به گزارش «نماینده»، محمود امراللهی درجلسه با انجمن صنفی شرکت های نمایندگی بیمه ایران با بیان اینکه عمده فروش بیمه نامه ها دراین مجموعه ازطریق نمایندگان و شرکت های نمایندگی صورت می گیرد، افزود: کسب ۸۰ تا ۸۵ درصد پرتفوی توسط شبکه فروش نشان از مشارکت بالای بخش خصوصی درتنها شرکت بیمه دولتی کشور دارد.
وی افزود:خوشبختانه درسال گذشته با استفاده از فعالیت های کارشناسی و انعقاد قراردادهای معقول و منطقی ترسود قابل قبولی نسبت به مدت مشابه درسال ۹۲ کسب کردیم البته این درحالی است که بیمه ایران رویه اخلاق مدارانه دربازاردارد و با تخریب شرکت های دیگر اقدام به فروش بیمه نامه نمی کند.
رییس هیات مدیره بیمه ایران اضافه کرد: همچنین ما نمی خواهیم به هر قیمت پرتفوی خود را افزایش دهیم و بسیاراخلاق مدارانه دربازاربه حرکت خود ادامه می دهیم.
امراللهی درادامه برافزایش کیفیت خدمات بیمه ای با بهره مندی از تکنولوژی تاکید کرد و گفت: بهره مندی از تکنولوژی های روز از مهم ترین اولویت های ما دربیمه ایران است و درهمین ارتباط استفاده ازتلفن همراه برای دریافت خدمات الکترونیکی را دراین مجموعه راه اندازی و به بهره برداری رساندیم.
به اعتقاد وی عدم استفاده ازتکنولوژی یکی از دلایل عقب ماندگی صنعت بیمه درایران است و باید این عقب ماندگی را هرچه سریع تر جبران کنیم و به روز شویم. استفاده از تکنولوژی باعث کاهش مراجعه بیمه گذاران به شرکت های بیمه شده و افزایش میزان رضایتمندی آنان از خدمات بیمه ای را درپی خواهد داشت.
امراللهی درباره ادامه انتظاراتش از انجمن های صنفی نمایندگان و شرکت های خدمات بیمه ای تصریح کرد: از پیشکسوتان صنعت بیمه که در مجموعه انجمن صنفی شرکت های نمایندگی فعالیت می کنند انتظاردارم ما را دررسیدن به اهداف ۱۴۱۴ و تبدیل شرکت بیمه ایران به برترین شرکت غرب آسیا با ارائه طرح و رهمنودهای جدید کمک کنند.
وی با اشاره به اینکه اگرصرفا اتکا به فعالیت های بیمه ای داشته باشیم موفق نخواهیم بود ادامه داد: باید درارائه خدمات جانبی بیمه ای خود را به سطح بالایی برسانیم تا موفق شویم.
رییس هیات مدیره بیمه ایران دراین رابطه به افزایش سطح فعالیت شرکت متبوعش درحوزه های IT ، گردشگری، سرمایه گذاری وامداد هوایی اشاره کرد و افزود: ورود ما به این عرصه ها مهم ترین عامل پایداری ما دربازار بیمه ای و جامعه است درهمین راستا از انجمن های صنفی درخواست دارم نیازهای غیر بیمه ای بیمه گذاران را شناسایی و به مدیران شرکت ارائه کنند تا بتوانیم خدمات بهترو گسترده تر به آنان ارائه کنیم.
مدیرعامل بیمه ایران درادامه خواستار ادغام انجمن صنفی نمایندگان و انجمن صنفی شرکت های خدمات بیمه ای شد و گفت: این دو انجمن هرچند مجوز جداگانه دارند اما باید یکی شوند و ما باید درجهت یک سان سازی و وحدت این دو اقدام کنیم.