به گزارش نماینده به نقل از سی ان ان این دختران دانش آموز حدود سه هفته پیش از یک مدرسه شبانه روزی در ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه ربوده شده و به گروگان گرفته شدند.
گودلاک جاناتان رییس جمهور نیجریه روز گذشته پس از افزایش اعتراضات داخلی و فشارهای بین المللی برای نخستین بار درباره این حادثه مجبور به اظهار نظر شد و وعده داد دولت نیجریه دختران ربوده شده را هر جا که باشند ، خواهد یافت.
او با تایید این مساله که هنوز اطلاع دقیقی از محل نگهداری این دختران ربوده شده نیست، والدین این دختران ربوده شده را متهم کرد که با پلیس و نیروهای امنیتی همکاری مطلوبی ندارند.
او گفت :آنچه ما در مرحله کنونی به آن نیاز داریم حداکثر همکاری والدین این دختران با پلیس و ارایه مشخصات دقیق از هویت فرزندان شان به پلیس است.
در روزهای شنبه و یکشنبه هفته جاری تظاهرات گسترده ای در نیجریه و دیگر نقاط جهان از سوی انجمن های مدافع زنان و حقوق بشر به منظور محکوم کردن این گروگان گیری و عدم تلاش مناسب دولت نیجریه برای یافتن این دختران برگزار شد.
در شبکه های اجتماعی نیز کمپین های مختلفی به منظور فراخواندن دولت نیجریه برای تحرک بیشتر به منظور یافتن این دانش آموزان دختر ربوده شده شکل گرفته است و افراد سرشناس و چهره های بین المللی از دولت نیجریه خواسته اند تلاش بیشتری برای نجات این دختران دانش آموز انجام دهد. برخی برندگان جایزه نوبل صلح و " ملاله یوسف زی" دختر پاکستانی مدافع حقوق زنان و کودکان از جمله حامیان این کمپین هستند.
حان کری وزیرخارجه آمریکا نیز روز شنبه از دولت آبوجا خواست تلاش ها برای یافتن این دختران ربوده شده را تسریع کند.
به گزارش عصر ایران، گمان می رود این دختران از سوی گروه تندرو اسلامگرای "بوکوحرام " که مخالف تحصیل زنان و دختران است، ربوده شده باشد. این گروه در سال های گذشته حملات گسترده ای را در نیجریه علیه شهروندان و نیز برخی مکان های مذهبی از جمله کلیساها صورت داده است.
ارتش نیجریه در منطقه ای که دختران دانش آموز ربوده شده اند از مدت ها پیش با شبه نظامیان بوکوحرام درگیر جنگ بوده است.
نظر شما