به گزارش نماینده غلامعلی دهقان با اعلام این خبر به ایسنا، با اشاره به اینکه «ما فعالیتهای انتخاباتی در این بازهی زمانی را زود هنگام میدانیم» اظهار کرد: کمیته انتخاباتی حزب اعتدال و توسعه فعالیتهای خود را از نیمه دوم سال جاری آغاز میکند. هم اکنون اولویت اول حزب، بازسازی تشکیلاتی حزب متناسب با شرایط پس از انتخابات ریاست جمهوری است.
وی همچنین افزود: در همین راستا دفاتر استانی حزب در حال گسترش است. ما در ۹ ماهه گذشته سه اجلاس منطقهای در استانهای قزوین، سیستان و بلوچستان و اصفهان برگزار کردیم، در هر اجلاس، ۵ استان مجاور به استانهایی که نام برده شد، نیز شرکت کردند.
این فعال سیاسی دربارهی رویکرد حزب اعتدال و توسعه در انتخابات مجلس خاطرنشان کرد: سابقهی حزب نشان میدهد که این مجموعه همواره با معتدلین عرصهی سیاسی کشور تعامل داشته و پیشبینی ما نیز این است که در انتخابات آتی با معتدلین دو جناح عمده سیاسی کشور تعامل مثبت و سازنده خواهیم داشت.
این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه «تقویت و نهادینه کردن روش اعتدالی سرلوحهی فعالیتهای حزب اعتدال و توسعه است» گفت: ما خود را به اصولگرایان واقعبین و اصلاحطلبان معتدل نزدیک میبینیم و با آنها اشتراکات زیادی داریم. حزب اعتدال و توسعه تلاقی سه جریان درون نظام، یعنی اصلاحطلبان و اصولگرایان معتدل و جریان اعتدالی در کشور است و لیست انتخاباتی این حزب بر این اساس بسته میشود.
دهقان همچنین گفت: من معتقد به یک دست بودن مجلس دهم نیستم، بلکه معتقدم همه سلایق سیاسی باید به عنوان سخنگوی بخشهای مختلف جامعه در مجلس حضور داشته باشند با توجه به فضای کلان سیاسی کشور، پیشبینی میکنم که روش اعتدالی در مجلس بعدی موفقتر خواهد بود و حزب اعتدال و توسعه میتواند ائتلافی میان میانهروهای عرصهی سیاسی کشور باشد.
سخنگوی حزب اعتدال و توسعه با اشاره به اینکه «در انتخابات آتی در تهران ۴ لیست انتخاباتی ارائه خواهد شد» افزود: لیست جبهه پایداری، لیست جریان علی لاریجانی، لیست اصلاحطلبان معتدل و لیست حزب اعتدال و توسعه در جریان انتخابات فعال میشوند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: لیست حزب اعتدال و توسعه میتواند تلاقی جریانهای سیاسی معتدل درون نظام باشد. این لیست فراتر از یک جناح خواهد بود و ما تلاش خواهیم کرد که در لیست حزب اعتدال و توسعه از اصلاحطلبان و اصولگرایان معتدل استفاده کنیم.
نظر شما