به گزارش «نماینده» محمدرضا عارف درباره شائبه سازیها علیه دولت روحانی ، افزود: روحانی فردی محکم است و مواضع خوبی دارد و از همه رقبا می خواهم مسائل اخلاقی را رعایت کنند.
نماینده تهران گفت: رقبا باید حق نقد را رعایت کنند و با رعایت اخلاق، رقابت اسلامی را الگو قرار داده و گسترش دهند.
رییس فراکسیون امید درباره فعالیت ها و اتهام های فریدون برادر رییس جمهور گفت: درباره فریدون هیچ نظری ندارم و صحبت نمیکنم.
وی همچنین درباره آمادگی اصلاحطلبان برای برگزاری انتخابات ریاست جمهور اظهار داشت: در حال حاضر مشغول بررسی عملکرد شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان هستیم که در این زمینه به دستاوردهای خوبی هم رسیدهایم.
عارف تاکید کرد: انسجام کامل اصلاح طلبان در انتخابات ۹۲ و بویژه ۹۴ یکی از دستاوردهای مطلوب شورای عالی اصلاحطلبان بود.
رییس فراکسیون امید تصریح کرد: تصمیم داریم شورای مذکور را با اندکی اصلاحات حفظ کنیم و سپس وارد فاز اجرایی انتخابات شویم.









