به گزارش «نماینده» حسین حقوردی نماینده مردم شهریار، شهر قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت تولید و توزیع برق در کشور گفت: اگر ما الان قطعی برق نداریم و یا اینکه قطعی برق بسیار کاهش یافته به خاطر کاهش دمای هواست و نه اقدامات وزارت نیرو.
وی افزود: اگر با این وضعیت پیش رویم در زمستان هم با قطعی برق مواجه خواهیم بود و در تابستان آینده نیز سرنوشتی همچون سرنوشت تابستان امسال خواهیم داشت.
نماینده مردم شهریار، شهر قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما در اوج مصرف با ۲۰ هزار مگاوات کسری برق در تولید برق مواجه هستیم اظهار داشت: اینکه بگوییم در تابستان برق نداریم و یا نیروگاههای برقابی کار نمیکند و یا اینکه در زمستان بگوییم سوخت برای نیروگاهها نداریم، کار پیش نمیرود.
حقوردی خاطرنشان کرد: میزان بارندگی امسال نسبت به سال گذشته یک سوم کاهش یافته و با توجه به اینکه سهم نیروگاههای برقابی برای تولید برق در کشور ۱۲ هزار مگاوات است، علی القاعده باید ۴ هزار مگاوات کسری در تولید برق داشته باشیم نه ۲۰ هزار مگاوات.
وی افزود: نیروگاههای بخش دولتی به اسم خصوصیسازی به مافیایی که در چند سال گذشته در وزارت نیرو حضور داشتند واگذار شده و این مافیا که امروز درواقع به مافیای تولید برق در کشور تبدیل شدهاند، اجازه ورود بخش خصوصی به این حوزه را نمیدهند.
نماینده مردم شهریار، شهر قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما باید زمینه را برای ورود بخش خصوصی در حوزه تولید برق فراهم کنیم و موانع را از سر راه برداریم. وقتی که ما پنلهای خورشیدی را در داخل کشور تولید نمیکنیم، چه دلیلی دارد که ۲۰ درصد تعرفه گمرکی برای واردات آن وضع کنیم، در حالی که واردات و استفاده از پنلهای خورشیدی صرفهجویی زیادی برای ما به همراه خواهد داشت، به ویژه اینکه ساعت تابش خورشید در کشور ما به نسبت بالاست.
حقوردی خاطرنشان کرد: ما میتوانیم با برداشتن تعرفه وارداتی پنلهای خورشیدی، ضمن اینکه به تولید برق توسط بخش خصوصی یا دولتی کمک قابل توجهی کنیم، میتوانیم از صنایعی که مصرف برق بالایی دارند بخواهیم و آنها را ترغیب کنیم که برق خود را از این طریق تامین کنند تا فشار کمتری به شبکه توزیع برق نیز وارد شود.
وی افزود: قطعی برق تابستان امسال خسارات زیادی را به صنایع مختلف ما وارد آورد و هزینههای زیادی را برای این بخش به همراه داشت.
نماینده مردم شهریار، شهر قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: یکی از خسارات قطعی برق افزایش قیمت سیمان است که نه فقط به صنعت در این حوزه بلکه به بخش ساخت و ساز هم خسارت وارد کرد و سیمان کیسهای ۳۰ هزار تومان را به کیسهای ۱۰۰ هزار تومان رساند. حال کِی قیمت کیسه سیمان ۱۰۰ هزار تومانی به ۳۰ هزار تومان باز خواهد گشت؟ که البته همان ۳۰ هزار تومان هم برای سیمان بسیار زیاد بود.
نظر شما