به گزارش نماینده، محمدسعید ایزدی در گفتگو با مهر درباره نظارت بر ساخت و سازها در بافت فرسوده، اظهارداشت: ساخت و سازها در این بخش به دو گروه تقسیم میشوند که اول اقدامات دولت در مشارکت با بخشهای خصوصی و شهرداریها است و دوم حضورگروههای نوسازی مردمی است که خود اقدام به ساخت و ساز میکنند.
وی با بیان اینکه شرکت عمران و بهسازی شهری ایران در نظارت بر تمامی عرصهها وارد شده است، گفت: کیفیت پروژههایی که با مشارکت بخشهای دولتی در حال ساخت است بالاتر رفته و تغییر کیفیت در فرآیند اجرای پروژههای ما کاملا مشهود است.
مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران با اشاره به اینکه در ساخت و سازهای گروههای مردمی هم از طریق الگوسازی و تعریف یک قواعد راهنمای طراحی که برگرفته از الگوهای اصیل معماری شهری است، وارد شده ایم، افزود: براین اساس نمونههای قابل قبول را به سمت یک ساخت و ساز با کیفیت سوق میدهیم.
ایزدی با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان تسهیلاتی که برای ودیعه مسکن در نظرگرفته شده به پروانههای ساختمانی متخلف داده نمیشود، گفت: متقاضیانی که در کمیسییون ماده ۱۰۰ تخلف کرده باشند، نمیتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
وی با بیان اینکه شرکت عمران و بهسازی در بخش نظارت موفقیتهای خوبی داشته است، افزود: اقداماتی که در جلوگیری از ارایه تسهیلات به واحدهای متخلف داریم، گامی به سمت جلوگیری از تخلفات است که در آینده حجم تخلفات ساخت و ساز در این بخش را کاهش میدهد.
معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص مشارکت دولت و بخش خصوصی در نوسازی بافتهای فرسوده محله سیروس تهران، اظهارداشت: تمام نیروهای ما در محله سیروس متمرکز است و پروژه ۲۱۴ واحدی در مرحله نهایی و واگذاری به شریک است.
ایزدی با بیان اینکه با مشارکت گروههای مختلف در حال اچرای پروژههای دیگری هستیم، بیان کرد: قصد داریم تا بخشی از محلهها را تبدیل به مرکز خدماتی برای ساکنان کنیم تا در این محلهها هم ساکنان از خدمات شهری استفاده بیشتری داشته باشند.
مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ درصد برنامه توسعه محله نهایی شده است و پروژه پایلوت محله سیروس بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: مابقی پروژهها هم بصورت مشارکتی با بخش خصوصی در حال اجرا است؛ در واقع به طور گستردهای مسیر را باز کردیم تا با همکاری بخش خصوصی به محله رونق بدهیم.