به گزارش نماینده، سیدحسن قاضیزاده هاشمی وزیر بهداشت عصر دیروز خط تولید اشک مصنوعی که برای اولین بار در داخل کشور تولید میشود را افتتاح کرد.
وی در حاشیه مراسم افتتاح در جمع خبرنگاران گفت: خوشبختانه امروز موفق شدیم تا از اشک مصنوعی به عنوان داروی یکبار مصرف در چشمپزشکی رونمایی کنیم.
وزیر بهداشت با بیان اینکه کشور سالانه میلیون دلار واردات اشک مصنوعی دارد، گفت: امیدواریم که بتوانیم مقدار واردات را کاهش دهیم و همچنین امیدواریم که کیفیت این محصول که قابل رقابت با محصولات دیگر است به درمان بیماریهای چشمی کمک کند.
وی خاطر نشان کرد: انشاءالله شرکتهای دیگر نیز در عرصه تولید این محصول ورود میکنند تا علاوه بر رقابت در بحث کیفیت شاهد کاهش هزینهها نیز باشیم.
قاضیزاده هاشمی همچنین در مورد آخرین وضعیت متخلفان در حوزه داروی آوستین گفت: انشاءالله این موضوع یکی تحقیقات آن کامل شده است در دستگاه قضایی به مرحله حکم برسد. ما میدانیم که اتفاق تلخی برای تعدادی از مردم افتاده اما تاکید میکنم که این اتفاق به علت تقلب و تخلف بوده.
هاشمی افزود: در راستای اقتصاد مقاومتی علاوه بر تامین نیاز داخل به اشک مصنوعی باید به حوزه صادرات نیز وارد شویم تا به جای فرستادن پول به خارج از کشور به کشور ارز وارد کنیم.
وزیر بهداشت در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در مورد آخرین وضعیت بیماری تب کریمه کنگو و نگرانی مردم در مصرف گوشت گفت: آخرین اخبار را باید از رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر پیگیری کنید.
وی ادامه داد:اما در حوزه خرید گوشت ما نباید مردم را نگران کنیم قطعا اگر در یک منطقهای مشکل جدی به وجود بیاید هم ما و هم سازمان دامپزشکی آن را به اطلاع مردم خواهیم رساند.
وزیر بهداشت همچنین در مورد نحوه همکاری شرکتهای بیمه با نظام سلامت گفت: در پرداختهای آنها شاهد تاخیر نیستیم و همکاری لازم را داریم اما امسال به علت کاهش قیمت نفت با کمبود اعتبار مواجه شدهایم.
هاشمی توضیح داد: رئیس جمهور اعلام کرده با وجود کمبود اعتبارات برنامه طرح تحول با قوت اجرا شود و اعتبارات مورد نیاز نیز تامین شود تا سطح خدمات فعلی کاهش یابد.
وی در مورد اعتبارات تخصیص یافته به طرح تحول در امسال گفت: اعتبارات ۲ هزار میلیارد تومان کمتر از سال گذشته است در حالی که سال گذشته رقم ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به ما اعتبار داده بودند.
وزیر بهداشت در مورد نحوه هزینهکرد این بودجه گفت: به این نتیجه رسیدم که به زودی برای مردم تشریح کنم که ما چقدر پول گرفتهایم و در کجاها خرج کردهایم تا برای آنها شفاف شود که چقدر برای پزشک و پرستار هزینه شده و چقدر کارهای زیرساختی صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه ۳۰ هزار تخت بیمارستانی و ۲ هزار خانه بهداشت تامین شده است، گفت: در جلسه با وزیر رفاه تصمیم گرفتیم تا کمیته مشترکی را برای کاهش هزینههای درمان تشکیل دهیم که یکی از این راههای کاهش هزینهها کاهش مصرف و کاهش مراجعههای بیهوده مردم به پزشکان و هزینههای القایی خواهد بود تا هزینه بیجا به مردم و بیمه تحمیل نشود.
نظر شما