شناسهٔ خبر: 47882 - سرویس سیاست
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم

عدم موضع در مقابل حمله به احکام اسلامی به نفع دولت نیست

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: من احساس خطر می‌کنم از این جهت که کسانی که با فتنه سرو سرّی داشتند حضورشان در درون دولت پررنگ شود که متاسفانه این اتفاق افتاده است و دولت با خطری مواجه می‌شود که خودش از حل آن مشکل بر نمی‌آید. لذا دولت باید کلیات و محورهایی که به عنوان امور فرهنگی از طرف مقام معظم رهبری، مراجع تقلید و علما مطرح می‌شود را تحت نظر قرار دهد .

نماینده - به نقل از تسنیم،حسن حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در نشست خبری که امروز در محل این حزب برگزار شد، در پاسخ به این پرسش که برنامه حزب موتلفه برای مقابله با جریانات تندرویی که در حال انجام فعالیت‌ حزبی هستند و در فتنه ۸۸ نیز تلاش حزبی داشتند چیست، اظهار داشت: از ابتدای انقلاب شاهد توطئه‌های فراوانی با مقصود براندازی بودیم؛ در ۱۸ تیر ۷۸ توطئه‌ها شکل خیابانی به خود گرفت و توطئه‌گران کار حساب ‌شده‌ای را انجام دادند، اما در ۲۳ تیر ۸۷ مردم به صورت خودجوش به کف خیابان‌ها آمدند و  تاکید کردند که برای خنثی کردن این توطئه‌ها از هیچ اقدامی ابایی ندارند.

 

وی با اشاره به سخنرانی رئیس جمهور در ۲۳ تیر ۸۷ گفت‌: سخنران مراسم ۲۳ تیر آقای روحانی بود که دعا می‌کنیم که مواضع وی، مواضع ۲۳ تیر ۸۷ باقی بماند. توطئه بعدی در فتنه ۸۸ به بهانه رقابت‌های انتخاباتی صورت گرفت و این فتنه مشابهت‌های  فراوانی با انقلاب نارنجی داشت که در رفتار برخی افراد و تشکل‌ها تبدیل به رنگ سبز شده بود. 

 

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: مردم در ۹ دی ۸۸ با حضور ۱۰ها میلیونی پاسخ اصلی را به سران فتنه ۸۸ و کسانی که با قصد براندازی نظام آمده‌ بودند دادند. اما در چندماه اخیر عده‌ای جو را برای کارهای خلاف خود مساعد دیدند و می‌خواهند صورت مسئله فتنه ۸۸ را پاک کنند. یکی از آنها طلبکار است و می گوید ما حاضر هستیم از رفتارهای انجام شده صرفنظر کنیم که من به آنها می‌گویم اگر از این رفتارها صرف‌نظر نکنید، البته مردم پاسخ‌ شما را قاطعانه داده و می‌دهند. 

حبیبی با بیان اینکه فتنه ۸۸ فتنه‌ای با قصد براندازی نظام بود، تاکید کرد: برای ایجاد این فتنه‌ها از اهرم‌های مختلفی استفاده می‌شود و در کشور ما از رقابت انتخاباتی استفاده کردند، ولی با حمایت مقام معظم رهبری و حضور بی‌دریغ مردم توطئه‌ها خنثی شد. البته اخیراً‌ از طرف یک فردی سخنرانی در استان همدان صورت گرفت، ولی من از برخورد مردم، استاندار همدان و روحانیون که در مقابل صحبت‌های خلاف انقلاب این فرد موضع گیری کردند، تشکر می‌کنم.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: تازمانی که ما برای حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی پامی‌فشاریم، باید بدانیم توطئه‌ها تمام شدنی نیست. لذا باید آمادگی‌مان را افزایش دهیم. 

ایجاد خانه احزاب الزام قانونی ندارد

وی در خصوص ایجاد خانه احزاب در کشور گفت: ایجادخانه احزاب به استناد الزام قانونی نبوده است. یعنی قانونی که ایجاد خانه احزاب را الزام آور کند، نداریم. ولی ممکن است چیزی در قانون تصریح نشده باشد اما براساس توافق شکل بگیرد. 

حبیبی افزود: کارهای که الان برای احیای خانه احزاب گذشته صورت گرفته من هیچ جنبه وجیهی در آن ندیده‌ام. خانه احزابی که سال‌ها پیش تشکیل شده است، کارش تمام شده تلقی می‌شود. البته عده‌ای با احیای خانه احزاب می‌خواهند نبش قبر کنند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: آیین‌نامه‌هایی که در خصوص خانه احزاب تصویب شد، مشکلاتی داشت که وقتی قرار بود خانه احزاب تشکیل شود، باید این اشکالات رفع می‌شد. ما در کشور ۲۲۰ حزب داریم که در جلسه‌ای با وزیر کشور داشتیم معاون وی گفت که بیش از ۱۵۰ حزب اصلا فعالیت ندارند و مابقی نیز فعالیت چشم‌گیری ندارند. اینکه در کشوری ۲۰۰ تا ۳۰۰ حزب ایجاد شود، برای ما قابل دفاع نیست.

وی افزود: البته ایجاد این احزاب در دوره اصلاحات صورت گرفت، لذا اگر روش نادرست اصلاح طلبی اجرا شود، می‌توان ۲۲۰ حزب راه انداخت که کار غیرمنطقی است. در دوره اصلاحات اسم ایجاد احزاب را توسعه سیاسی  گذاشتند که من نمی‌دانم با تولید قارچ گونه احزاب چه تناسبی دارد .

اصلاح طلبان در حال نبش قبر خانه احزاب هستند

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: در خانه احزاب باید معلوم شود کدام حزب باچه مشخصاتی دعوت می‌شود. اما هم اکنون اصلاح طلبان در حال نبش قبر خانه احزاب هستند. قرار نبود خانه احزاب با هدف جناحی و جنگ جناح‌ها تشکیل شود، بلکه خانه احزاب یک تشکل صنفی است و درگیر کردن جناح در خانه احزاب سم مهلک است. 

حبیبی با اشاره به وارد شدن برخی از احزاب در فتنه ۸۸ اظهار داشت: برخی احزاب در فتنه ۸۸ وارد خط قرمز‌هایی شده بودند که  قبلاً توافق داشتند که نباید وارد این خطوط شد، ولی هیچ برخوردی با آنها نشد و خلاف وعده خود عمل کرده است. حزب موتلفه معتقد است زنده کردن خانه احزاب به نفع تحزب نیست.

وی در خصوص رفع حصر موسوی و کروبی و اینکه آیا عسگراولادی در این خصوص نظری داشته است ، گفت: مرحوم عسگر اولادی در وصیت‌نامه خود به رفع حصر اشاره‌ای ندارد و من نمی‌دانم از کجا شایعه شده که وی برای رفع حصر وصیتی کرده است. او حتی شفاهی هم در این مورد مطلبی نگفته است، بلکه آقای عسگر اولادی از حیثیت چند ده‌ساله خود استفاده کرده و گفت که به آنها سران فتنه نگویید بلکه آنها مفتون هستند و در اینجا گناه مفتون شبیه سران فتنه است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: زمانی که آقای عسگر اولادی این موضوع را مطرح کرد از وی سوال شد که شما می‌گویید نظام از این جرم نابخشودنی صرفنظر کند. وی پاسخ داد من وارد این مقوله نشدم، بلکه قوه قضاییه باید مشخص کند که جرم آنها در چه حدی است. بنابراین آقای عسگراولادی ریشه اصلی فتنه را در خارج از کشور بیان کرد.البته مقام معظم رهبری نیز فرمودند ریشه اصلی فتنه در خارج از کشور است. 

حبیبی گفت: بنابراین ریشه اصلی فتنه در خارج از کشور بود و دیگران اینجا به دام افتادند و مرحوم عسگراولادی نیز به جای کلمه سران فتنه کلمه مفتون را به کار گرفت، چرا که وی می‌خواست زمینه‌ای فراهم کند تا آنهایی که در فتنه بودند و آن را مدیریت کردند، لااقل ریشه خارجی فتنه را محکوم کنند تا یک قدم جلو بروند تا نظر مردم و نظام را تلطیف کنند.اما آنها از موقعیتی که آقای عسگراولادی فراهم کرد استفاده نکردند و او گفت که من می‌دانم اکثریت حاضر در جبهه پیروان و حزب موتلفه موافق نظرات من نیستند، ولی من قصد داشتم در فضای سیاسی کشور تلطیف به وجود آورم.

وصیت عسگراولادی درباره رفع حصر کذب محض است

وی خاطر نشان کرد: این سرمایه گذاری شجاعانه را آقای عسگراولادی انجام داد، بنابراین وی به هیچ وجه در توصیه‌های شخصی و خصوصی خود به رفع حصر اشاره نکرد و آن را مربوط به قوه قضاییه دانست و اینکه او در وصیت نامه خود نوشته باشد که سران فتنه آزاد شوند کذب محض است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در خصوص تلاش عده‌ای برای احیای جریان تجدیدنظر طلب و اینکه چرا دولت موضع خود را در توهین به مقدسات در نشریات اعلام نمی‌کند، گفت: دولت در مسائل فکری و ارزشی نمی‌تواند بی‌طرف باشد، چرا که دولت، دولت اسلامی است. برخی موضع‌گیری‌های وزارت ارشاد و وزیر در برخی از مسائل فرهنگی کاملا قابل انتقاد است، چرا که عده‌ای به بهانه آزادی در پی احیای مقدمات فتنه هستند و دولت نیز نمی‌تواند بی‌تفاوت باشد. 

عده‌ای به بهانه آزادی در پی احیای مقدمات فتنه هستند

حبیبی ادامه داد: ما انتظار داشتیم مقامات وزارت ارشاد اگر لایحه قصاص مورد تمسخر قرار می‌گیرد، به عنوان دولت برخورد کنند. امام خمینی (ره) حکم ارتداد جبهه ملی را صادر کرد، ولی اخیراً عده‌ای تصور می‌کنند که باز همان حرف‌های ۳۵  سال پیش را می‌توانند احیا کنند. دولت به عقیده من نسبت به این مسائل به هیچ وجه نباید بی‌تفاوت باشد و حتما باید مقامات رسمی دولتی جایی که پای پایمال کردن ارزش‌ها و توهین به مقدسات پیش می‌آید، بدون در نظر گرفتن نظرات لیبرالی مقابله کنند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: من احساس خطر می‌کنم از این جهت که کسانی که با فتنه سرو سرّی داشتند حضورشان در درون دولت پررنگ شود که متاسفانه این اتفاق افتاده است و دولت با خطری مواجه می‌شود که خودش از حل  آن مشکل بر نمی‌آید. لذا دولت باید کلیات و محورهایی که به عنوان امور فرهنگی از طرف مقام معظم رهبری، مراجع تقلید و علما مطرح می‌شود را تحت نظر قرار دهد .

وی خاطر نشان کرد: ما انتظار داشتیم مقامات دولتی در رابطه با جریانی که اخیرا در برخورد با احکام اسلامی پیش آمده، باید موضع گیری می‌کردند و این عدم موضع‌گیری را نمی‌توان به نفع دولت تلقی کرد. 

نظر شما