به گزارش «نماینده» فاطمه محمدبیگی در مورد دلایل عدماعمال کامل مرخصی ۹ ماهه زایمان، گفت: دستورالعمل مرخصی ۹ ماهه زایمان در دهه ۸۰ مصوب شده است و در سال ۹۲قانون آن تکمیل شد و قرار بود که اجرا شود، اما ضمانت اجرای لازم برای این قانون دیده نشده است. بنابراین کارفرمایان نیز تاکنون بنابر اعتقاد یا التزام دستگاهها و گاهی سلیقه ای آن را اجرا کردهاند.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اجرای این قانون برای پزشکانی که دوره طرح خود را میگذرانند و بسیاری از کارمندان بعد از شکایت به دیوان عدالت اداری امکانپذیر است، در حالیکه به لحاظ شغلی وقتی پزشکان جوان در ابتدای طرح تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار میگیرند، این سازمان در کنار دولت موظف است که بیمه آنها را به طور کامل پرداخت کند.
نایب رئیس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در مجلس، تصریح کرد: ما در طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده که مراحل پایانی تصویب آن در شورای نگهبان در حال طی شدن است، ضمانت اجرای لازم و امنیت شغلی مادران بعد از برگشت از مرخصی زایمان را هم لحاظ کردیم.
رییس فراکسیون جمعیت در مجلس یازدهم، یادآور شد: هماکنون پیگیری روند تصویب این طرح در دستورکار کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی قرار دارد که با تلاش این کمیسیون دولت نیز که موظف شده بود کارگروهی را در این زمینه تشکیل بدهد، این مهم را محقق کرده است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: اتفاقات خوبی پیرامون این طرح افتاده است و انشاءالله از این به بعد قانون مرخصی ۹ ماهه زایمان بانوان به طور کامل اجرا شود و آئیننامه و دستورالعمل آن طوری تدوین شود که مادران شاغل بدون نیاز به شکایت در دیوان عدالت اداری به این حق مسلم خود دست یابند.
نظر شما