به گزارش نماینده 'قاسم عزیز زاده گرجی' روز شنبه در گفت و گو با ایرنا هدف از برگزاری این طرح را ایجاد فرهنگ مطالعه در این مقاطع سنی و قرار گرفتن کتاب در زندگی روزمره آنان عنوان کرد.
وی گفت: این طرح با همکاری اداره کل کتابخانه های عمومی مازندران با روش اختصاص کتاب به تعداد دانش آموزان هر کلاس به منظور تشکیل یک کتابخانه کوچک اجرا می شود.
او یاد آور شد طرح مذکور توسط مربیان سه مرکز سیار روستایی در بیش از ۱۳۰ کلاس درسی ۴۶ روستای تحت پوشش کانون پرورش فکری در شهرستان های نکا، بند پی بابل و فریدونکنار آغاز شده است.
عزیززاده گرجی ارتباط دو سویه معلمان با دانش آموزان هر کلاس را از ویژگی های این طرح دانست و خاطر نشان کرد: با طراحی برنامه هایی متناسب در راستای کتب اهدایی، بسترهای علاقه مند سازی محصلان به مطالعه کتاب های غیر درسی فراهم می شود.
وی ادامه داد: هر کتاب به نام یک دانش آموز در دفترچه ای ثبت و در قفسه کتابخانه کلاس قرار داده و مشخصات طرح 'کتابخانه کوچک من' بالای قفسه کتابخانه کلاس نصب می شود.
او گفت: مقرر شد تا بر این اساس همه دانش آموزان کلاس تا پایان سال یک دور کامل کلیه کتاب های اهدایی را بخوانند.
این مقام فرهنگی خواندن کتاب توسط معلمان، اجرای نمایش خلاق توسط دانش آموزان از محتوای کتاب، اجرای مسابقه از متن کتاب و برگزاری جلسه نقد و بررسی کتاب توسط دانش آموزان را از دیگر موضوعات مورد لحاظ در این طرح دانست.
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نو جوانان مازندران با اشاره به اینکه ۲۱۵برنامه فرهنگی در هفته کتاب و کتابخوانی در استان برگزار شد، از ادارات کل کتابخانه های عمومی، آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برای اجرای هرچه بهتر برنامه های مذکور قدردانی کرد.
نظر شما