شناسهٔ خبر: 82851 - سرویس چندرسانه‌ای
نسخه قابل چاپ

تنها بانوی بازیگر چادری جشنواره فجر+عکس

سحر احمدپور/43 سحر احمدپور یکی دیگر از ستاره های نوظهور جشنواره امسال که با فیلم «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» خوب درخشیده است.

به گزارش نماینده، بازیگران و عوامل فیلم سینمایی  چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت در حالی برای اکران این فیلم در برج میلاد حضور یافتند که حضور سحر احمدپور، بازیگر اصلی فیلم با حجاب کامل ورد توجه رسانه ها قرار گرفت.

این فیلم که در بخش نگاه نو جشنواره فیلم فجر حضور دارد ساعت ۱۴ روی پرده برج میلاد محل کاخ جشنواره رفته است.

اما سحرپور کیست و چه می‌کند

سحر احمدپور که بیست و دو سال سن دارد، فارغ التحصیل کاردانی نگارگری (نقاشی ایرانی) است و اولین تجربه بازیگری اش در فیلم "چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت" مورد تحسین منتقدان قرارگرفته است. فیلم "چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت" اولین تجربه کارگردانی وحید جلیلوند، در سومین سانس روز دوم سی و سومین جشنواره فیلم فجر در کاخ جشنواره به نمایش درآمد.


سحر احمدپور/43

سحر احمدپور بازیگر ۲۲ ساله نقش ستاره در فیلم چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت اولین تجربه بازیگری اش را در این فیلم تجربه کرده و قبل از آن تجربه بازی در نداشته است.  

احمدپور در مورد چگونگی برگزیده شدنش برای این نقش، با بیان اینکه هیچ دوره بازیگری را پشت سر نگذاشته توضیح داد: توسط یکی از دوستان چهره به آقای جلیلوند معرفی شدم. سه بار از من تست گرفته شد و برای نقش ستاره برگزیده شدم.

وی با اشاره به نقشی که در فیلم بر عهده گرفته بود ادامه داد: معصومیت ستاره را دوست داشتم و در تمام مدتی که این نقش را بازی می کردم دلم برای ستاره می سوخت و موقع دیدن فیلم حتی بغضم می گرفت.


سحر احمدپور/43

 احمدپور که با حجاب برتر در نمایش فیلمش حاضر شده بود افزود: تصور نمی کردم پدرم با بازی کردن من در این فیلم موافقت کند ولی خوشبختانه او براحتی با بازیگری من موافقت کرد.

 

این بازیگر جوان با اشاره به سختی های اولین تجربه بازیگری اش اظهار داشت: کار بسیار سختی بود و در سکانس ملاقات زندان کاملا بریده بودم و دیگر نمی توانستم گریه کنم و اگر کمک خانم عبیسی و حمایتشان نبود از پس آن سکانس برنمی آمدم.

 

سحر احمدپور درباره احتمال ادامه پیشه بازیگری افزود: در یک کلام می توانم بگویم هر چه خدا بخواهد، اما نمی توانم کتمان کنم که دوست دارم باز هم کار با آقای جلیلوند و گروه خوبشان را تجربه کنم. البته در حال حاضر بیشتر دلم می خواهد در رشته خودم ادامه تحصیل بدهم.

نظرات مخاطبان 11 15

  • ۱۳۹۳-۱۱-۱۷ ۱۰:۵۱الینا 3 40

    خداکنه تاآخرش همینجوری بمونه خیلیااولش چادری بودندولی متاسفانه ......
                                
  • ۱۳۹۳-۱۱-۱۷ ۱۹:۴۷beezhan 3 40

    آفرین
                                
  • ۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۱۱:۳۷محدثه 2 45

    درود بر این بانوی باغیرت .جالب توجه بقیه بازیگران که از این بانو یاد بگیرند.فقط بلدن موهاشونو بیرون کنند.به جای اینکه سرمشق بقیه باشد با این کاراشون جامعه رونابود میکنن.والسلام.
                                
  • ۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۲۲:۵۹ولاین 5 34

    سلام
    الحق که شیره پاک خورده ای شما
    حضرت زهرا محافظتون باشه ان شاالله
                                
  • ۱۳۹۳-۱۱-۱۸ ۲۲:۵۹ولاین 4 28

    سلام
    الحق که شیره پاک خورده ای شما
    حضرت زهرا محافظتون باشه ان شاالله
                                
  • ۱۳۹۳-۱۱-۲۸ ۱۱:۳۹علی 4 31

    درود بر بانوان مقید ایرانی که با حجاب خودشون خیلی از غیر ممکن ها را ممکن میکنند.
                                
  • ۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۶:۲۱محمد 0 27

    افرین به شما بانوی بزرگوار
                                
  • ۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۷:۳۷rahim 0 23

    dord bar shma
                                
  • ۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۸:۴۵ 0 24

    انشالله که همیشه حافظ حجابشون باشه. مانند خیلی از بازیگران نباشند که آنچه در فیلم هستند با آنچه که منظر دید بقیه ظاهر می شوند زمین تا آسمان فرق دارد. خدا حفظتون کنه.
                                
  • ۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۲۳:۵۶جلال.شرفی‌پور 0 15

    امیدوارم‌که‌این‌بانوی‌بزرگوارایرانی،بااعتقادقلبی‌چادرراانتخاب‌نموده‌باشند!والاداشتن‌این‌نوع‌پوشش‌به‌قصدفخرفروشی‌یاجلب‌توجه‌کردن‌‌ذره‌ای‌ارزش‌ندارد.‌درپناه‌بانوی‌دوعالم‌مأجورباشید.آرزوی‌قلبی‌ام‌پاک‌بودن‌وپاک‌ماندن‌همه‌دختران‌سرزمینم‌است.
                                
  • ۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۰۹:۵۳sama 0 7

    افرین بر این حجاب غرور افرین و درود بر خانواده ای که چنین ستاره ای در اسمان سینمای ایران درخشاندند.سما
                                
  • ۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۱۶جلالي 0 9

    افتخار ايران اسلامي و غرور اسلام
                                
  • ۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۲۹ 5 1

    vase pishraftesh khobe
                                
  • ۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۲:۳۱محمدرضا 0 4

    آفرین آفرین ... به قول شهریار
    آبستن عیـسای تـکامل تویی آخــــــر    پس چاک به پیرآهن مریم بزن ای زن
    برکش چوخورشید ز رخ تیر تجــــــلی    بردیده ی نامحرم  ومحــرم بزن ای زن
    ...
    باسعی وعمـل پرچم اقبال وشرف را    مردانه به سرتاسر عــالم  بزن ای زن
                                
  • ۱۳۹۵-۰۱-۲۹ ۲۲:۳۵سید میلاد 0 17

    سلام خدمت همه ی دوستان، امیدوارم به حق آبروی بی بی زهرا سلام الله علیه  عاقبت به خیر بشید
                                

نظر شما