شناسهٔ خبر: 178105 - سرویس مجلس
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا

قول رئیس کمیسیون اجتماعی برای پیگیری اجرای "بیمه" خدمات روانشناسی

مهدی عیسی زاده رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه برای تحت پوشش بیمه قرار گرفتن خدمات روانشناسی نیازمند کار کارشناسی در کارگروه‌های مجلس هستیم، گفت: اگر سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور کار تحقیقاتی و علمی خود در این زمینه را به ما ارائه دهد و در این مسیر ما را همراهی کند، می‌توان این موضوع را پیگیری کرد.

به گزارش «نماینده»، مهدی عیسی زاده در دومین روز از نخستین همایش ملی "آسیب شناسی روانی کرونا و مداخلات روانی_ اجتماعی" در پاسخ به درخواست رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در خصوص اجرای بند ج ماده ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه مبنی بر تحت پوشش بیمه قرار گرفتن خدمات روانشناسی و مشاوره، اظهار کرد: در حال حاضر وقت کار کارشناسی بر روی این موضوع است چراکه آذرماه بودجه می‌رسد و در دی ماه نمی‌توان برای بررسی بیمه خدمات روانشناسی و مشاوره کاری کرد.

وی با بیان اینکه بیمه خدمات روانشناسی و مشاوره باید در ردیف سر فصل های بودجه به طور دقیق و با کار کارشناسی گنجانده شود، تصریح کرد: بنده به عنوان خادمی در کمیسیون اجتماعی مجلس در خصوص بررسی بیمه‌های پایه و سرفصل آن در بودجه ۱۴۰۲ با همکاری رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور اعلام آمادگی می‌کنم. آنجه مربوط به حوزه ما است را حتما پیگیری خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه برای تحت پوشش بیمه قرار گرفتن خدمات روانشناسی نیازمند کار کارشناسی در کارگروه‌های مجلس هستیم، گفت: در حال حاضر برنامه هفتم توسعه در مجلس شورای اسلامی و در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال جمع بندی است و اگر سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور کار تحقیقاتی و علمی خود در این زمینه را به ما ارائه دهد و در این مسیر ما را همراهی کند، می‌توان این موضوع را پیگیری کرد.

وی، روانشناسان را افرادی توصیف کرد که "تسخیر ذهن" مراجعان در دست آنها است و خطاب به روانشناسان ادامه داد: امروزه کلید ذهن‌ها در دست شما است. امروزه در سطح جامعه احساس می‌شود عزت نفس‌ها پایمال شده و اعتماد به نفس‌ها از بین رفته است، به راحتی افراد آنچه نباید بگویند را می‌گویند و شخصیت‌ها آسیب دیده است، درمان این امر در دست شما است. ما در کمیسیون اجتماعی مجلس از شما عزیزان این انتظار را داریم که در این راستا قدمی بردارید.

عیسی زاده با اشاره به پاندمی کووید ۱۹ و اثرات آن بر کودکان و نوجوانان، خاطرنشان کرد: پیش از کرونا پرهیز می‌کردیم که گوشی را در اختیار بچه‌ها قرار دهیم اما کرونا ما را وادار کرد گوشی را با اینترنت کامل در اختیار بچه‌ها قرار دهیم و احساس می‌شود در آینده با این موضوع گرفتار هستیم.

نظر شما