی متجلی است، حمایت میکند.
آیتالله علمالهدی با تأکید براینکه در پای ولایت اگر تکهتکه هم شویم باید این پرچم را جهانی کنیم و این نقطه آخر است، افزود: با تکلیفمحوری وحدت تضمین میشود.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: بنده صریح و شفاف میگویم که وضعیتی که در حال حاضر در عرصه سیاست داریم مانند وضعیت امام علی (ع) در جنگ صفین است که در واقع جنگ با غیرخودیها بود و یک سوی جبهه امام علی (ع) و سوی دیگر معاویه قرار داشت.
وی نظام جمهوری اسلامی را قلعهای دانست که هیچ دشمنی نمیتواند به آن ورود کند، تصریح کرد: دروازه این قلعه مردمسالاری است که از آن عوامل دشمن وارد میشوند لذا پاسداری از این دروازه بسیار مهم است.
آیتالله علمالهدی متذکر شد: جریانات مقابل ما جریاناتی هستند که اگر امروز دستشان با استکبار یکی نباشد اما آرمانها و بینششان طوری تنظیم شده که اگر فردا به قدرت برسند با دشمن یکی خواهند شد.
عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان خاطرنشان کرد: ما استراتژی خود را از اهل بیت (ع) میگیریم و باید با حفظ وحدت و انسجام خود پای این استراتژی باشیم.
نظر شما