قاسم جعفری، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار نماینده با اشاره به اینکه هرساله تعداد ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر مسافر از محور بجنورد - آزاد شهر می گذرند،افزود: چرا باید در ۶ کیلومتر از این جاده ۱۰ حادثه دهد؟ باوقوع تصادف های مرگبار در این جاده خاطره بدی در ذهن مسافران و مردم سراسر کشور، باقی مانده است .
وی خاطرنشان کرد: برخی سعی می کنند تصادف های زیاد و مرگبار این جاده را به عامل انسانی ربط دهند در صورتی که با توسعه محوری این جاده مسلما میزان تلفات و مرگ و میر در آن کم خواهد شد.
نماینده مردم بجنورد در مجلس عنوان داشت: بنده پیام استعفای خود را برای دفاع ازحقوق مردم این استان بخصوص خانواده قربانیان حوادث رانندگی در محور بجنورد - آزادشهر به عنوان 'جاده مرگ' به وزیر راه وشهرسازی و معاون پارلمانی این وزارتخانه ارسال کردم.
وی اضافه کرد: طرح چهار خطه کردن مسیر بجنورد - آزادشهر در دولت نهم و دهم شروع شده ودرطرح 'مهر ماندگار' نیز قرار گرفته و قرار بود تا پایان سال ۹۱ به اتمام برسد که این وعده ها عملی نشد.
سخنگوی کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت : در دولت یازدهم نیز وزیر راه و شهرسازی درسفر به این استان قول تکمیل ساخت حداقل ۴۰ کیلومتر ازنقاط حادثه خیز این جاده را درحوزه بجنورد وآشخانه داد که به این وعده نیز وفا نشده است.
جعفری افزود: این محور به عنوان یکی از مرگبارترین مسیرهای خراسان شمالی، سالانه جان تعداد زیادی از شهروندان این استان و مسافران علی بن موسی الرضا(ع) را می گیرد وخاطرات بدی را درذهن مسافران باقی می گذارد.
نماینده بجنورد در مجلس شورای اسلامی افزود: ما به عنوان نماینده مردم با مشکلات مالی دولت آشنا بوده وبدنبال فشار به دولت نیستیم، ولی به نظر می رسد مسوولان استانی بخصوص راه و شهرسازی در زمینه اخذ اعتبار برای تسریع در ساخت محور بجنورد- آزادشهر کوتاهی می کنند.
جعفری اظهارکرد: اگر وزارت راه وشهرسازی تاپایان امسال اقدامی اساسی برای چهارخطه شدن حداقل ۴۰ کیلومتر ازنقاط حادثه خیزاین محورصورت ندهد استعفای خود را تقدیم هیات رییسه کرده وازتریبون مجلس مسایل این بخش را به اطلاع مردم خواهم رساند.
نظر شما