به گزارش «نماینده»، آرش کردی در نشستی خبری اظهار داشت: در تمام دنیا ضریب خروج اضطراری نیروگاهها وجود دارد و مورد استناد است و کاهش ضریب خروج اضطراری نیروگاهها به کمتر از ۳ درصد باعث میشود که قابلیت استفاده از نیروگاهها بالاتر برود.
وی افزود: طبق برنامه، نیروگاههای حرارتی در سال جاری تا ۴۲ هزار مگاوات ساعت برق تولید خواهند کرد و این بیشترین رکورد تولید نیروگاههای حرارتی در سالهای گذشته خواهد بود.
مدیرعامل توانیر تصریح کرد: در این مهم همه بایستی کمک کنند و مشترکان نیز بدون اینکه از لوازم رفاهی خارج شوند، لوازم پرمصرف خود را در ساعات پیک مصرف (۱۲.۳۰ تا ۱۶.۳۰) و (۲۰.۳۰ تا ۲۲.۳۰) محدود کنند.
وی ادامه داد: در طول ایام سال ۴ تا ۵ هفته به صورت خاص بیشترین مصرف را تجربه میکنیم و امسال نیز در روز شنبه ۲۰ تیرماه بیشترین مصرف پیک برق به میزان حدود ۵۰ هزار و ۲۰۰ مگاوات ساعت را تجربه کردیم که نسبت به سالهای گذشته بیسابقه بود.
کردی با بیان اینکه تا پایان مرداد ماه جاری روزهای گرمی را پیش رو خواهیم داشت و برای عبور سلامت از این وضعیت بایستی ۱۰ تا ۲۰ درصد در مصرف برق صرفهجویی نمائیم، گفت: روزانه بیش از یک میلیارد کیلووات ساعت مصرف انرژی در کشور ثبت میشود.
وی افزود: ما بیشتر نگران این بودیم که در زمان پیک مصرف با شرایطی روبرو شویم که مجبور به مدیریت مصرف ناخواسته یا خاموشی شویم و چون وظیفه ما روشنایی بخشی است و با خاموشی مخالف هستیم، لذا با تدابیر لازم و ارائه راهکارهای مناسب توانستیم به سلامت از این پیک گذر کنیم.
کردی در خصوص مشوقهایی که برای مشترکان در زمان پیک مصرف در نظر گرفته شده گفت: در بخش کشاورزی به کشاورزان پیشنهاد شده تا با خاموش کردن موتور چاه آب به مدت ۴ ساعت در طول پیک مصرف از ۲۰ ساعت برق رایگان استفاده کنند.
وی افزود: در بخش صنایع نیز مقرر شد تا صنایع در زمان پیک مصرف، با جابجایی بار انرژی مصرفی خود به ساعات دیگری از شبانه روز، و همچنین اعمال تعطیلات تابستانی و تعمیرات اساسی در تابستان و اعلام آمادگی به میزانی که میتوانند در زمان پیک مصرف برق، در مصرف مدیریت داشته باشند، اثرات ریالی آن را در قبوض برق خود شاهد خواهند بود.
مدیرعامل توانیر خاطرنشان کرد: امسال محدودیتی جهت خاموشی در هیچ نقطهای نخواهیم داشت.
نظر شما