به گزارش نماینده به نقل از فارس، محمدحسین صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در همایش بزرگداشت روز بسیج رسانه که در نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار شد، اظهار داشت: شکلگیری بسیج بر حسب یک ضرورت بود. ضرورتی که وقتی دشمن چنگ و دندان نشان داد که حاضر به قبول موجودیت نظام برآمده از انقلاب اسلامی نیست.
وی افزود: بسیح دستاورد همه رنجها و آسیبهایی بود که یک ملت در دوره ستمشاهی دریافت کرده بود. امام خمینی (ره) فرمودند ملتی که ۲۰ میلیون جوان دارد باید ۲۰ میلیون بسیجی هم داشته باشد.
صفار هرندی در ادامه گفت: بسیج برآمده از آحاد مردمی بود که هر کدام در شغلی به کار گرفته شده بودند و در یک محیط بیرنگ (جبهه) آنچه برایشان مهم بود طبق نظام و خدمت به این آب و خاک و عهدی که با خدایشان داشتند بود و اینکه پای حق بایستند و جانب مظلوم را بگیرند و بر ظالم بشورند. این سیره بسیجی بود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: بعد از جنگ نیز اینان سراغ کارهایی که به آنان تعلق داشت رفتند. معلم سر کلاس رفت. دانشجو به دنبال دانش رفت و کارمند و کارگر هرکدام سر شغل خود رفتند اما رنگ بسیجی را از دست ندادند به همین خاطر نمیتوانستند نارواییها را تحمل کنند.
وی با بیان اینکه بسیجیها در مواجهه با نارواییها و ناهنجاریها زبان به شکوه گشودند گفت: وقتی اولین زمزمه اعتراض آنان از ناملایمات آن دوره به گوش عدهای رسید این عده گفتند که دوره شما به سر رسیده و باید به پادگانهایتان برگردید و اینکه شما چه حقی دارید در کارهایی که به شما مربوط نیست مداخله کنید.
صفار هرندی بیان داشت: در حقیقت در این زمان ناسپاسیها به ولینعمتهایی که فراهم کننده شرایط آسایش کشور بودند شروع شد و این ناملایمات و این سخنان از جانب خارجیها بیان نمیشد بلکه برخی نشریات داخلی این سخنان را بیان میکردند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه بسیجیها با احساس تکلیف به جبهه رفتند گفت: وقتی فرمان امام صادر شد جمعیت بیشماری به سمت جبههها گسیل شدند و احساس تکلیف آنان بود که باعث شد آنان به سمت جبهه بروند.
صفار هرندی در ادامه گفت: همینها در ادامه کار احساس کردند باید برای توسعه دانش قدم بردارند و آنقدر جلو رفتند که بسیاری از عرصههای دستنیافتنی علم مسخر آنان شد و در تولید سلولهای بنیادی در زمره کشورهای معدودی قرار گرفتند که این دانش را دارند.
وی ادامه داد: امثال شهید تهرانیمقدمها نیز که هنوز احساس تکلیف بر عنصر بازدارندگی میکردند، در این عرصه جلو رفتند و مرزهای دانش را در نوردیدند و به نقطهای کشور را رساندند و به دشمن فهماندند اگر بیخردی نسبت به ما داشته باشند بیپاسخ نخواهند ماند و این پاسخ کوبنده خواهد بود و در حقیقت اینان به ما امنیت بخشیدند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سخنان خود گفت: همچنین کسانی که یافتههای گذشته خود را با همت جدید همراه کردند و امروز صنعت ساخت نیروگاه در کشور را به خودکفایی رساندند و حتی میتوانند در عرصه بینالمللی نیز حضور یابند. اینان همان بچههای بسیجیای بودند که در قالب جهاد و سپاه در جبهه پل میساختند.
وی با بیان اینکه بسیجی هر اقدامی که میکرد به اقتضا و نیاز زمان بود گفت: یکی از این اقتضائات این بود که اگر قرار است این دستاوردها در سینه کینهتوزان، بسته قرار گیرد باید اقدامی را در این راستا انجام دهند و بسیج را به ساحت رسانه بکشانند و اینکه رسانه هم سهمی درخور این اتفاقات ایفا کنند.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در این برهه جبهه رسانهای دشمن گسترده و قوی وارد عمل شده بود گفت: وقتی سر و کله این جماعت بسیجی در عرصه رسانه پیدا شد کسانی که توقع حضور بسیجیان را نداشتند زمزمه مخالفت را آغاز کردند و باز بیان داشتند که باید به پادگانهایتان برگردید. حال اینان چگونه باید میگفتند که من پادگانی نبودم بلکه من روزنامهنگاری بودم که به جبهه رفتم و به اقتضا دست به اسلحه بردم و به استراتژیست بزرگ برای آزادسازی مناطق کشور تبدیل شدم.
صفار هرندی در ادامه بیان داشت: عزیزانی که تجمع چند تخصص را موجب فساد میدانند که ابوذر و سلمان را هم فاسد میکند چرا روزی که افشردی روزنامهنگار بود و دست به اسلحه برد اینگونه احساس خطر نکردند و در آنجا تجمیع رسانه و قدرت را بیان نکردند.
وی افزود: ظاهرا آنجا ما نیاز به ابوذرها داشتیم و وقتی نیازمان مرتفع شد باید کنار گذاشته میشدیم و برای انسداد زندگی امروز ما آنان باید مدفون میشدند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به شعار «بسیجی واقعی همت بود و باکری» که در روزهای فتنه توسط فتنهگران سر داده میشد گفت: اینان با این شعارشان میخواستند این را بگویند که بسیجی فقط مردهاش خوب است و بسیجی زنده خطرناک است البته امروز روح شهید همت و شهید باکری زنده و الهامبخش بسیجیان امروز است.
صفار هرندی تاکید کرد: بزرگانی که از سر غفلت این اشتباه استراتژیک را انجام میدهند و کلامی را میگویند اما به بار معنایی آن نیندیشیدند باید سخن خود را اصلاح کنند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: اگر امروز دیپلماتهای موفق ما با اقتدار سر میز مذاکره مینشیند به قول خودشان بر شانههای آن افتخارآفرینان مذاکره میکنند.
صفار هرندی تصریح کرد: نه تنها افتخارآفرینان دیروز بلکه همین افتخارآفرینان امروز. وقتی دیپلمات ما خطاب به آن مردک آمریکایی که تمام ادعاهای قبلیشان را محمل عنوان میکند که گویی قراردادی نبوده، میگوید گوشت تن شما در منطقه زیر دندانهای ما است این سخن به اتکای همت و باکریهای امروز است که از همان سلسله هستند.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: حال چرا با این موجود ناسپاسی میکنید؟ چرا وقتی به اعتبار ظرفیتهایی که اینان برای شما به وجود میآوردند که میتوانید در مذاکرات قوی صحبت کنید، آنان را متهم به فساد میکنید؟
صفار هرندی در ادامه سخنان خود گفت: همه در این مشترک هستند که در مقابل جبهه بیرونی باید یک جبهه داخلی داشته باشند که کف توافق آن دفاع از ایران است. در این صورت پذیرفته نیست برخی رسانه های داخلی آنقدر که سنگ بیرونیها را به سینه میزنند سنگ درونیها را به سینه نمیزنند.
وی با بیان اینکه از سیمای برخی رسانههای داخلیمان گله داریم گفت: این رسانهها این پرسش را جواب دهند که چرا اگر در پاریس یک فتنهای سبب ضربه خوردن به گوشهای از جهان غرب شود، دنیا برای اینها عزاخانه میشود اما وقتی در کشور ما جریان شرور تروریسم به جان مردم میافتد برای آنان دغدغهای ایجاد نمیشود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان با تاکید بر اینکه تنظیمات بعضیها آنقدر که با بیرون آشنا است با درون آشنا نیست گفت: پس مردم حق دارند بگویند چطور راهپیمایی ۲۲ بهمن که روز ملی ایرانیان است و مثل ۹ دی نیست که بعضیها تشکیک بر ملی بودن آن بکنند، بعضی رسانههای ما حاضر نبستند تصویر این اجتماع ملی را نشان دهند اما تظاهراتی که در خارج اتفاق می افتد برای آنان ارزش ایجاد میکند.
نظر شما