به گزارش «نماینده» علی فاضلی درباره احتمال افزایش قیمت البسه مردانه در شب عید با توجه به حادثه تخریب ساختمان پلاسکو اظهار کرد: در حال بررسی آن هستیم که چه میزان پوشاک در این مکان تولید و چه میزان ذخیره شده است.
وی افزود: بعد از انجام بررسیها درصورتیکه کمبودی برای البسه مورد نیاز شب عید احساس شود در مدت باقیمانده آن را از جایی دیگر تأمین میکنیم.
رئیس اتاق اصناف ایران ادامه داد: بر این اساس میتوان اذعان داشت که مشکلی برای تأمین پوشاک شب عید نخواهیم داشت زیرا سایر تولیدیهای ما مشکلی ندارد و اکنون در حال تولید هستند.
وی تصریح کرد: حادثه پلاسکو فاجعه تلخی بهحساب میآید که بیشتر از اهمیت بیکار شدن و آسیب دیدن تعدادی از واحدهای تولیدی جان انسانهای شریفی است که در کسوت آتشنشان از بین رفته که این ضایعه جبرانناپذیر است اما در مسائل مالی با تمهیداتی که اندیشیده خواهد شد مشکلات برطرف میشود.
حتما دولت خسارت کسبه پلاسکو را به نوعی جبران میکند
فاضلی گفت: این اطمینان را دارم که دولت در این زمینه کمک خواهد کرد تا این خسارت (کسبه پلاسکو) بهنوعی جبران شود.
فاضلی همچنین اظهار کرد: میزان خسارت کالاهای این پاساژ براساس برآورد اولیه ای که از اتحادیه های پوشاک واتحادیه کالای کشباف و اتحادیه پیراهن دوزان و اتحادیه لوازم ورزشی داشته ایم بیش از هزار میلیارد تومان است. برای میزان دقیق خسارات باید منتظر اتمام کمک رسانی و آوار برداری باشیم.
بنابراین گزارش، پلاسکو اولین ساختمان بلند تهران است که در سال ۱۳۴۲ تقطع خیابان های جمهوری و فردوسی تهران ساخته شده بود که روز پنج شنبه هفته قبل( ۳۰ دی ماه ۱۳۹۵) آتش گرفت و بعد از آن ساختمان فروریخت.
۶۰۰ واحد صنفی در این مرکز خرید قدیمی حضور داشتند که اکثر آنها تولید کننده و تنها دو طبقه اول آن فروشنده بودند اما بسیاری ازاین واحدها بیمه نداشتند.
ساختمان پلاسکو فاقد لولهکشی گاز بوده و کسبه این ساختمان برای گرم کردن واحدهای تجاری خود از سوخت های دیگر استفاده میکردند.
عملیات آواربرداری از ساختمان پلاسکو با ورود به سومین روز از حادثه ادامه دارد و عدهای از هموطنان جان خود را در این رخداد از دست دادند.
تعهد بیمه برای ساختمان پلاسکو کمتر از ۴۰ میلیارد تومان
بنابراین گزارش «عبدالناصر همتی» رئیس کل بیمه مرکزی شامگاه روز گذشته با صدور اطلاعیه ای اظهار داشت: ایمنی و مدیریت ریسک ساختمان پلاسکو مشکل جدی داشته است، متاسفانه کسبه نیز علیرغم بازاریابی های معمول و مداوم شبکه فروش صنعت بیمه کشور، حاضر به بیمه نمودن کامل اموال و دارائی خود نشده اند.
طبق گزارش همکاران من در شرکت های بیمه، صرفا حدود ۲۵ درصد از واحدهای تجاری و تولیدی ساختمان پلاسکو تحت پوشش بیمه بوده اند که بعضا به دلیل پایین اعلام کردن سرمایه برای عدم پرداخت حق بیمه واقعی، دارای پوشش های ناکافی از ۵۰ میلیون تومان تا چند صد میلیونی بوده اند که جمعا از سوی شرکت های بیمه کمتر از ۴۰ میلیارد تومان تعهد برای این ساختمان تجاری و تولیدی بیمه شده است.