به گزارش نماینده به نقل از فارس، ابراهیم رزمپا متخصص گوش و حلق و بینی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس با اشاره به ایجاد آبسه پشت حلقی در فضای خالی بینبافتی پشت حلق تصریح کرد: این فضا بین مری و ستون فقرات گردن قرار دارد و این بیماری بیشتر بین سنین ۳ تا ۶ سالگی اتفاق میافتد.
وی افزود: میکروبهای نوع استرپتوکوک، استافیلوکوک و هموفیلوس آنفلوانزا مهمترین عوامل میکروبی ابتلا به این عارضه را شامل میشوند.
رزمپا گفت: این بیماری بر اثر درمان نامناسب عفونت ساده گلو که غدد لنفاوی ناحیه گردن را متورم میکند، صدمات ناشی از جسم خارجی در ناحیه گلو مثل مواد غذایی یا وسایلی که وارد دهان فرد میشود و همچنین سینوزیت، عفونت گوش، عفونت لوزه، عفونت دندان ایجاد می شود.
این متخصص گوش، حلق و بینی خاطرنشان کرد: کاهش تمایل به غذا خوردن و کاهش اشتها، صدای گرفته یا گریه با صدای گرفته، آبریزش دهان بهدنبال درد هنگام قورتدادن، حرکت گردنی دردناک، غذا خوردن دردناک، تب، سرفه و تنفس صدادار، دردناکبودن غدد لنفاوی گردن و تورم ناحیه پشت حلق از مهمترین علامتهای این عارضه محسوب میشود.
وی افزود: به منظور درمان باید کودک را به دلیل شرایط ویژه بستری کرد و به دنبال آن، دادن اکسیژن، در صورت لزوم لولهگذاری داخل ریوی بیمار، شروع آنتیبیوتیک گسترده و مشورت با متخصص گوش، حلق و بینی جهت تخلیه ترشحات چرکی از مهمترین راههای درمانی است.
رزم پا هشدار داد: قراردادن گردن کودک به صورت سر به جلو و نشستن برای کودک خطرناک است.
نظر شما