به گزارش نماینده، عزتالله یوسفیان ملا در گفتوگو باتسنیم افزود: واگذاری قطعات درشت متوقف شده است اما تلاشی برای تعیین تکلیف زمین خواریهای انجام شده نیز صورت نمیگیرد.
نماینده مردم آمل در مجلس ادامه داد: درموردی زمین کشاورزی با اسم احداث گاوداری ۲ هزار راسی دریافت شده اما با دریافت زمین فعالیت اقتصادی در آن آغاز نشده یا تبدیل به ویلا یا برج شده است.
زمین خواریها نیازمند به تعین تکیف
یوسفیان ملا با بیان اینکه هنوز در دولت یازدهم اقدامی برای تعین تکلیف و باز پس گیری زمینهای کشاورزی صورت نگرفته است، اظهار داشت: زمین خواریها جلوی چشم مردم و به راحتی قابل تشخیص بوده و مانند اختلاس و معوقات بانکی پنهان نیست.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد در سراسر کشور هزاران هکتار زمین دریافت کرده است، تصریح کرد: آیا دانشگاه علوم تحقیقات نیازمند چندین هکتارزمین است که برای دسترسی به اراضی آن باید اتوبان ساخت.
عمده زمینخواری ها در دهه ۷۰
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: در سه دهه گذشته ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور واگذر شده که عمده آنها در دهه ۷۰ صورت گرفته است.
یوسفیان ملا خاطرنشان کرد: با اسامی شهرکهای صنعتی، دانشگاه، بیمارستان و ... منابع طبیعی دریافت شد اما بخش عمده ای از آنها به تعهدات خود عمل نکرده اند.
۵۰ درصد از منابع طبیعی واگذار شده در جای خود استفاده نشد
وی تاکید کرد: با اطمینان خاطر می توان تخمین زد که بیش از ۵۰ درصد از منابع طبیعی دریافت شده در جای خود استفاده نشده است.
یوسفیان ملا با بیان اینکه در مورادی نیز دریافت منابع طبیعی با میزان نیاز تناسب ندارد، گفت: در مواردی هزار هکتاربرای ساخت دانشگاه دریافت شده اما نیاز وی ۱۰ تا ۲۰ هکتار بوده است.
وی در پایان گفت: نمایندگان سازمان اموراراضی به طور مرتب در مجلس حضور مییابند اما ابزار و قدرت لازم برای باز پس گیری اراضی را ندارد و دولت در این باره باید ورود کند.