به گزارش نماینده به نقل از فارس، غلامعلی حدادعادل مشاور عالی مقام معظم رهبری صبح امروز در همایش گرامیداشت شهدای دانشجو که در دانشگاه امام حسین(ع) برگزار شد با اشاره به روز ۱۶ آذر اظهار داشت: بسیاری از دانشجویان در جبههها شرکت داشتند و در همان سن و سال کم شهید شدند.
مشاور عالی مقام معظم رهبری با بیان اینکه از سال ۷۶ به بعد نوعی استفاده ابزاری از دانشجویان شروع شد و برخی از سیاسیون دانشجویان را به سمت و سویی خاص هدایت میکردند، گفت: انجمنهای اسلامی نیز که در دهه اول انقلاب بسیار نسبت به مسائل اسلامی حساس بودند افرادی در آنها نفوذ کردند که حساسیت در اوجگیری را از دست دادند.
وی با تأکید بر اینکه عدهای در آن زمان با عنوان جامعه مدنی آغوش خود را به سمت غرب باز میکرد، گفت: در دوران اصلاحات میخواستند جنبش دانشجویی را در مقابل نظام قرار دهند؛ استکبار به ایجاد حرکتی در دانشگاهها چشم امید دوخته بود و برخی در داخل کاسبی سیاسی میکردند اما در نهایت موفق نشدند.
وی در عین حال جریان بالندهای که در مقابل این جریان ایستاد را بسیج دانشجویی عنوان کرد و یادآور شد: بسیج دانشجویی نیرویی بصیر و مسئولیتشناس بود و این توطئه را خنثی کرد.
حدادعادل در ادامه به ۱۶ آذرماه سال ۸۸ و حوادثی که در آن زمان و روز عاشورا و پدید آمدن روز ۹ دیماه اشاره و تصریح کرد: اکنون هم زمزمههایی وجود دارد که عدهای در این فکر هستند که از گلآلود کردن آب در دانشگاهها ماهی مورد نظر خود را بگیرند.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس با تأکید بر اینکه البته این اتفاق نمیافتد، گفت: ۱۶ آذر ماهیت ضد استکباری دارد و نمیتوان این ماهیت را از آن جدا کرد.
وی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: آمریکا در صدد ایجاد خاورمیانه جدید است اما ایران با اقتدار خود توانسته این نقشه را خنثی کند که نمونه بارز آن سوریه و عراق است.
حدادعادل با بیان اینکه آمریکا مسئله هستهای را بهانه کرده و با کمک دوستان خود تحریمها را به تصویب رساندند، یادآور شد: در واقع این مسئله را اهرمی برای فشار بر ایران میدانند و از دو جهت برای خود مفید عنوان میکند یکی اینکه حرکت ایران را کند کنند و از گسترش قدرت ایران در داخل و خارج جلوگیری نمایند
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس بر همین اساس به نقشه آنها در دولت قبل اشاره و اضافه کرد: آنها میخواستند با تحریم کاری کنند که شورشهای اجتماعی در ایران شکل بگیرد و مردم نان برای خوردن نداشته باشند و برخی از جاسوسان که درگیر شدند به این مسئله اقرار کردند.
وی در عین حال یادآور شد: خوشبختانه علیرغم وجود سختیها اینگونه نشد و این به دلیل ایمان مردم است.
حداد عادل طمع دیگر آمریکاییها از تحریمهای اقتصادی را تأثیرگذاری بر روی آرای مردم دانست و گفت: آنها میدانند که در جمهوری اسلامی ایران به آرای مردم احترام گذاشته میشود و تقلبی در کار نیست و یک بار هم که میخواستند با شعار تقلب بهره ببرند ناکام ماندند و مردم در اولین انتخابات بعد از تهمت تقلب بیشتر از گذشته شرکت کردند.
حداد عادل اضافه کرد: در واقع آنها در این فکر هستند که فضای انتخابات گفتمانی را حاکم کند که در نهایت به نفع آنها تمام شود و کسی روی کار آید که نسبت به آمریکا خیلی سلیقه تند نداشته باشد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ اشاره کرد و گفت: بسیاری از کاندیداها بیتوجه به چنین خطری حرفشان این بود که گفتمان حاکم بر فضای انتخابات را گفتمان اقتصادی کردند و برای اینکه رأی بیاورند میگفتند مسئله تحریمها را حل میکنیم تا مشکل حل شود و اینقدر در این کار افراط شد که هنوز هم آن فضا باقی است.
وی با تأکید بر اینکه پیوند زدن صد در صدی مسئله اقتصاد به مذاکرات و اینکه مردم را شرطی کنیم اشتباه است، افزود: محور بسیاری از پیامکها، مکالمات و سخنان مردم در کوچه و بازار به این مسئله معطوف میشد.
حدادعادل بر همین اساس به گفتمان اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری در مقابل چنین وضعی آن را مطرح کردند اشاره و تصریح کرد: این گفتمان به ما میگوید منتظر موافقت شما در قضیه هستهای نمیایستیم و برای اداره کشور خود حرکت میکنیم.
حدادعادل با بیان اینکه ارتباط بین نفت و اقتصاد ما باعث شده که استکبار نفت را نخرد و اگر هم میخرد پولش را ندهد، گفت: این روزها نیز قیمت خرید نفت با دخالت عربستان سقوط آزاد داشته است.
وی گفت: در واقع آنها میخواهند از این طریق بتوانند در انتخابات تأثیر بگذارند از این رو ما باید در شرایط فعلی هوشیار باشیم و اقتصاد مقاومتی را جدی بگیریم.
نظر شما