به گزارش نماینده حجتالاسلام سید محمد حسن ابوترابی فرد در گفت وگو با تسنیم، اظهار کرد: از زحمات دولت تدبیر و امید، رئیس جمهور و وزرا در اداره امور اجرایی کشور ظرف یک سال گذشته تقدیر و تشکر میکنم و برای دولت مردان به طور عام و خدمتگذاران ملت در دولت یازدهم به طور خاص آرزوی مؤفقیت روز افزون دارم.
وی افزود: از آغاز فعالیت دولت یازدهم شاهد ارتقاء آرامش و افزایش سطح امید در جامعه و افزایش سطح تعامل در قوای سه گانه بوده ایم و ارتقاء سطح تعاملها قابل تقدیر بوده، اما اعتقاد راسخ دارم که با تدابیر دولت و به ویژه شخص رئیس جمهور محترم این تعامل و همکاری به مراتب قابل ارتقاء بوده و هست و باید این مهم در سطوح بالاتری شکل بگیرد.
ابوترابی فرد تصریح کرد: ضمن تشکر مجدد از زحمات یک ساله دولت بابت تلاشهای بسیاری که داشته باید بگویم که این خدمات ارائه شده طبق انتظار ما از دولت مردان نبوده و با این توان و تخصص بالای آنها باید شاهد عملکرد بهترشان باشیم و به طور جد دولت برنامه ریزی قوی تری داشته باشد.
وی تأکید کرد: ما نیز در مجلس شورای اسلامی آمادگی لازم را داریم تا در مسیر افزایش سطح تعامل و همکاری نزدیک و بسیار خوب دو قوه مجریه و مقننه گام برداریم.
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: قوای سه گانه باید تلاش کنند که چه در حوزه تدوین بودجههای سالانه و چه در حوزه لوایح و طرحهای گوناگون در تدوین برنامه ششم توسعه در رسیدن به یک نقشه راه واحد برای شکل گیری اقتصاد مقاومتی، تعامل همکاری لازم و جدی را داشته باشند.
ابوترابی فرد گفت: در مورد تصمیماتی که دولت یازدهم اتخاذ کرده هم باید بگویم که در عرصه اقتصادی دولت راه را برای ثبات شاخصهای کلان اقتصادی فراهم آورده و شاهد کنترل و مدیریت تورم در کشور هستیم و به طور قطع با مدیریت بهتر و دقیق در هزینه های جاری و با کنترل بهتر نقدینگی، می توانیم نتیجه ای مطلوب تر را در رشد و توسعه کشور شاهد باشیم.
وی افزود: نقدینگی در کشور رشد بالای ۳۵ درصد را در کشور داشته و این خبر خوبی بوده، گرچه این نقدینگی در حد و اندازه کشور پیشرفته و توانمندی همچون ایران نبوده و نیست و باید با اراده جدی در کاهش رکود و نقدینگی نقش آفرین باشیم، هرچند که رئیس جمهور محترم در سفر هیئت دولت به خراسان رضوی در جمع مردم عزیز مشهد در بارگاه منور رضوی اعلام کرد که از رکود خارج شده ایم، اما نیازمند تلاش های بیشتر در این زمینه هستیم.
ابوترابی فرد تصریح کرد: اراده دولت این است که به سمت انظباط و ثبات بودجههای مالی حرکت کند و باید این اتفاق بیفتد و بدهی های دولت به بانک مرکزی با یک برنامه ریزی دقیق و صحیح پرداخت شود و شاهد تسویه حساب دولت به طلبکاران خود و به خصوص بانک مرکزی باشیم.
وی تأکید کرد: در کنار اقداماتی که در عرصه اقتصاد بوده و قابل تقدیر هم هست، اما هنوز یک نقشه راه قابل قبولی برای شکل گیری اقتصاد مقاومتی پیش رو نیست و امیدواریم که بستههای سیاستی مورد تأکید مقام معظم رهبری با اصول و چهارچوب سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی انطباق داده شود و به سمت یک بسته سیاستی راهگشا برای شکل گیری اقتصاد مقاومتی با یک برنامه ای دقیق و در مسیر درست و صحیح حرکت کنیم.
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی بیان کرد: از اقدامات دیگر و قابل قبول دولت فعالیتی است که در حوزه سلامت شکل گرفته و این کار در مجلس شورای اسلامی کلید زده شد و در بودجه سال ۱۳۹۳ هم منابع قابل توجهی مانند مالیات بر ارزش افزوده و سایر منابع حوزه سلامت را پیش بینی کردیم، چیزی که در لایحه دولت پیش بینی نشده بود.
ابوترابی فرد گفت: با منابعی که مجلس شورای اسلامی در بودجه سالانه پیش بینی کرد و با جلسات منظمی که وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نمایندگان کمیسیون مربوطه در مجلس شورای اسلامی داشتند خوشبختانه نقشه راهی تهیه شده که می رود سهم مردم را در حوزه سلامت کاهش دهد و امیدواریم همانطور که در برنامه پنجم توسعه پیش بینی شده و رهبر معظم انقلاب اسلامی هم از دیرباز به آن توجه داشتند، سهم مردم در حوزه سلامت حداکثر به ۳۰ درصد کاهش پیدا کند که این راه آغاز شده و قابل تقدیر بوده و هست.
وی افزود: اقدامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قابل تقدیر و تشکر بوده و زحمات بسیاری طی این مدت توسط وزیر، معاونان و مسئولان این وزارتخانه کشیده شده و در نتیجه عملکرد یک ساله دولت تدبیر و امید هم می بینیم که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان یکی از ۳ وزارتخانه برتر این دولت در نخستین سال فعالیت خود معرفی شده و توسط رئیس جمهور مورد تقدیر واقع شد و به حق شایسته تقدیر بوده است.
ابوترابی فرد بیان کرد: درباره استیضاح مطرح شده درباره ۳ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیرو هم باید بگویم که فعلاً مجلس شورای اسلامی استیضاح آنها را در دستور کار خود ندارد و ضمن احترامی که به نظر علما و مراجع عظام تقلید قائل هستم می گویم که نیاز به بررسی بیشتر و بهتر و دقیق تر در این زمینه داریم.
نظر شما