به گزارش «نماینده» محمدجواد جمالی نوبندگانی در خصوص گرانی قیمت لبنیات در کشور تصریح کرد: علاوه بر گران فروشی، کم فروشی نیز در حال اتفاق است، به طور مثال بسته بندی های ماست بعضاً از نصف نیز کمتر هستند.
وی ادامه داد: این مسأله درست است که شرکت های لبنی تحت فشار تولید کنندگان شیر هستند اما آنها زمانی قیمت ها را افزایش دادند که گویی از مسئله بالا رفتن دلار و ارز در کشور استفاده شد و در این شرایط خاص قیمت محصولات خود را بالا بردند.
لزوم هماهنگی بیشتر دولت و قوه قضاییه در مساله کنترل قیمت لبنیات
حضور محمدجواد جمالی نوبندگانی در غرفه خبرگزاری خانه ملت در نمایشگاه مطبوعات
نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی درباره هماهنگی میان دو قوه مجریه و قضاییه در بحث افزایش قیمت لبنیات در کشور خاطر نشان کرد: به نظر بنده در مسئله مقابله با گرانی افزایش هماهنگی دولت و قوه قضاییه ضروری است.
وی افزود: زمانی که رئیس اصناف لبنیات در رسانه ملی اعلام می دارد که قیمت لبنیات باید کاهش یابد اما متأسفانه شرکت های لبنیاتی زیر بار نمی روند که این مسئله بسیار تعجب آور است. زیرا این موضوع نه تنها به جیب مردم ضربه وارد می کند علاوه بر آن زمانی که هموطنان نتوانند از لبنیات که به عنوان غذای اصلی محسوب می شود، استفاده کنند باید چند برابر هزینه های درمان را هم دولت و هم مردم متقبل شوند.
جمالی یادآور شد: باید به این موضوع دقت شود که تنها گرانی امروز نیست، بلکه در مان بیماری فردا نیز از جیب ملت هزینه می شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مورد تخلف محسوب شدن موضوع افزایش قیمت کاذب لبنیات و برخورد قانونی با متخلفین اظهار داشت: این موضوع قطعاً تخلف به حساب می آید و دولت و قوه قضاییه باید با هماهنگی یکدیگر به این مساله رسیدگی و برخورد قانونی نمایند.
حضور مستمر نیروهای سازمان تعزیرات حکومتی جهت رسیدگی به افزایش قیمت بسیار کارگشاست
این نماینده مجلس در خصوص نظارت سازمان تعزیرات بر روی افزایش قیمت ها افزود: بنده از قوه محترم قضاییه خواهش می کنم که تعداد نیروها و زمان نظارت تعزیرات را بالا ببرد زیرا ممکن است اینگونه تصور شود که تعزیرات به دلیل کمبود نیرو تنها در ساعات اداری به موضوعات رسیدگی می کنند. ان شاء الله ترتیبی اتخاذ شود که حضور مستمر تعزیرات جهت رسیدگی در مکانهای مختلف کارگشا باشد.
سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده باید موضوع گرانی را بررسی کند
جمالی نوبندگانی در پاسخ به اینکه کارخانه هایی که قیمت اقلام خود را افزایش داده اند، با کاهش آن موافق نیستند گفت: سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان باید طی جلسات متمادی به بررسی آن بپردازد که تولید کننده نیز متضرر نشود و در جهت کمک به آنها دولت یارانه اختصاص دهد تا در آینده مجبور نشود برای درمان مردم هزینه کند.