شناسهٔ خبر: 90621 - سرویس فرهنگ
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم

خداوند دعای چه کسی را مستجاب می کند

 مراسم دعای کمیل حجاج در بین الحرمین مدینه امام فرمودند: خداوند دعای کسی را مستجاب می‌کند که خالصانه مطیع او باشد و به رسول الله (ص) و حق ما اهل بیت (ع) ایمان داشته باشد؛ در این صورت اگر از خدا چیزی بخواهد محروم نخواهد شد.

به گزارش نماینده به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، شخصی به نام ابوموسی می‌‏گوید: خدمت امام هادی علیه‌السلام رسیدم و عرض کردم: «متوکل حقوق مرا قطع کرده و این به سبب ارادتی است که من به شما دارم، دستور فرمایید تا حقوق مرا بدهند». امام فرمود: «اگر خدا بخواهد مشکلاتت حل می‌شود».

همان شب فرستادگان متوکل در خانه را زدند، در را که باز کردم، فتح، وزیر متوکل، به من گفت: «در منزلت چه می‌کنی!؟ متوکل سراغت را می‌گیرد». نزد متوکل رفتم. متوکل با دیدن من گفت:‌ «ای ابوموسی ما حواسمان به تو نیست، تو هم خودت را فراموش کرده‌ای!؟ آن‌گاه سهمم از بیت‌المال و هدایا و اموال زیادی را به من بخشید». در راه بازگشت، به فتح گفتم: «امام هادی علیه السلام اینجا آمده بود»؟

گفت: "نه". گفتم: «نامه‌ای نوشته بود»؟ گفت: «نه»؛ آن‌گاه فتح به من گفت: «شک ندارم که تو از امام هادی دعایی خواسته بودی. بگو برای من هم دعا کند».

خدمت امام هادی علیه‌السلام رسیدم و گفتم: «به برکت شما مشکلم حل شد. اما اطرافیان متوکل می‌گفتند شما نزد متوکل نرفته و درخواستی نکرده بودید». فرمود: «ما در امور مهم فقط به خدا پناه می‌‌بریم و در مشکلات بر او توکل می‌کنیم؛ او ما را این گونه عادت داده است که اگر از او چیزی بخواهیم اجابت می‌فرماید؛ می‌ترسیم که از وظایف بندگی عدول کنیم و او هم نظر لطفش را بردارد».

پیغام فتح را به امام رساندم. فرمود: «او در ظاهر دوست ما ولی در باطن دشمن ماست. خداوند دعای کسی را مستجاب می‌کند که خالصانه مطیع او باشد و به رسول الله (صلی الله علیه و آله وسلم) و حق ما اهل بیت (علیهم السلام) ایمان داشته باشد. در این صورت اگر از خدا چیزی بخواهد محروم نخواهد شد».

عرض کردم: «به من یک دعای اختصاصی بیاموزید، آقای من».

فرمود: «این دعایی است که من زیاد می‌خوانم و از خدا خواسته‌ام هر کس بعد از من در کنار قبرم آن را خواند، خواسته‌اش را اجابت کند:
«یا عُدّتی عِندالعُدد و یا رَجائی و المُعتمَد و یا کَهفی و السَّند و یا واحِدُ و یا واحِدُ یا قل هُو الله اَحد و اَسألُکَ اللهُم بِحَق مَن خَلَقتَه مِن خَلقِک و لَم تَجعَل فی خَلقِک مِثلَهُم اَحَداً اَن تُصَلّیَ عَلَیهِم و تَفعَل بی‌کَذا و کَذا. (به جای کذا حاجت را ذکر کن)

(ای توشه من و‌ای امید و پناهگاه و تکیه‌گاه من، ‌ای خدای یگانه! تو را به حق کسانی می‌خوانم که هیچ‌کس را همانند آن‌ها قرار ندادی، و از تو می‌‌خواهم بر آنان درود بفرستی و … (در اینجا حاجت خود را بیان کن)). منبع: بحارالانوار، ج ۵۰، ص ۱۲۷، ح ۵٫

نظر شما