به گزارش نماینده به نقل از ایسنا، حسین شعبان سروری با اشاره به اینکه از شب گذشته بارش شدید باران در رامسر آغاز شده و میزان ۱۶۰ میلی متر باران در این شهرستان باریده است، گفت: حجم و شدت بارش به شکلی بوده است که سبب بروز خساراتی به راه های روستایی و معابر شهری، آب گرفتگی خیابانهای مرکزی رامسر و برخی خیابان های مرکزی شهر کتالم و شادات شهر شده است.
وی با اشاره به اینکه این بارشها سبب جان باختن یک نفر در این شهرستان شده است، افزود: این مرحومه صبح جهت عزیمت به محل کار مبادرت به حضور در خیابان میکند که متاسفانه به دلیل شدت آبگرفتگی، به سمت کانال حاشیه خیابان هدایت شده و این امر سبب جان باختن وی میشود.
سروری با اشاره به اینکه طغیان انهار و کانالهای داخل شهر و روستا سبب آبگرفتگی منازل روستایی و شهری شده است، عنوان کرد: این امر در سطح معابر، سبب رانش و مسدود شدن برخی از محورها در مناطقی چون جواهرده، جنت رودبار و چند روستاهای دیگر شده است.
فرماندار رامسر با اشاره به اینکه اکیپهای مختلف راهداری، شهرداری، امدادی و ... در حال فعالیت برای بازگشایی این مسیرها هستند، اظهارکرد: مهمترین عامل آبگرفتگیها ساخت و سازهای غیرمجاوز و تجاوز به نهرها و رودخانهها در محدوده شهری توسط متجاوزان است.
وی با اشاره به اینکه نهرهای کشاورزی که از قدیم در محدوده شهرها موجب هدایت آبهای سطحی سطح شهر و شهرستان میشده، در حال حاضر مسدود و یا مسیر آن عوض شده است، افزود: عمده دلیل آبگرفتگی در رامسر این موضوع است، لذا باید یک فکر اساسی در مورد این موضوع از سوی دستگاهها و نهادهای قانونی اندیشیده شود.
سروری با اشاره به اینکه با نزدیک شدن به ایام بارندگی اقدامات پیشگیرانه را قبل از فصل پاییز در رامسر شروع کردیم، تصریح کرد: لایروبی نهرها و خیابانهای داخل شهر را آن مقطع شروع کردیم و بعد از بارندگی اول نیز به این تتیجه رسیدیم که مسیر برخی از نهرها را عوض کنیم تا آب های جاری شده به داخل شهرها هدایت نشود.
وی با اشاره به اینکه در همین راستا با کمک شورا و دهیاری منطقه میرزا کوچک خان این طرح انجام شده است، افزود: به دلیل ساخت و سازهای غیرمجاز صورت گرفته در حریم رودخانه و انهار در حال حاضر برای لایروبی این مسیرها دچار مشکل اساسی هستیم و در زمانی که تنه و شاخ و برگ درختان سبب جمع شدن آب میشود، نمیتوانیم دستگاههای لازم را برای لایروبی به این مناطق اعزام کنیم.
فرماندار رامسر خاطرنشان کرد: در جلسات مدیریت بحران شهرستانها، شهرداریهای تابعه را موظف به ارایه طرح جهت رفع این مشکلات کردیم، برخی از طرحها ارایه شده ولی انجام این امر منوط به تامین اعتبارات لازم است.
نظر شما