به گزارش نماینده به نقل از روابط عمومی انجمن سینمای جوان؛ حذف روشهای تبلیغاتی قدیمی كه بازدهی بسیار پایین داشتند و نیروی بسیار بالایی را از كاركنان دفتر آباده میگرفتند و جایگزینی روشهای جدیدتر با دامنه مخاطب بیشتر مهمترین تغییری بود كه در حوزهی تبلیغات صورت گرفت.
زهرا رجایی دانشجوی كارشناسی ارشد پژوهش هنر است و بیشتر در حوزه موسیقی و نقاشی فعالیت میكند. از سال ۱۳۸۴ بهعنوان پرسنل دفتر انجمن در شهرستان آباده مشغول به كار شده است و از سال ۸۹ سرپرستی دفتر آباده را به عهده دارد. ازجمله سوابق او میتوان به مسئولیت اجرایی جشنوارهی هنرهای تجسمی استان فارس اشاره كرد.
دفتر آباده یكی از دفاتر انجمن سینمای جوانان ایران است كه از سال ۱۳۸۹ موفق به برگزاری دوره آموزش فیلمسازی نشده بود و فعالیت آموزشی خود را تنها در حوزه برگزاری كلاسهای آموزشی تكدرس ادامه میداد. به گفته زهرا رجایی سرپرست دفتر آباده طبق آسیبشناسیهای انجامشده، مهمترین دلیل عدم برگزاری دوره آموزش فیلمسازی در این دفتر بالا بودن شهریه این دورهها در سالهای اخیر بود. شهریهای كه با توجه به سطح اقتصادی شهرستان آباده مبلغ بالایی بهحساب میآمد. همینطور به دلیل سیاستگذاری دورههای پیشین مبنی بر اختصاص تجهیزات جدید فیلمسازی به دفاتری كه دوره آموزش فیلمسازی برگزار میكردند بسیاری از فیلمسازان این شهر و همینطور هنرجویانی كه در قالب دورههای آموزشی تكدرس آموزشدیده بودند موفق به ساخت فیلم نمیشدند یا با محدودیت زیادی در این مورد مواجه بودند. از این رو انگیزهای برای شركت در دروههای آموزش فیلمسازی انجمن بین علاقهمندان این شهر و شهرستانهای اطراف وجود نداشت.
رجایی اصلیترین دلیل توجه علاقهمندان به دوره آموزشی امسال را پایین آمدن قابلتوجه میزان شهریه و مهمتر از آن امكان پرداخت شهریه بهصورت اقساطی دانست.
زهرا رجایی در پایان از بازخورد رضایت بخش در خصوص كیفیت آزمون روز جمعه و رضایت بالای داوطلبان از تنوع سوالات امتحانی خبرداد و نیز اشاره كرد: برخی از داوطلبان زمان یك ساعت و سی دقیقهای آزمون را به دلیل شكل سوالات و تمركز بر روی قوهی تخیل و داستان پردازی داوطلبان كم دانستند. وی ابراز امیدواری با توجه به بازخوردهای اخذ شده كه در قالب برگههای نظرسنجی معاونت فرهنگی و آموزش انجمن سینمای جوانان ایران از شركت كنندگان در آزمون اخذ شده نواقص موجود در آزمون های بعدی برطرف شود.
سرپرست دفتر آباده تغییر روشهای تبلیغاتی اعمال شده در این دوره را دومین دلیل مهم برای افزایش استقبال از آزمون سراسری دوره جدید فیلمسازی دانست و افزود: پیگیری كه از طرف كاركنان دفتر آباده در مورد نصب درست و كامل پوسترها در سطح شهر و شهرستانهای اطراف صورت گرفت باعث شده پوشش تبلیغاتی این دوره بسیار افزایش پیدا كند. همینطور پوستر این دوره به دلیل هماهنگی انجامشده با نشریات استانی به همراه این نشریات توزیعشده و نیز با هماهنگی اداره پست به همراه قبوض خدماتی پوستر دوره فیلمسازی در سطح منازل شهر آباده نیز توزیع شد.
رجایی حذف روشهای تبلیغاتی قدیمی كه بازدهی بسیار پایین داشتند و نیروی بسیار بالایی را از كاركنان دفتر آباده میگرفتند و جایگزینی روشهای جدیدتر با دامنه مخاطب بیشتر را مهمترین تغییر در حوزهی تبلیغات انجامشده دانست.
با این حال زهرا رجایی مدتزمان كم برای تبلیغات را مهمترین آسیب این دوره دانست و گفت: با توجه به بازخوردی كه از علاقهمندان به شركت در این آزمون گرفتهایم. و نیز درخواستهای پرتعدادی كه باوجود برگزار شدن آزمون سراسری هنوز از طرف متقاضیان برای شركت در دوره جدید آموزشی مطرح است، به دلیل مدتزمان كمی كه برای تبلیغات این دوره در نظر گرفته شده بود باعث شد تا بسیاری از علاقهمندان برای شركت در این آزمون موفق به ثبتنام و شركت در آزمون سراسری روز جمعه ۲۳ آبان نشوند.
دفتر آباده آزمون كتبی روز جمعه ۲۳ آبان را با حضور ۲۱ داوطلب برگزار كرده است. این در حالی ست كه در طی سه دوره قبلی به دلیل به حدنصاب نرسیدن تعداد متقاضیان آزمون دوره فیلمسازی در این دفتر برگزار نمیشده است.
نظر شما