به گزارش «نماینده» عباس گلرو در توضیح نشست هفته جاری کمیته روابط خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: لایحه «تصویب مقاولهنامه آمارهای کار ۱۹۸۵» در نشست کمیته مورد بررسی قرار گرفت، هدف این است که کشورهای عضو در خصوص جمع آوری داده های آماری استانداردهایی را رعایت و مشخص کنند. اساسا پیوستن به برخی سازمانهای تخصصی برای کشور عضو مهم است و با توجه به اینکه روابط بین کارگر، کارفرما و دولت در کشور ما مشخص است و این روابط طبق شاخصهای اسلامی و فرهنگی ما تعریف شده، الحاق به این مقاوله نامهها به میزانی ارزش گذاری جدید و مقایسه کشورمان با دیگران را فراهم میکند. در نهایت نظر دستگاه های حاضر در جلسه با این لایحه مثبت بود و پس از بررسی مورد نظر موافق کمیته قرار گرفت.
رئیس کمیته روابط خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: در ادامه جلسه به بررسی لایحه «اصلاح اساسنامه سازمان بینالمللی کار» بررسی شد، هر سازمانی اساسنامهای دارد و طبق اساسنامه سازمان بین المللی کار ۱۰ کشور به عنوان عضو دایمی هستند که هیات مدیره سازمان که عالی ترین مرجع سازمان است را تشکیل میدهند، بر اساس اصلاحیه پیشنهاد شده که عضویت دایم کشورها به صورت چرخشی شود.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: کشورهایی درخواست کننده این اصلاحیه کشورهای آفریقایی و جنوب هستند، ما هم از این اصلاحیه استقبال کردیم تا کشورها در هیات مدیره حق انتخاب داشته باشند. اصلاحیه دیگر این لایحه مربوط به اصلاح انتخاب مدیر کل سازمان است. در اساسنامه فعلی مدیر کل توسط همان ۱۰ عضو دایم انتخاب میشود و در اصلاحیه آمده که مجمع عمومی سازمان مدیر کل را انتخاب کند. این لایحه با اجماع نظر دستگاههای حاضر در نشست بررسی و مورد نظر موافق قرار گرفت.
گلرو اضافه کرد: در نشست کمیته روابط خارجی لایحه «عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان» نیز مورد رسیدگی قرار گرفت. مسئولان وزارت بهداشت و درمان و وزارت خارجه نیز در این جلسه حضور پیدا کرده و نکات تخصصی را مطرح کردند. تحقیقات مختلفی برای پیشگیری از سرطان و کاهش این بیماری در حال انجام است، عمده فعالیت متمرکز در این آژانس هم بر مباحث تحقیقاتی است و ما با عضویت میتوانیم از جدیدترین مسائل تحقیقاتی مطلع شویم و در این فرایند مشارکت داشته باشیم.
پایان پیام/
نظر شما