شناسهٔ خبر: 69881 - سرویس مجلس
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا

لزوم تلاش کشورها برای تصویب متنی منسجم برای مقابله با تروریسم

فاطمه رهبر عضو هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در اجلاس بین المجالس جهانی با بیان اینکه ایران برای حفظ وحدت از طرح قطعنامه خود برای مقابله با تروریسم انصراف داد، گفت: کشورها باید همه تلاش خود را برای رسیدن به متنی واحد جهت مقابله با تروریسم به کار گیرند.

به گزارش نماینده به نقل از (ایسنا)، فاطمه رهبر نماینده تهران که همراه با رئیس مجلس شورای اسلامی به سوئیس سفر کرده است در مجمع عمومی بین المجالس جهانی به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران ماده اضطراری " نقش ipu را در ارتقای منشور ملل متحد به منظور حل و فصل مناقشات به صورت عادلانه و به منظور مقابله با خطر فزاینده تروریسم" را مطرح کرد.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران پیش و بیش از هر کشوری خطر تروریسم و افراط گرایی را مطرح کرده بود گفت: جهان با افزایش اقدامات تروریستی گروه داعش به حقانیت ادعای جمهوری اسلامی ایران پی برد.

عضو هیات پارلمانی ایران در اجلاس بین المجالس جهانی با بیان اینکه به همین منظور جمهوری اسلامی ایران محور فوق را مطرح کرد، ادامه داد: در جریان مذاکرات امروز هیات پارلمانی ایران، در مشورتهای متعدد با نمایندگان پارلمان ها به ویژه دولت اکوادور متن متوازنی در این باره تهیه شده که به هر دو مساله تروریسم و فلسطین پرداخته است و خوشبختانه مبنای مهم قطعنامه مشترک اکوادور و امارات قرار گرفته است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پایان تصریح کرد: بر این اساس تصمیم گرفتیم به منظور حفظ وحدت ipu از پیگیری قطعنامه خود منصرف شده و تمام تلاش خود را برای رسیدن به یک متن واحد به کار بگیریم.

 به گفته حسین شیخ الاسلام مشاور امور بین الملل رییس مجلس، قرار بود هیات پارلمانی ایران، ماده اضطراری را با عنوان «مسوولیت اتحادیه بین المجالس جهانی در پایبندی به منشور سازمان ملل در حل عادلانه درگیری ها و اقداماتی که برای جلوگیری از ازدیاد تهدیدات تروریستی» در این اجلاس پیشنهاد کند.

امارات متحده عربی نیز در ماده اضطراری پیشنهادی درباره مقابله با تروریسم با جهت گیری ائتلاف ارایه کرده است.

 

از دیگر پیشنهادها در ماده اضطراری قطعنامه پایانی اجلاس اتحادیه بین المجالس جهانی پیشنهاد سوریه در مبارزه با تروریسم بویژه گروه تروریستی داعش و پیشنهاد کشور شیلی برای مقابله با تروریسم با توجه به قوانین بین الملل است.

 

کشور اکوادور نیز ماده اضطراری در باره حقوق فلسطینیان، کشور مراکش برای مباره با قاچاق انسان ها و کشور فلسطین در زمینه راه حل دو دولت ارایه کرده اند.

نظر شما