به گزارش نماینده به نقل از تسنیم، کورش کمرهای دبیر جشنواره نشریات دانشجویی نسل چهارم و نماینده بسیج دانشجویی در نشست خبری این جشنواره اظهار داشت: دانشجویان دانشگاههای مختلف کشور قصد دارند جشنواره نشریات دانشجویی را با عنوان جشنواره نشریات دانشجویی نسل چهارم با حضور نشریات و آثار مختلف دانشجویی برگزار کنند.
وی با بیان اینکه طی سالهای گذشته جشنواره نشریات دانشجویی توسط دو دستگاه و وزارت خانه دولتی در سطح دانشگاهها برگزار میشده است افزود: به دلیل اینکه برگزار کنندگان این جشنوارهها نهادهای دولتی هستند لذا ماهیت این جشنوارهها دولتی بوده و دانشجویان چندان نقش موثری در ان نداشتهاند.
دبیر جشنواره نشریات دانشجویی نسل چهارم با اشاره به اینکه دانشجویان به دنبال برگزاری جشنوارهای بودند که از مرحله ایده پروری تا داوری آن را خود برعهده داشته باشند تأکید کرد: به دلیل حضور دانشجویان در تمامی بخش های جشنواره ماهیت این جشنواره با سایر جشنوارههای نشریات دانشجویی متفاوت است از این رو ۵ اتحادیه بزرگ دانشجویی به نامهای بسیج دانشجویی، اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، جنبش عدالتخواه دانشجویی و دفتر تحکیم وحدت به نمایندگی از سایر دانشجویان زمینههای برگزاری این جشنواره را فراهم کردهاند.
کمرهای به اهداف برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی نسل چهارم اشاره کرد و گفت: کشف و شناسایی استعدادهای برتر دانشجویان، ایجاد بستر تعامل و هم افزایی بین نشریات و معرفی برترین آثار و نشریات دانشجویی از مهمترین اهداف برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی نسل چهارم است.
وی به قالب های برگزاری این جشنواره نیز اشاره کرد و گفت: این جشنواره در سه قالب نشریات دانشجویی که شامل برترین نشریه دانشجویی و آثار برتردانشجویی در کنار آثار ارسالی به رسانههای عمومی در خصوص مسائل دانشجویی و بخش ویژه با عنوان برترین نقد دانشجویی برگزار میشود.
دبیر جشنواره نشریات دانشجویی نسل چهارم تأکید کرد: در این جشنواره به برترین نقد دانشجویی جوایزی ویژه تعلق میگیرد.
کمره ای افزود: آثار ارسالی به جشنواره نشریات دانشجویی نسل چهارم در ۸ بخش مقاله، یادداشت، گزارش، مصاحبه، طنز، طرح گرافیکی، کاریکاتور، متن ادبی و اینفوگرافی و صفحه آرایی مورد داوری قرار میگیرد.
وی افزود: نشریات برتر در بخشهای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، عقیدتی، ادبی، علمی، طنز و کاریکاتور با یکدیگر رقابت میکنند.
دبیر جشنواره نشریات دانشجویی نسل چهارم با اشاره به شرایط و ویژگیهای آثار و نشریات برای حضور در جشنواره نشریات دانشجویی نسل چهارم گفت: نشریات دانشجویی که قرار است در این جشنواره مورد داوری قرار گیرند باید دارای مجوز بوده و آثار ارسالی فرستاده شده به جشنواره در بحث نشریات دانشجویی باید از مهرماه ۹۱ به بعد در فضای رسانهای منتشر شده باشد همچنین صاحب اثر در زمان انتشار اثر باید دانشجو بوده باشد.
کمره ای درباره آثار ارسالی از سوی رسانهها برای حضور در جشنواره نشریات دانشجویی نسل چهارم نیز اشاره کردو افزود: داشتن مجوز و انتشار آثار از مهرماه ۹۲ به بعد از مهمترین ویژگیهایی است که در زمینه آثار ارسالی از سوی رسانهها در این جشنواره مورد نظر است.
وی به مهلت ارسال آثار به این جشنواره اشاره کرد و یادآور شد: مهلت ارسال آثار به این جشنواره تا ۱۲ بهمن ماه ۹۳ پیش بینی شده است و علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر از چگونگی ثبت نام و اطلاعات بیشتر درباره فراخوان این جشنواره میتوانند به سایت www.nasl۴.ir مراجعه کنند.
دبیر جشنواره نشریات دانشجویی نسل چهارم تأکید کرد: اختتامیه جشنواره در هفته اول اردیبهشت ماه سال ۹۴ در یکی از دانشگاههای شهر تهران برگزار میشود.
کمرهای همچنین به مرحله داوری آثار اشاره کرد و گفت: داوری آثار ارسالی در دو مرحله انجام میشود که در مرحله دوم آثار توسط مدیران مسئول نشریات دانشجویی و فعالین دانشجویی مورد بررسی و ارزیابی قرار میگیرد و در مرحله دوم آثار برگزیده توسط صاحب نظران رسانهای کشور مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
وی به جوایز درنظرگرفته شده برای برگزیدگان این جشنواره نیز اشاره کرد و گفت: به ۷ نفر اول برگزیده در همه قالبها لوح و تندیس جشنواره تعلق میگیرد و به نفر اول برگزیده شده یک میلیون تومان، به نفر دوم ۵۰۰ هزار تومان و به نفر سوم ۲۵۰ هزار تومان تعلق خواهد گرفت.
دبیر جشنواره نشریات دانشجویی نسل چهارم تأکید کرد: به برگزیده منتخب در قالب نقد دانشجویی جایزه ویژهای تعلق میگیرد که بعدا اعلام میشود.
نظر شما