به گزارش «نماینده»، قربانعلی فلاح با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران گفت: پیک بار برق تهران امسال به ۸ هزار و ۹۸۹ مگاوات ساعت رسید که نسبت به سال گذشته که ۸ هزار و ۹۶۲ مگاوات ساعت بوده و تفاوت آنچنانی نداشته است.
وی با اشاره به اینکه پیک بار برق تهران نسبت به کل کشور حدود ۱۸ درصد بوده و ظرفیت تولید برق تهران نسبت به کل کشور ۱۵.۸ درصد است، گفت: میزان خاموشی برق در تهران ۵۰ درصد کاهش داشته است به طوریکه به ازای هر نفر امسال ۳۵ صدم دقیقه خاموشی داشتیم.
وی با اشاره به اینکه وجود مراکز حساس در تهران، برق تهران را به نوعی از یک ویژگی منحصر بفرد برخوردار کرده است، گفت: امسال برای گذر از پیک تابستان، اقدام به تعمیر و نگهداری سیستمها کرده و به طور متوسط حدود ۷ هزار و ۳۳۲ مورد تعمیر و نگهداری انجام دادیم به همین دلیل پیچیدگی برق تهران باعث شده تا نتوانیم به راحتی تعمیر و نگهداری را انجام دهیم.
همچنین بختیار زنگنه معاون برنامهریزی و تحقیقات شرمت برق منطقهای تهران گفت: ۱۳ هزار و ۶۷۰ کیلومتر مربع توسط شرکت برق منطقهای تهران تحت پوشش قرار دارد و چیزی در حدود ۱۳ میلیون و ۱۳۶ هزار نفر را تحت پوشش برق رسانی قرار میدهد.
وی ادامه داد: شرکت برق منطقهای تهران برای احداث نیروگاههای تولید پراکنده تاکنون ۵ هزار و ۷۵۰ مگاوات اقدام به امضای موافقتنامه کرده است.
زنگنه ادامه داد: برای اینکه بتوانیم از پیک بار تابستان سال ۹۵ عبور کنیم برنامهها و افتتاحیههای خود را آغاز کردهایم به طوریکه ۲۱ پروژه احداث و بهینهسازی با ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار را آغاز کردهایم تا بتوانیم از پیک بار تابستان سال ۹۵ عبور کنیم.
همچنین رسول قسمت معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقهای تهران با اشاره به اینکه اجرای پروژههای برق رسانی حداقل ۵ سال زمان میخواهد، گفت: برای عبور از پیک بار سال ۹۴ یک تعداد پروژه را تعریف کردیم تا بتوانیم از پیک بار سال ۹۴ عبور کنیم.
وی با اشاره به اینکه برای عبور از پیک بار تابستان سال ۹۴ اقدام به احداث، توسعه و بهینهسازی شبکه کردهایم، گفت: ۳۴ پروژه ضربتی را تعریف کرده و به موقع وارد مدار کردیم و از اول امسال ۱۲۴۵ مگاولت آمپر ظرفیت ترانس به شبکه اضافه شد و توانستیم با پرباری برخی پستها در برخی مناطق تهران اقدامات مناسبی را برای عبور از پیک بار ۹۴ انجام دهیم.
وی گفت: برای اینکه بتوانیم تولید برق و تامین برق شهر تهران را افزایش دهیم، اقدام به احداث شبکه انتقال برای نیروگاه پرند کردیم که همین موضوع باعث شد ۳۰۰ مگاوات برق تولید شده که همواره محبوس میشد در تابستان وارد شبکه سراسری برق کنیم.