نماینده، رسالت: يك نگاه ساده به اخبار اردوگاه دشمنان نظام نشان ميدهد آنها از احياي فتنه ۸۸ و بازتوليد فتنه جديد نااميد نيستند. اظهارات جديد مايكل لدين يكي از سهطراح خارجي فتنه ۸۸ نمونهاي از آن است كه اخيرا گفته است: "اسرائيل هنوز گنجايش حمايت از نيروهاي اپوزيسيون ايراني را دارد و قادر است براي سرنگوني نظام ايران از آنها حمايت كند. " حمايت رژيم صهيونيستي از سران فتنه از جمله كروبي و موسوي امر پنهاني نيست. سايتهاي ضدانقلابي و اصحاب فراري رسانههاي اصلاحطلب در واشنگتن، پاريس و لندن و برخي ديگر از شهرهاي اروپايي همصدا با هم به اين رويكرد پيوسته و كار خود را دنبال ميكنند.
لذا خيلي نبايد تعجب كرد كه دور جديدي از فعاليتها براي رفع حصر سران فتنه كليد بخورد. اين دور را ميتوان با نامه آقاي علي مطهري به رئيسجمهور و تكرار حرفهاي غيرقانوني و غيرمنطقي گذشته در مورد رفع حصر دنبال كرد و ميتينگ سياسي حزب اعتماد ملي و مرثيهسرايي آنها براي سران فتنه را ضميمه آن نمود.
ائمه جمعه و جماعات نسبت به اين تحرك در نماز جمعه و نمازهاي يوميه هفته گذشته واكنش نشان دادند. شخصيتهاي برجستهاي مانند آيتالله جنتي در برنامه پربيننده "شناسنامه" روشنگريهاي خوبي در مورد ماهيت فتنه و نقش سران فتنه و نيز مراعات و مداراي نظام در اين مورد مطرح فرمودند.
آقاي علي مطهري باز دست به قلم شد و به اين بهانه پاسخي موهن و خارج از ادب و آداب سياسي به آيتالله جنتي نوشت و نشان داد يكي از عناصر كليدي اين حركت و متاسفانه بازيخورده عوامل و عناصري است كه ميخواهند هرازگاهي از "نمد" فتنه، "كلاهي" را بر سر افكار عمومي مردم بگذارند كه خوشبختانه با سد بيداري و بصيرت مردم مواجه ميشوند. از پاسخ آقاي مطهري به آيتالله جنتي، سه جمله او را مورد نقد و نقش وي را در احياي فتنه و بازتوليد آن مورد واكاوي قرار ميدهيم؛
۱- آقاي مطهري در اعتراض به آيتالله جنتي گفته است: چرا گفتهايد "حركت آنها (بخوانيد سران فتنه يعني موسوي و كروبي) با حمايت و پشتيباني جدي آمريكا و اسرائيل بوده است؟ " وي در دفاع از سران فتنه ميگويد:"اينكه پس از برخورد خشونتآميز با يك اعتراض آرام مدني و تبديل آن به يك بحران، آمريكا و اسرائيل از معترضان حمايت كرده باشند دليل بر اين نميشود كه از ابتدا با حمايت و پشتيباني آنها انجام شده است. "
او در اين ميان قبول ميكند كه، آمريكا و اسرائيل از اهل فتنه حمايت كردهاند. منتها در اين مسئله اختلاف دارد كه آيا از ابتداي فتنه همراه و حامي بودهاند يا پس از به اصطلاح برخورد؟ شواهد و قرائن و بويژه اسناد مشهود نشان ميدهد كه قبل از برخورد خشونتآميز (به قول آقاي مطهري) با يك اعتراض مدني، اين حركت مورد تأييد آمريكا و اسرائيل بوده است. آقاي مطهري بايد بداند كوچ اركستر سمفونيك رسانهاي روزنامههاي اصلاحطلب به راديو فردا و راديو بيبيسي به رهبري وزير ارشاد دولت اصلاحات و لجنپراكني عليه يك ضلع از رقابت انتخابات رياستجمهوري اصلا قبل از برگزاري انتخابات بوده است.
هدايت آشوبها از مراكز رسانهاي غرب وتدارك جنگ نرم قبل از شمارش آراء واعلام نتايج بوده است.
هركس كه اندك سواد سياسي دارد، اگريك هفته قبل از انتخابات به جستجوي اخبار مربوط به ضدانقلاب ودشمنان اسلام بپردازد به خوبي ائتلاف بين سلطنتطلبان، منافقين، بهائيها، ماركسيستها و تمامي گروههاي تروريستي و مخالف اسلام و نظام را در حمايت از سران فتنه ميتواند ببيند و تدارك آمريكا، انگليس و اسرائيل را در مداخله در امور ايران، با چشم سر با تعقيب اخبار رسانههاي آنها مشاهده كند. اين را نميشود پنهان كرد كه از گوگوش تا سروش صف كشيده بودند تا از سران فتنه حمايت كنند. آقاي مطهري چه چيز را ميخواهد انكار كند؟ اينكه دشمنان اسلام از قبل حامي فتنه بودند يا بعد از شكلگيري فتنه حامي شدند، چه فرقي در اصل معامله وطنفروشي و وابستگي به بيگانگان ميكند؟ مهم اين است كه وطنفروشي و به مخاطره انداختن امنيت و اقتدار ملي و وابستگي به بيگانگان يك خيانت است و آقاي مطهري نبايد از اعتبار خود به عنوان نماينده مردم تهران براي اين خيانت هزينه كند. اين با سوگند نمايندگي ملت در قانون اساسي مغايرت دارد. او در پيشگاه ملت سوگند ياد كرده است؛ "پاسدار حريم اسلام و نگاهبان دستاوردهاي انقلاب باشد. " او سوگند خورده است كه به استقلال و اعتلاي كشور و حفظ حقوق ملت (نه حفظ حقوق اهل فتنه) پايبند باشد. و جالب است آقاي مطهري خطاب به آيتالله جنتي استدلال ميكند؛
"اگر جنابعالي هم به رويهاي در جمهوري اسلامي اعتراض كنيد آنها (آمريكا و اسرائيل) پشت سر شما قرار ميگيرند. آنها هميشه در فكر استفاده از فرصتها براي براندازي نظام جمهوري اسلامي هستند. "
خوب، حضرت اخوي! شما كه اين را ميدانيد چرا به آن جماعت پيوستيد و از براندازي نظام توسط آنها دفاع ميكنيد؟ مگر شما نماينده ملت نيستيد؟ مردم شما را به عنوان نماينده "اپوزيسيون" انتخاب نكردند، بلكه به عنوان نماينده "پوزيسيون" انتخاب كردند.
شما عوض اينكه به نظام فشار بياوريد كه از اين مجازات حداقلي صرفنظر كند چرا به اصحاب فتنه و سران آن فشار نميآوريد كه دست از عناد و دشمني با ملت و نظام بردارند و به دامن ملت برگردند؟
۲- آقاي مطهري در پايان پاسخ خود خطاب به آيتالله جنتي اطمينان داده است؛ "آنها (موسوي و كروبي) پس از آزادي، مصالح كشور و انقلاب را رعايت خواهند كرد. "
اولا: اين اطمينان را از كجا ايشان به دست آورده است؟ از عالم و آدم و نخبگان دلسوز كشور رفتند با اين دو نفر صحبت كردند كه از خر فتنه پياده شويد و به مردم و نظام بپيونديد، قبول نكردند، آشوبهاي خياباني را مديريت كردند، ارزشهاي انقلاب را در اين آشوبها به سخره گرفتند، عليه امام(ره) آن جسارتها را كردند، در ۱۳آبان و روز قدس سال ۸۸ رسوايي به بار آوردند، در روز عاشوراي ۸۸ بيشرمي را به نهايت رساندند، اصل نظام را هدف قرار دادند و به شعائر الهي عاشورا اهانت كردند. چه بايد ميكردند كه نكردهاند؟
طرفداران سران فتنه در حالي كه در خيابانها فرياد ميزدند:"انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است"، ميگفتند اينها "مردان خداجوي" هستند. چگونه آقاي مطهري ميخواهد تضمين دهد اين جماعت به فكر مصالح ملي و مصالح انقلاب باشند؟ آنها اگر روزي به اين نتيجه برسند، كه هرگز نخواهند رسيد خودكانال انتقال پيام به نظام دارند و نيازي به آقاي مطهري نيست.
۳- نكته سوم در پاسخ آقاي مطهري به آيتالله جنتي كه خيلي مهم است برداشت ايشان از ادامه حصر به عنوان يك "معضل" است. تشخيص معضل سياسي و امنيتي را در قانون اساسي به عهده يك نماينده نگذاشتهاند. اين به عهده نهادهاي مسئول است. اندازه اين معضل را هم يك نماينده تعيين نميكند. اما آقاي مطهري به خود اجازه داده است كه آن را تعيين كند و گفته است:"اين معضل آينده انقلاب اسلامي را تهديد ميكند"!
معلوم ميشود آقاي مطهري از تحركات جديد ضدانقلاب و سران فتنه و ادامه تهديدات آنها براي نظام خبرهايي دارد و از تدارك جديد آنها براي فتنه جديد باخبر است. او چرا اين اخبار را در اختيار مسئولان امنيتي قرار نميدهد؟ چرا او در اين معركه در كنار مردم و مسئولين نظام نيست و سعي ميكند خود را در كنار اهل فتنه و سران آن و همصدا با آنان نشان دهد؟ البته ايشان نيك ميدانند از ابتداي انقلاب تاكنون انقلاب به طور طبيعي ريزشهايي داشته است. اين ريزشها از مرجع تقليد گرفته تا بالاترين مقامات سياسي كشور مثل رئيسجمهور و ... بوده است.
نتيجه اين ريزش، آبروريزي براي آنان و يك مقدار زحمت نهادهاي مسئول امنيتي را داشته است. سران فتنه در مقايسه با آنها عددي نيستند كه نگرانيآور باشند. تا وقتي مردم در صحنه هستند و با بصيرت، بازي دشمنان نظام را خنثي و مديريت ميكنند هيچ نگراني وجود ندارد. بنده توصيه ميكنم آقاي مطهري در اين معركه در كنار ملت باشد نه در كنار فتنهگران، اين براي عاقبت بخيري او مفيد است.
آقاي مطهري با اين اظهارات، مشروعيت راي خود را از دست داده است و ديگر نميتواند نماينده ملت باشد. او عملا نمايندگي كساني را به عهده گرفته است كه به او راي ندادهاند و راي آنها هم با نظام و انقلاب نيست، راي آنها براندازي نظام از طريق فتنه جنگ نرم است. مطهري مطالبات مردمي را كه به او راي دادهاند در امر فتنه ناديده ميگيرد. به عنوان كسي كه به آقاي مطهري هر دو دوره راي دادم به او توصيه ميكنم كه بيش از اين از ملت فاصله نگيرد و از همصدايي با دشمنان نظام و اهل فتنه پرهيز نمايد. كافي است اخبار اخير خود را در رسانههاي ضدانقلاب جستجو كند تا به صحت و صدق اين توصيه حقير پي ببرد.
نظر شما