به گزارش نماینده، بهمن عبداللهی در گفتوگو با فارس، با اشاره به سند استراتژی ۳ ساله اتاق تعاون ایران، اظهار داشت: این سند تا ابتدای اردیبهشت ماه برای تعیین استراتژیهای بخش تعاون در ۳ سال آینده تدوین میشود تا مسیر روشنی را مشخص کند.
وی افزود: برنامه ۳ ساله امکان مقایسه فعالیتها برای این دوره را فراهم خواهد کرد به طوری که تعاونگران تحولات و اقدامات انجام شده در این مدت را ارزیابی کنند.
عبداللهی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی برای رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده با وزارت تعاون و سایر دستگاههای مرتبط تعامل بیشتری خواهیم داشت، تصریح کرد: اولین نشست صبحانه کاری اتاق تعاون با حضور آقای ربیعی برگزار شد که به حل و فصل مسائل کمک زیادی میکند.
رئیس اتاق تعاون ایران با اشاره به اینکه یکی از مهمترین مشکلات بخش تعاون عدم وجود باور عمیق میان مسئولان است، گفت: هنوز میان تصمیمگیران و سیاستگذاران مسئله تعاون جدی گرفته نمیشود که باید در این زمینه تلاشهایی صورت پذیرد.
وی افزود: بنا داریم برای توسعه فعالیتها و اثرگذاری مثبت در اقتصاد بیش از گذشته ظرفیتهای بخش تعاون را معرفی کنیم.
عبداللهی با اشاره تاثیر برداشتن تحریمها و توافقات ایجاد شده با چند کشور اروپایی، گفت: در صورت برداشتن تحریمها و آزاد شدن داراییهای ایران باید با استفاده از تجربههای کشور در دوره تحریم به امور زیرساخت تولید و اقتصاد توجه شود.
وی گفت: نباید از ورود پولهای بلوکه شده ایران ذوق زده شد بلکه باید تمام منابع صرف مصارف توسعهای و مخصوصاً تولید کشور شود.
رئیس اتاق تعاون ایران درباره احیای تعاونیهای غیر فعال، گفت: در ۳ سال آینده طبق سندی که تدوین میشود به دنبال افزایش کمی تعاونیها نخواهیم بود چرا که به لحاظ کمی به اندازه کافی تعاونی در کشور ایجاد شده و باید به دنبال ارتقای کیفی آنها باشیم.
عبداللهی با بیان اینکه تقویت تعاونیهای فعلی و احیای تعاونیهایی که طی سالهای گذشته غیر فعال شدهاند در دستور کار قرار دارد، گفت: برای ایجاد تعاونیهای جدید در حوزه دانشبنیان در توانمندسازی تعاونیهای فعلی برنامهریزیهایی صورت پذیرفته است.
عبداللهی گفت: این برنامهریزیها به شکلی دنبال خواهد شد که نیاز تعاونیها به دولت به حداقل ممکن برسد و در سطوح گستردهای به مردم ارائه خدمات داشته باشند.
وی با اشاره به رایزنی اتاق تعاون ایران با مجمع جهانی تعاون، گفت: پیشنهاد کردیم تا مجمع جهانی تعاون در سال ۲۰۱۶ در ایران برگزار شود و یا اینکه در نهایت در سال ۲۰۱۷ میزبان بالاترین مرجع تعاونیها در دنیا باشیم.
رئیس اتاق ایران با بیان اینکه هماکنون با کشورهایی نظیر چین، هند، عراق ارتباطات خوبی ایجاد شده است، گفت: ایران هم اکنون یکی از اعضای فعال اتحادیه بینالمللی تعاون است و برای توسعه روابط معاونت بینالملل اتاق بیش از گذشته نقش آفرینی خواهد کرد.
عبداللهی در پایان با معرفی اتحادیه بینالمللی تعاون گفت: هدف اصلی ICA ارتقا و تقویت تعاونیهای مستقل و همچنین تسهیل روند توسعه اقتصادی و اجتماعی اعضا در سراسر دنیاست، اتحادیه بین المللی تعاون بزرگترین نهاد بینالمللی غیردولتی در جهان و در برگیرنده حدود یک میلیارد نفر از ۹۶ کشور جهان است.
نظر شما