به گزارش «نماینده»، حمید ثابت قدم با بیان اینکه عینکهای برند اروپایی معمولا از ایتالیا، آلمان و فرانسه وارد میشوند، اظهار کرد: قاچاق عینکهای آفتابی و طبی زیاد است، چون تعرفه آن بالاست.
وی افزود: سال گذشته تعرفه واردات عینکهای آفتابی ۳۲ درصد و عینکهای طبی ۱۲ درصد بود که بعد از پیگیریهای انجام شده از گمرک و وزارت صنعت این تعرفه تعدیل شد و در سال جاری تعرفه واردات عینکهای آفتابی به ۲۰ درصد و عینکهای طبی به هفت درصد کاهش یافت.
ثابت قدم اظهار کرد: عینکهای تزیینی که معمولا بنا به درخواست مشتری از سنگهای قیمتی یا طلا و جواهر در آنها استفاده میشود، قیمت مشخصی ندارد و بر اساس میزان مواد استفاده شده قیمتگذاری میشود که البته این گونه عینک ها در کشورمان مصرفی ندارند.
وی به خریداران توصیه کرد که عینکهای طبی و آفتابی را از واحدهای دارای پروانه کسب بخرند و در صورت بروز هرگونه مشکل با تلفنهای اتحادیه به شماره ۶۶۷۰۴۵۴۰ و ۶۶۷۰۵۲۸۲ تماس بگیرند و اگر مشکلی در رابطه با خرید داشتند میتوانند از اتحادیه استعلام کنند.
رییس اتحادیه سازندگان و فروشندگان عینک در عین حال بیان کرد: بازرسیهای لازم از واحدهای صنفی مجاز صورت میگیرد و در صورتی که حتی واحدهای مجاز ما از کالاهای غیراستاندارد و عینکهای غیراستاندارد استفاده کنند، اخطار داده و با آنها برخورد میشود.
وی در عین حال بیان کرد: در حال حاضر حرف اول را در زمینه تولید و عرضه عینکهای آفتابی، کشور ایتالیا و در عینک های طبی کشور آلمان میزند.
عینکهایی که در گوشه خیابان به فروش میرسد صددرصد غیراستاندارداست
ثابت قدم با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۷۰۰ واحد صنفی مجاز و ۳۰۰ واحد در حال اقدام داریم، افزود: عینکهایی که در گوشه خیابانها به فروش میرسند ۱۰۰ درصد غیراستاندارد هستند و تماما به صورت قاچاق وارد میشوند. حتی مارکهای معتبر نیز از پنج تا ۳۰ هزار تومان به فروش میرسند و در برخی مواقع شاهدیم که در یکسری از بوتیکها نیز عینک های غیراستاندارد به فروش میرسد.
وی تاکید کرد: خرید از واحدهای مجاز به نفع خریداران است و آنها میتوانند در صورت بروز هرگونه مشکل با اتحادیه تماس بگیرند.
نظر شما