به گزارش نماینده نادر قدیانی رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم، از آغاز انتخابات اتحادیه ناشران و کتابفروشان رأس ساعت ۹:۳۰ صبح امروز دوشنبه ۵ آبان خبر داد و گفت: تاکنون بالغ بر ۱۰۰ نفر از اعضای اتحادیه به محل رأی گیری آمده و آراء خود را به صندوق ریختهاند.
وی ادامه داد: اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران دارای هزار و ۱۵۰ نفر عضو است که طبق آییننامه باید حداقل یک سوم اعضا در انتخابات شرکت داشته باشند، در صورتیکه تعداد آراء به حد نصاب لازم یعنی ۳۵۰ نفر نرسد، انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد که این طبیعتا هم هزینه و هم زحمت مضاعفی را بر اتحادیه و ناشران تحمیل خواهد کرد.
قدیانی این دوره انتخابات اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران را مثبت ارزیابی کرد و اظهار امیدواری کرد که تا پایان ساعت ۱۶ اعضای اتحادیه ناشران و کتابفروشان برای انتخاب اعضای جدید هیئت مدیره، رئیس و بازرس به محل رای گیری به نشانی خیابان فخر رازی، نرسیده به خیابان جمهوری، نبش کوچه ماستری فراهانی شرقی، شماره ۱۱ مراجعه کنند.
این انتخابات در حالی برگزار میشود که تعداد قابل توجهی از ناشران آموزشی در این دوره نامزد شده و این امر مورد انتقاد ناشران عمومی قرار گرفته است.در فراخوان مربوط به این انتخابات آمده است: بر اساس ماده ۱۳ آئیننامه انتخابات اتحادیههای صنفی فقط صاحب پروانه کسب، مجاز به شرکت در انتخابات بوده و شرکا، دارندگان وکالت محضری، مباشر و یا اعضای خانواده مجاز به شرکت در انتخابات نیستند. همچنین ارائه اصل کارت ملی و پروانه کسب و یا تصویر آن جهت شرکت در انتخابات ضروری است.
در این انتخابات ۱۶ نفر داوطلب حضور در هیئت مدیره اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران هستند، که اسامی آنها عبارت است از محمود آموزگار، مرتضی احمدآخوندی، مسعود پایدارداریان، محمدرضا توکلصدیقی، فرهاد تیمورزاده، علی ثابت، مرتضی جوادی، هومان حسنپور، زهره حسینزادگان، یحیی دهقانی، افسر صفائیان، مهدی عمرانلو، محمدمهدی فخریزاده، فتحالله فروغی، محمدحسن محمدی، ناصر نقیزاده هنجنی. از این میان هفت نفر به عنوان اعضای اصلی انتخاب خواهند شد.
همچنین از بین کاندیداهایی همچون مرتضیعلی اسماعیلزاده تیرشاب، شهربانو بیژنزاده، سیدعباس حسینینیک، مهدی صادقیصادق آبادی یک نفر به عنوان بازرس اصلی انتخاب میشود.
اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران به عنوان قدیمیترین تشکل نشر فعالیت خود را در سال ۱۳۳۷ ذیل قانون نظام صنفی و آنگونه که اساسنامه آن بیان میدارد، به منظور حفظ و حمایت از حقوق صنفی و انجام، ایجاد و تحکیم اصول همکاری بین افراد صنف، بهبود وضع پیشه و خدمات در ارتباط با رفاه مصرف کنندگان و تسهیل روابط افراد صنفی با مؤسسات دولتی، خصوصی و اتحادیهای، آغاز کرده است.
نظر شما