به گزارش نماینده به نقل از ایرنا، در میان هیاهوی زمان و دغدغه های روزانه زندگی همه افراد نیازمند فرصتی برای ساعاتی استراحت و تفریح در بیرون از خانه و در یک مکان عمومی هستند، مکانی که بتواند در کنار برگرداندن آرامش به حریم افراد محیطی امن برای ارتقا فرهنگ عمومی جامعه باشد.
با توجه به گلایه بیشتر افراد جامعه به خصوص قشر جوان از کمبود اماکن تفریحی و فرهنگی در جامعه ، توجه به سینماها و هنر هفتم ارایه شده در آن به عنوان یکی از مهمترین شاخصه های فرهنگی می تواند زمینه یک تفریح سالم و مطمین را برای خانواده ها ایجاد کند.
به جرات می توان گفت که در جامعه امروز حق سینماها به عنوان یکی از پر طرفدارترین اماکن فرهنگی و عمومی جامعه آنگونه که باید ادا نشده و در برخی مواقع نیزاین حوزه مغفول مانده است حوزه ای که می تواند فریادرس بسیاری ازمشکلات امروز حوزه فرهنگ و هنرباشد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در این خصوص در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در جامعه کنونی فیلم اثر بخش ترین هنر برای تاثیر گذاری روی اقشار مختلف جامعه است .
'فاضل عبادی'اضافه کرد: با فراهم کردن شرایط لازم در سینماها و تولید فیلم های بکر و خلاق می توان استقبال مردمی را از این هنر عظیم بیان کرد.
وی مهمترین دغدغه سینماها را استقبال مردمی دانست و گفت: خوشبختانه سینماهای فعال استان در سال های اخیر از نظر تشکیلاتی پیشرفت های خوبی داشته اند.
مسوول امور سینمایی حوزه هنری استان همدان نیز در این خصوص گفت: امروزه تماشای فیلم به یکی از دغدغه های فرهنگی و تفریحی برای مردم تبدیل شده است در حالیکه در کلانشهر همدان سه سینما زیر نظر حوزه هنری قرار دارد که یک مورد از آنها نیز سالهاست که در حال تعمیر است.
'سعید شرفی'ادامه داد: هم اکنون سینما قدس همدان و سینما ملایر با سه سالن پذیرای علاقمندان به فیلم و فضای سینما در استان می باشد و هر دو تا سه هفته یکبار چهار فیلم در نوبت اکران این سینماها قرار می گیرد.
وی افزود: تعمیر و بازسازی سینما فلسطین همدان نیز از سال ۸۶ آغاز شده و تاکنون نیز ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی کمبود اعتبارات را عامل وقفه در تکمیل این سینما دانست و افزود: برای تکمیل نهایی این سینما ۹ میلیارد ریال اعتبار لازم است که با حمایت های استان در تکمیل نوسازی فضای فیزیکی و تهیه تجهیزات و دکوراسیون این سینما از طریق حوزه هنری می توان این رقم را کاهش داد.
شرفی ادامه داد: با توجه به استقبال مردمی و تعداد بازدید کنندگان از فیلم ها می توان گفت که استان همدان در حوزه استقبال سینمایی وضعیت متوسط به بالا دارد.
وی گفت: خوشبختانه با توجه به این استقبال ها تاکنون اکران اول بسیاری از فیلم ها در کنار سایر کلانشهرها به استان همدان نیز ارایه شده است و از مهر ماه سال گذشته یک مجموعه موسسه تبلیغاتی به نام بهمن سبز اداره سینماها را در دست گرفته است.
وی با بیان اینکه با فعالیت این موسسه سینما داری به صورت تخصصی انجام می شود ادامه داد: این موسسه آپارات را از حوزه سینماها خارج کرده و سیستم نمایس را وارد کرده است که با این روش انتقال فیلم به سینماها کم هزینه تر شده و اکران بسیاری از فیلم ها همزمان با تهران انجام می شود.
وی بیان کرد: در سال گذشته ۴۵ هزار نفر برای دیدن فیلم در سالن شماره یک سینا قدس،۲۰ هزار نفر در سالن شماره دو سینما قدس و ۴۵ هزار نفر در سینما ملایر برای دیدن فیلم حاضر شده اند.
وی با بیان اینکه خوشبختانه تعداد تماشاچیان فیلم ها در همدان در شش ماهه اول سالجاری در همدان ۶۳ هزار نفر بوده است افزود: این آمار نشان از افزایش دو برابری تماشچیان فیلم ها در استان دارد که این یک اتفاق خوب در حوزه هنر است.
مسوول امور سینمایی حوزه هنری همدان با بیان اینکه با نوسازی سینما قدس همدان نیز می توان یک فضای چند منظوره برای بهره وری تجاری از این سینما ایجاد کرد ادامه داد: با عملیاتی شدن این طرح با ظرفیت خوب سینما قدس می توان تحول خوبی در حوزه سینمایی استان ایجاد کرد.
رییس اداره امور سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز در این خصوص گفت: هم اکنون پنج سالن سینمایی در استان همدان فعال است که دو سالن از آنها در سینما قدس(زیر پوشش حوزه هنری)، سینما کانون(زیر نظر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان)، سینما بهمن ملایر(زیر نظر حوزه هنری) و سینما آزادی تویسرکان مربوط به بخش خصوصی می باشد.
'عباس احمدی' با بیان اینکه شش شهرستان در همدان هم اکنون فاقد سینما هستند گفت: سینما فرهنگ در شهرستان کبودراهنگ هم اکنون نوسازی و به سیستم دیجیتال پخش فیلم مجهز شده و به زودی نیز این سینما بهره برداری خواهد شد.
وی ادامه داد: سینمای شهرستان نهاوند نیز در گذشته زیر نظر بخش خصوصی فعالیت می کرد که پس از مدتی این سینما تعطیل شد و هم اکنون این سینما نیازمند بازسازی بوده که بخش خصوصی تمایلی به راه اندازی مجدد این سینما ندارد.
وی اضافه کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان همواره آمادگی حمایت و ارایه مجوزهای لازم به سرمایه گذاران بخش خصوصی برای راه اندازی سینما با توجه به ظرفیت های شهرستان های مختلف دارد.
احمدی با بیان اینکه هم اکنون از ظرفیت برخی سالن ها در شهرستان ها در مناسبت های مختلف برای پخش فیلم استفاده می شود افزود: پنج سالن سینمایی فعال در سطح استان همدان با صرف ۵۰۰ میلیون ریال از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به سیستم پخش دیجیتال مجهز شده است.
رییس اداره امور سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان اضافه کرد: نیاز سینماها به گسترش فضای فیزیکی و انتخاب فیلم هایی با کیفیت بالا و مخاطب پسند می تواند تا حدود زیادی فضای سینمایی استان را ارتقا ببخشد.
نظر شما