به گزارش نماینده به نقل از فارس، صادق خرازی که به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه علامه طباطبایی صحبت میکرد با اشاره به صحبتهای برخی افرادی که میگویند مردم لیاقت رهبری را ندارند، گفت: اینان افرادی هستند که خواستار فاصله انداختن میان مردم و حاکمیت هستند.
وی افزود: بزرگترین انحراف تاریخی توسط شمایی به وجود میآید که باعث فاصله میان مردم و رهبری میشوید.
وی عنوان کرد: این افراد نمیدانند که امروز امنیت و آسایش خود و خانوادههایشان توسط مردم به وجود آمده است. اگر سر راحت به زمین میگذارند از صدقه سر مردم است.
خرازی با اشاره به واقعه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ ابراز کرد: اعتراض به محاکمه مصدق باعث شد تا واقعه ۱۶ آذرماه سال ۱۳۳۲ اتفاق بیفتد.
وی ابراز کرد: دانشگاه حریم امن اندیشه و اردوگاه منطق است. برای ارتقای بینش و برنایی دانشجو پویایی دانشگاه بسیار مهم است و دانشگاه همواره در پیوستگی با جامعه به سر میبرد.
این فعال اصلاحطلب ابراز کرد: نقش دانشگاه در طول تاریخ نقش بسیار بزرگی بوده است و دانشگاه در سالهای دفاع مقدس نقش بسیار بزرگی را ایفا کرده است.
وی با اشاره به انتخابات سال ۱۳۷۶ ابراز کرد: انتخابات آن سال نشان داد که جامعه به بلوغ فکری و اجتماعی رسیده است. به همین دلیل واقعه دوم خرداد در سال ۷۶ اتفاق افتاد و دانشگاه نقش مهمی در بیداری جامعه ایفا کرد.
خرازی عنوان کرد: دانشگاه همیشه باید بیدار و هوشیار باشد و دانشجویان باید استقلال و آزادیخواهی را دنبال کند.
وی اضافه کرد: افرادی که سر سازگاری با دانشگاه ندارند همواره تلاش میکنند تا با دانشگاه و دانشجویان مقابله کنند.
وی با اشاره به دولتهای نهم و دهم اظهار کرد: در طول این ۸ سال گامهایی در دانشگاه برداشته شد که در طول حیات دانشگاه چنین تجربهای نداشتیم.
خرازی ادامه داد: دانشجویان در این سالها از تحصیل محروم شدند. آنان را ستارهدار کردند و اساتید را به زور بازنشسته کردند.
وی عنوان کرد: در آن سالها برای برگزاری مراسم دانشجویی از سوی دانشگاه مجوز صادر نمیشد و برنامههای آنان را لغو میکردند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب عنوان کرد: اکنون تحولات سیاسی و اجتماعی رخ داده است و باید دوباره دانشجو و تحولات جامعه تعریف شود.
وی ابراز کرد: بیداری دانشگاه امری است که باید دانشجویان نسبت به آن تلاش کنند چرا که اگر قرار است جامعهای پیشرفت کند عقبه آن دانشجویانی هستند که در دانشگاه تحصیل میکنند.
وی ابراز کرد: نگاه حزبی به فعالیتهای دانشجویان یک آفت بزرگ است که مسئولان باید نسبت به آن اهتمام جدی ورزند.
او با انتقاد از برنامههای دانشگاهها عنوان کرد: دانشگاهها باید در این سال رسانه ملی را دعوت میکردند تا دانشجویان بتوانند نظرات خود را درباره اقتصاد، فرهنگ و بحران جامعه بیان کنند.
وی افزود: در قالب دین نباید نقش مردم نادیده گرفته شود و آزادی آنان را محدود کرد چرا که آزادی نه اعطا کردنی است و نه ستاندنی بلکه آزادی امری ذاتی است.
نظر شما